|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polenta
8.6.2005 21:11:43   
Nikica
Patronažna mi je svetovala, naj začnem zvečer pri 6 mesecih (zdaj bomo kmalu 7) s polento, toda moj je ne mara niti z vodo niti z adaptiranim mlekom. Kaj pa vaši? Kako jo pripravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Polenta
8.6.2005 21:20:45   
Anonimen
Zakaj pa zvečer? Jaz sem mu jo čez dan naredila. Največkrat sem z njo zgostila zelenjavno juhico, sicer sem jo pa naredila z vodo in koščkom margarine ter malo posolila. Delala sem v v razmerju 1 : 4, v korist vode, seveda.

(odgovor članu Nikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Polenta
8.6.2005 21:26:25   
Nikica
Da bi bil bolj sit in bi spal celo noč.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Polenta
8.6.2005 21:28:59   
Jančika_
Vasja je od začetka tudi ni maral, predvsem zato, ker nikakor ni hotel jesti ničesar, kar ni bilo čisto gladko zmiksano.

Zdaj jo ima pa kar rad, skuham jo kot Splišni v razmerju 1:4 s tekočino, ki ostane pri kuhanju zelenjave, s katero polento postrežem. Recimo z bučkami in korenčkom.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Polenta
8.6.2005 21:33:51   
Anonimen
Ma tale tvoja patronažna pa je malo čudna. Tibor je zvečer vedno pil samo adaprirano mleko, pa je spal cele noči. Pa tudi ostali "adaprirančki", ki jih poznam. To ne more biti vzrok, da otrok ponoči ne spi.

(odgovor članu Nikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Polenta
8.6.2005 21:56:26   
Jančika_
Se strinjam, Vasja je bil sicer do osmega meseca dojen, pa je tudi spal ponoči. Še preden je sploh dobil kdaj večerno kašico. Ampak sva ga morala navaditi, da ponoči ni akcije in se spi, nikakor pa se ni zbujal zaradi lakote.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Polenta
8.6.2005 22:54:27   
frutka_
Jaz jo vedno pripravljam z vodo in običajno še zraven naredim omako iz bučk. To zmaže kot zmšan!
Bučke prepražim na maslu pa čebuli, če imam juho jih zalijem. In to je to. Potem pa dodam k polenti

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Polenta
8.6.2005 23:38:29   
piščanc
kaj pa če bi raje kakšno riževo kašico pripravila, ti kosmiči so bolj gladki.

naša ima drugače rada polento, ponavadi sem ji majhne koščke v mleko nadrobila, pa je ribice iskala, no saj tako jo je še danes

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Polenta
9.6.2005 7:30:12   
Nikica
Saj mu dajem mlečno riževo kašico in jo preprosto obožuje. Drugače se pa pred spanjem še dojiva, tako da zelooooooo veliko poje. Zbudi pa se enkrat do dvakrat ponoči za 5 minut, da se podojiva.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Polenta
9.6.2005 9:02:01   
snorlax
Naš jo ima zelo rad, skuham pa malo redkejšo, malce posolim in to je to.

L.p.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.