Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
SODIŠČE NAREDILO NAPAKO... 21.9.2009 12:26:12
|
|
|
|
BABY LOVE
|
Od leta 2006 do 2008 sem se pravdala glede višine preživnine. Moj bivši partner se je pritožžil na višje sodišče, a je sodišče potrdilo sodbo prvostopenjskega sodišča. Nato sem konec novembra 2008 vložila na sodišču izvršbo, na kar ugotovijo, da sodba,ki sem jo dobila ni izvršljiva, saj se je sodišče zmotilo oz. naredilo napako in je pozabilo odvetniku mojega bivšega partnerja poslati sodbo višjega sodišča. Torej je bila izvršba, ki sem jo vložila zaman, njegovemu ugovoru na izvršbo da sodba ni izvršljiva pa se bo ugodilo. Eno let sem s tem dobesedno vrgla vstran zaradi nepazljivosti enega uslužbenca na sodišču. Svetovano mi je tudi bilo, da naj pošljem dopis na ministrstvo za pravosodje in naj napišem kaj se je zgodilo, saj mora nekdo odgovarjati za tole napako. Že tako se tri leta dobesedno borim za pravice svojega otroka potem pa še to ... eno leto sem vrgla dobesedno vstran .... Ali morda katera ve kaj še lahko tukaj storim, kaj še mi preostane, da dejansko dosežem, da se zadeva pospeši???
|
|
|
|
RE: SODIŠČE NAREDILO NAPAKO... 23.9.2009 9:41:03
|
|
|
|
liliana
|
Obrni se na varuha človekovih pravic.
|
|
|
|
RE: SODIŠČE NAREDILO NAPAKO... 23.9.2009 9:43:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BABY LOVE ugotovijo, da sodba,ki sem jo dobila ni izvršljiva, saj se je sodišče zmotilo oz. naredilo napako in je pozabilo odvetniku mojega bivšega partnerja poslati sodbo višjega sodišča. Na sodišču preveri, kdo je bil zadolžen za to, da bi sodbo poslal odvetniku. Ta oseba odgovarja za napako (če že ne ona osebno, pa sodišče oz. Ministrstvo za pravosodje kot njegov nadrejeni). Zahtevaj odškodnino z obrestmi.
|
|
|
|
RE: SODIŠČE NAREDILO NAPAKO... 23.9.2009 17:27:08
|
|
|
|
BABY LOVE
|
Svetovano mi je bilo, da naj pošljem dopis na Ministrstvo za pravosodje, kar bom tudi storila. Želim, da oseba, ki je pozabila opraviti svoje delo zato tudi odgovarja. Nisem pa vedela, da lahko zahtevam odškodnino. Bi bila vesela, če mi lahko sporočite kam se naj obrnem oz. kako lahko zahtevam odškodnino. Ali se moram podati v kakšno tožbo zoper državo!? Sem danes klicala na sodišče in mi je bilo rečeno, da je sodišče poslalo njegovemu odvetniku sodbo in jo je le-ta tudi sprejel. Prav tako so tudi rekli, da me obvestijo, ko bo sodba izvršljiva. A kaj mi to pomaga. Od očeta mojega otroka še nisem prejela niti centa, otrok bo star tri leta. Potem pa si še sodišče privošči takšno zmoto. Dobesedno sem čakala eno leto zaman na rešitev izvršbe,ki bo zavrnjena zaradi malomarnosti ene uslužbenke na sodišču.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?