BABY LOVE -> SODIŠČE NAREDILO NAPAKO... (21.9.2009 12:26:12)
|
Od leta 2006 do 2008 sem se pravdala glede višine preživnine. Moj bivši partner se je pritožžil na višje sodišče, a je sodišče potrdilo sodbo prvostopenjskega sodišča. Nato sem konec novembra 2008 vložila na sodišču izvršbo, na kar ugotovijo, da sodba,ki sem jo dobila ni izvršljiva, saj se je sodišče zmotilo oz. naredilo napako in je pozabilo odvetniku mojega bivšega partnerja poslati sodbo višjega sodišča. Torej je bila izvršba, ki sem jo vložila zaman, njegovemu ugovoru na izvršbo da sodba ni izvršljiva pa se bo ugodilo. Eno let sem s tem dobesedno vrgla vstran zaradi nepazljivosti enega uslužbenca na sodišču. Svetovano mi je tudi bilo, da naj pošljem dopis na ministrstvo za pravosodje in naj napišem kaj se je zgodilo, saj mora nekdo odgovarjati za tole napako. Že tako se tri leta dobesedno borim za pravice svojega otroka potem pa še to ... eno leto sem vrgla dobesedno vstran .... Ali morda katera ve kaj še lahko tukaj storim, kaj še mi preostane, da dejansko dosežem, da se zadeva pospeši???
|
|
|
|