|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj pa pozitivne izkušnje v vrtcih?
21.9.2009 10:11:49   
špelin@
Tudi jaz se lahko pohvalim z dobrimi izkušnjami v našem vrtcu user posted image Letos imata moja dva najmlajša v svojih skupinah še posebej super vzgojiteljici in pomočnici vzg. user posted image user posted image user posted image Vsem skupaj zaupam in otroka z mirno vestjo oddam v vrtec.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.9.2009 10:12:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.9.2009 10:39:48   
Lolek in Bolek
Tudi pri nas imamo v vrtcu vzgojiteljice in pomočnice, da lahko rečem samo kapo dol. Nič drugega!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.9.2009 14:15:02   
mate0ja
evola. Prvi teden je za nama in lahko se pohvalim s pozitivnimi izkušnjami. Veliko topline, dobre volje, igranja, pozitivnega reda in zadovoljstva na strani moje hčerkice in posledično tudi na moji. Teden dni sicer ni merilo ampak name je dobro vplival. Čez vikend sem opazila, da malčica dobiva pozitivne navade: sama zaspi v posteljici (do sedaj je zahtevala uspavanje v naročju - no le kdo jo je razvadil user posted image ), hrane okrog krožnika in na oblačilih je občutno manj, potrudi se povedat kaj želi in ne kaže več samo s prstom, igrače samoiniciativno pospravlja za sabo. Pa kdo bi si želel več. Čeprav je za nama samo en teden samostojnega preživljanja časa v vrtcu, je veliko odnesla. Če bo šlo tko naprej bo že v mladih letih pravi Einstein.

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.9.2009 14:43:49   
ninocka
Jst sem tudi zadovoljna z vrtcem in vzgojitaljicami obeh otrok. Se bolj kot moje zadovoljstvo mi je pa pomembno, da sta zadovoljna fanta in da gresta rada v vrtec in da imata rada vzgojiteljici in pomocnici.
Pa tudi ce meni ne bi bili vsec, vazno da sta njima. Jst nisem z vzgojitaljicami cel dan, otroka pa sta. In ce jih imata rada, je to ze zelo dober pokazatelj.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?