Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
iskanje službe - čisto izgubljena.... 8.6.2005 9:48:29
|
|
|
|
JASNA D
|
Pozdravljene babike - pa tistih nekaj svetlih moških izjem! Zadnjih nekaj dni tavam po spletu, kot kakšna kura brez glave. Iščem službo, ker se mi bo drugače še zmešalo. Konec aprila je bilo dve leti, odkar sem doma, sedaj pa imam tega enostavno dovolj. Problem je v tem, da nikakor ne najdem ničesar, kar bi se meni zdela primerna (ne sanjska) služba. Če pa je že kaj takega, kar se mi zdi na prvi pogled primerno, pa mi vse "dol pade", ko preberem zahtevane pogoje za delovno mesto. Pa kaj za navadna pisarnaška dela sedaj po novem zahtevajo "super human being" z izraženimi vodstvenimi in ne vem kakšnimi vse še sposobnostmi????? Mislim, da kakšen navaden referent res ne potrebuje vsega tistega, kar navajajo v zahtevah. Bolano..... Malo sem vse skupaj zmedeno napisala, ker sem res že čisto out. Da ne govorim o tem, da so vse "pametne" službe v Ljubljani.... Dajte me malo opogumit, da ne bom prehitro obupala in se raje prijavila na Zavod, vlekla od države 70, nato pa 60% tega, kar sem dobivala sedaj, cele dneve čuvala otroke, pucala posrane riti, prekladala lonce in cote....no saj same veste, kaj mislim.... Jasna
|
|
|
|
iskanje službe - čisto izgubljena.... 8.6.2005 10:28:18
|
|
|
|
babylove
|
Čistilka mora dandanes obvladati vsaj 2 tuja jezika :zmeden2:. Če misliš, da si primerna za določeno razpisano mesto, se brez slabe vesti prijavi. več kot zavrnit te ne morejo. Takšne zahtevne pogoje pa objavljajo večinoma zato, da niso zavezani vzeti osebe, ki jim ni všeč, saj se lahko sklicujejo na dejstvo, da ne izpolnjuje zahtevanih pogojev. V resnici ponavadi ne pridejo v poštev oz. niso pomembni vsi zahtevani pogoji. Kar pogumno, upam da čimpšrej najdeš kaj zase.
|
|
|
|
iskanje službe - čisto izgubljena.... 8.6.2005 10:32:49
|
|
|
|
zoya_
|
če maš rada otroke, organiziraj varstvo na domu... 5 otrok paziš, pa računaš ene 40-50 jurjev :) sam predlog... drugače pa, dobra prošnja veliko naredi... jaz sem se lani prijavila preko študenta za delo: trženje študentskih računov, kjer je bilo treba napisat par stavkov, zakaj bi oni mene vzeli... pol mi je pa povedala teta, ki je zbirala ljudi, da sem napisala najboljši mail... napisala sem pa le, da ker imam sama ta TRR, sem lahko najboljši tržnik, ker lahko iz prve roke povem, kako in kaj vse skupaj funkcionira... in to je blo to... 8)
|
|
|
|
iskanje službe - čisto izgubljena.... 8.6.2005 10:40:01
|
|
|
|
_katka_
|
Pošiljaj prošnje na delovna mesta, ki so ti všeč. Malo samokritičnosti ne škodi, vendar se ne obremenjuj z razpisnimi pogoji. Glavo pokonci in samozavestno v akcijo. Veliko šteje tudi predstavitev na razgovoru. Sama sem precej koristila članke na www.svetlakariera.com. (nisem prepričana, da je točen naslov, je pa dobra stran)
|
|
|
|
iskanje službe - čisto izgubljena.... 8.6.2005 10:41:09
|
|
|
|
india
|
Jasna, te popolnoma razumem, vem,kaj doživljaš in kako si sita te situacije! Pri meni je žal trenutno nemogoče, da bi odjadrala kam v službo,če bi jo glede na število otrok sploh dobila, zato pač imam s.p. in delam prav tako med ljudmi in nisem nenehno doma. Pošiljaj prošnje, prijavljaj se, res pa napiši eno udarno zadevo, tako, ki da misliti, da ni vse samo v izkušnjah in izobrazbi! Nekje se bo že našlo dleovno mesto zate, tako,ki ti bo dalo več, kot pa le odhod od doma in zasluženih nekaj tisočakov! Ne zgubit volje ob prvem NE, naj ti bo to motivacija, da se prijaviš na deset drugih razpisanih delovnih mest!:miska:
|
|
|
|
iskanje službe - čisto izgubljena.... 8.6.2005 10:47:30
|
|
|
|
TaRe*
|
Ne obupaj.Tud jaz sem že slišala,da so nekje samo prepisali tekst za razpis od ene druge firme:zmeden:Vtem tekstu pa je bilo potrebno aktivno znanje angleškega in nemškega jezika.Potem sem pa vprašala,zakaj je za to delovno mesto potrebno znanje obeh jezikov,pa sem dobila odgovor....se lepše sliši:zmeden2:...bedasto,kajne.:zmeden: Ti kar piši prošnje,ko boš pa najmanj pričakovala,bo pa služba:bravo::bravo:
|
|
|
|
iskanje službe - čisto izgubljena.... 8.6.2005 11:09:21
|
|
|
|
Pupica
|
ja kot je že Tare* rekla. Ne obupaj. Ti kar napiši, sej včasih samo obkrožijo kaj vse bi moral znati. Sicer je pa tako, tudi če dobiš slabo službo je bolje kot nič. Še vedno lahko vprostem času pišeš proste in čakaš na boljše priložnosti...leta pa tečejo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?