JASNA D -> iskanje službe - čisto izgubljena.... (8.6.2005 9:48:29)
|
Pozdravljene babike - pa tistih nekaj svetlih moških izjem! Zadnjih nekaj dni tavam po spletu, kot kakšna kura brez glave. Iščem službo, ker se mi bo drugače še zmešalo. Konec aprila je bilo dve leti, odkar sem doma, sedaj pa imam tega enostavno dovolj. Problem je v tem, da nikakor ne najdem ničesar, kar bi se meni zdela primerna (ne sanjska) služba. Če pa je že kaj takega, kar se mi zdi na prvi pogled primerno, pa mi vse "dol pade", ko preberem zahtevane pogoje za delovno mesto. Pa kaj za navadna pisarnaška dela sedaj po novem zahtevajo "super human being" z izraženimi vodstvenimi in ne vem kakšnimi vse še sposobnostmi????? Mislim, da kakšen navaden referent res ne potrebuje vsega tistega, kar navajajo v zahtevah. Bolano..... Malo sem vse skupaj zmedeno napisala, ker sem res že čisto out. Da ne govorim o tem, da so vse "pametne" službe v Ljubljani.... Dajte me malo opogumit, da ne bom prehitro obupala in se raje prijavila na Zavod, vlekla od države 70, nato pa 60% tega, kar sem dobivala sedaj, cele dneve čuvala otroke, pucala posrane riti, prekladala lonce in cote....no saj same veste, kaj mislim.... Jasna
|
|
|
|