|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nisem mogla več
18.9.2009 12:43:04   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: j6

Tudi z možem sva se pogovorila in je rreku, da se mu ni zdelo da bi rabla kako pomočuser posted image .Sva se zmenla, da mu pač rečem in to je to.

No vidišuser posted image
Upam, da bodo tudi ostale šle po tvojih stopinjah in povedale svojim moškim kaj želijo.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.9.2009 0:34:13   
vika1
IZVIRNO SPOROČILO: piule

TI,SI JIH HOTLA 4 TI SI MAMA IN ŽENA........

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.10.2009 21:39:59   
Anonimen
Ženske, dokler se mamo čas tukej po forumu sprehajat, res ne mormo jamrat da smo zabasane z delom. Ko pa bo zmanjkalo časa za forum, pol bo pa hudo user posted image . Aja, pa mimgrede, sem mamica treh vražičkovuser posted image , vsi trije pošlihtani, bajta tut pospravljena, pa tut dostkrat sama za vseuser posted image . Evo, zdej mam pa še čas na kompluterju viset. user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 3.10.2009 21:41:39 >

(odgovor članu j6)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.10.2009 21:42:57   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ženske, dokler se mamo čas tukej po forumu sprehajat, res ne mormo jamrat da smo zabasane z delom. Ko pa bo zmanjkalo časa za forum, pol bo pa hudo user posted image . Aja, pa mimgrede, sem mamica treh vražičkovuser posted image , vsi trije pošlihtani, bajta tut pospravljena, pa tut dostkrat sama za vseuser posted image . Evo, zdej mam pa še čas na kompluterju viset. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.10.2009 21:43:04   
Anonimen
Dysan, ti pejt pa spat, ka moraš jutri v LJ. user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 3.10.2009 21:47:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.10.2009 14:55:15   
čaki
no najprej en vič oz. vprašanje:
kaj se spremeni, če ženska postavi moža pred vrata???
skoraj nič-seklsa isto kot ponavadi, le daljinec za tv je več fraj.

no kako je s tem pri nas: mi kar pomaga, poleg tega da velik šraufa v garaži in da opravlja tud kmečka dela, ga za marsikatero stvar pustim.
on naj vozi gnoj na njive in orje, jaz pa bom obešala in likal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.10.2009 10:16:12   
ronja
t5t6, za 14 dni zamenjajta! Bo hitro videl, kako je to... Kosi ti travo (saj to ni tako salamensko težko), pa magari zabij kak žebelj (dejansko se znamo tega ženske naučit), če je treba kaj tako težkega dvignit, pa lepo poglej soseda, pa ti bo pomagal. Mož pa naj rihta celo gospodinjstvo, daje otroke spat, kuha, pere, vse... Mogoče se bosta oba želela vrtnit v staro stanje, če pa bosta oba zadovoljna z novim stanjem, pa naj ostane tako. Če bosta oba ugotovila, da je eno veliko težje, je pa tisto treba malo razdelit.

j6, ja, včasih jim ej res treba rečt: oni pač ne vejo, kaj je treba pripravit za sabo, za ven, za spat..., če nikoli ne pripravljajo recimo. In se ne spomnijo. Če rečeš, po možnosti prijazno, pa se da zmenituser posted image .

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.10.2009 17:56:21   
VITA74

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Kot bi brala sebe - tako se včasih zgodi meni - k sreči zelo malokrat, ker največkrat mojega ni niti doma zvečer ko jih dajem spat.

Po pravici povedano raje vidim da ga ni, da vse 4 otroke sama spravim spat - imajo pa 5 let, 3,5 let, 1,5 leto in 5- mesečnica.

Ker če je on zraven naredi samo kažin in se moj sistem sesuje - ki je mimogrede zelo učinkovit -  v eni uri mi uspe spravit spat vse, no ponavadi je tamičkena še izjema.

Te pa zelo razumem kako se počutiš- rešitev je edina ta da ga poskušaš pripravit da on spravi spat vsaj ta velike in te tako razbremeni.

Privošči si kako pivo ali pa fajn kopel in izklopi za nekaj časa. Pa srečno! 

Jaz pa mislim da smo/ste si same krive, ker vedno MISLITE/MO da samo me znamo najbolje, da bo tako najhitreje narejeno in da se brez nas/VAs podre svet..in tako jih moške dan za dnem rinete stran od tega dela vzgoje in pomoči...in ko ste utrujene vam poči..takrat bi pa mogel pomagat, prebrat na obrazu, da draga žena potrebuje pomoč (kako naj to ve, če prej nikoli "ni smel" pomagat)...in ste v začaranem krogu. Vpijete in moškemu nič jasno user posted image

Skupaj je skupaj in ne samo takrat ko je VAM potrebno skupaj....

srečno user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.10.2009 19:06:35   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: mika
Dejstvo je, da res ne vidijo. Pisanje listkov je dober predlog.

S tem se pa strinjam. In to zelo. Ta vrsta moškega je moj moški. Enostavno ne vidi. Pa ne vedno, ampak mu velikokrat uspe spregledat. Po moje. Pa se ne obremenjujem preveč. Bi pa absolutno se, če bi imela 4 otroke, in te čisto razumem, da ti je možgansko opno odneslo. Še meni jo je malo, ko sem brala.
Aja, še o listkih. Tudi te pišem in je enako. Včasih ga vidi, včasih pa ne pomaga, če mu ga na čelo zabijem...

< Sporočilo je popravil ZARA -- 8.10.2009 19:08:05 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.10.2009 17:18:38   
stajerc1
Je hec punce, a ne?

Meni je tak, npr. gospa za vikend dela, oba dneva od 7:00 do 19:00. Za ta vikend jaz pospravim cca. 8m drv za zimo v drvarnico, v nedeljo zvecer ko se gospa vrne je otrok stusiran, ima umite lase, je sit. Ce vidi kako kapljico v kopalnici zacne skakat ces, ko mame ni doma je vse narobe. Vrze na sredo dnevne sobe prucko, na kateri si mali umije zobe in zacne kricat zakaj nisva naredila tega, ko sva imela ze toliko casa???

Ali pa se spravljamo spat, gleda koliko casa bo stroj se pral. Ji recem, da naj gre spat pa bom jaz pocakal in dal perilo susit, dobim odgovor da bo ze ona, tak vsaj ne bo pomeckano???

Skratka, odkar je mali star leto dni ne morem doma naredit nobene stvari v redu. Tudi kuhinjsko cunjo bo sla za mano popravljat na stojalo pa jo premaknila za pol centimetra da bo v redu.

Je zelo obremenjujoce, malo lazje zaradi tega, ker delava izmenicno in se skoraj nic ne vidimo - ko sva z otrokom sama se lahko sprostim, sicer pa je vedno prisotna zivcnost.

Ja, poigravam se z mislijo na locitev, ne mislim bit celo zivljenje najmanj vreden ne glede na to da oddelam precej dela v druzini in zraven tega polnim 3/4 proracuna. kako ze pravijo? Ne zapravljaj zivljenja z nekom ki te ne spostuje...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.10.2009 14:31:47   
VITA74

IZVIRNO SPOROČILO: stajerc1

Je hec punce, a ne?

Meni je tak, npr. gospa za vikend dela, oba dneva od 7:00 do 19:00. Za ta vikend jaz pospravim cca. 8m drv za zimo v drvarnico, v nedeljo zvecer ko se gospa vrne je otrok stusiran, ima umite lase, je sit. Ce vidi kako kapljico v kopalnici zacne skakat ces, ko mame ni doma je vse narobe. Vrze na sredo dnevne sobe prucko, na kateri si mali umije zobe in zacne kricat zakaj nisva naredila tega, ko sva imela ze toliko casa???

Ali pa se spravljamo spat, gleda koliko casa bo stroj se pral. Ji recem, da naj gre spat pa bom jaz pocakal in dal perilo susit, dobim odgovor da bo ze ona, tak vsaj ne bo pomeckano???

Skratka, odkar je mali star leto dni ne morem doma naredit nobene stvari v redu. Tudi kuhinjsko cunjo bo sla za mano popravljat na stojalo pa jo premaknila za pol centimetra da bo v redu.

Je zelo obremenjujoce, malo lazje zaradi tega, ker delava izmenicno in se skoraj nic ne vidimo - ko sva z otrokom sama se lahko sprostim, sicer pa je vedno prisotna zivcnost.

Ja, poigravam se z mislijo na locitev, ne mislim bit celo zivljenje najmanj vreden ne glede na to da oddelam precej dela v druzini in zraven tega polnim 3/4 proracuna. kako ze pravijo? Ne zapravljaj zivljenja z nekom ki te ne spostuje...

marsikatera se bo našla v tem...in upam da zamislila...tudi jaz sem se, ko mi je mož jasno in glasno povedal... user posted image

(odgovor članu stajerc1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.10.2009 15:28:50   
liliana
Bravo Stajerc1!

Ženske vse okoli otroka želimo storiti same.....ker  možu ali materi ali pa tašči se sploh sanja ne kaj je dobro za MOJEGA OTROKA......

in ko več ne zmoremo takrat je dovolj pogled na zleknjenega moža na kavču ali pa za računalnikom, čeprav je prej cel popoldan kosil travo in obrezoval živo mejo.....dovolj je, če vidimo, da noža ni pomil za sabo, ko si je rezal kruh in salamo......in nastane ogenj v strehi.....

Potem pa gremo na forum in se sotrpinkam potožimo......kar pa tudi ni narobe......ker se ogenj v strehi hitro poleže, če ti nekaj uporabnic nazaj napiše, da imajo pa one isti problem s svojim lenim možem, ki sploh ne vidi, kako mu žena trpi......user posted image

(odgovor članu stajerc1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.10.2009 16:22:07   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Blaboma

IZVIRNO SPOROČILO: stajerc1

Je hec punce, a ne?

marsikatera se bo našla v tem...in upam da zamislila...tudi jaz sem se, ko mi je mož jasno in glasno povedal... user posted image

jaz sem tudi mojega krivila za marsikaj, potem pa sem le spregledala in videla, da niti ni v njemu problem, ampak v meni.
upam, da tudi vama uspe, da ne boš pobegnil ...srečno

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?