Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 11:03:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: potrdilo-mlada družina-kje 14.9.2009 11:13:30
|
|
|
|
jasnika
|
ja men so rekli da mora vsaj en otrok bit predšolski, samo kje pa to dobim pa nimam pojma
|
|
RE: potrdilo-mlada družina-kje 14.9.2009 11:16:12
|
|
|
|
sayuri
|
Po moje na Upravni enoti? TAm imajo vse podatke o družinskih članih. Pokliči in povprašaj.
|
|
|
|
RE: potrdilo-mlada družina-kje 14.9.2009 11:17:34
|
|
|
|
jasnika
|
ja sem klicala pa so rekli da tam dobim samo o skupnem gospodinjstvu, pa saj menda je to to ali ne, saj iz tega se vidi koliko je kdo star
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 11:22:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: potrdilo-mlada družina-kje 14.9.2009 12:02:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pod MLADO DRUŽINO se šteje par (moški-ženska, zaenkrat ), ki ni starejši od (vključno) 35 let in ki ima najmanj enega (mladoletnega ali pa polnoletnega, katerega je po zakonu še treba preživljati) otroka. Uradno potrdilo o tem NE OBSTAJA. Lahko samo spneš vse npr. tri rojstne liste, poročni list ali izjavo o izvenzakonski skupnosti ter potrdilo o skupnem stalnem bivališču in gospodinjstvu ter pripišeš lastno izjavo. To je to.
|
|
|
|
RE: potrdilo-mlada družina-kje 14.9.2009 13:27:53
|
|
|
|
DeVilla
|
A oba starša morata biti pod 35 let? A je lahko samo eden - no, ponavadi je to mama, ni pa nujno...
|
|
RE: potrdilo-mlada družina-kje 14.9.2009 13:45:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Za kaj da stanovanjski sklad to subvencijo- za pomoč pri nakupu nepremičnine ali tudi za adaptacijo in opremo stanovanja?
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 14.9.2009 13:52:13 >
|
|
RE: potrdilo-mlada družina-kje 14.9.2009 14:45:19
|
|
|
|
jasnika
|
meni pa so rekli oz napisali, da smo mlada družina, saj imamo enega predšolskega otroka
|
|
RE: potrdilo-mlada družina-kje 14.9.2009 14:47:50
|
|
|
|
jasnika
|
** Za mlado družino se šteje življenjska skupnost obeh ali enega izmed staršev z enim ali več otroki oziroma posvojenci, pri čemer vsaj en otrok še ni šoloobvezen v koledarskem letu vložitve vloge za kredit.
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.