|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Feta sir
10.9.2009 10:45:39   
Maxica
Kateri feta sir največkrat kupite? Meni osebno je najbolj všeč tisti v svetlo plavi pakungi, ampak ga je toliko, da mi vedno potem splesni, če ga hitro ne porabim. Zadnjič sem kupila enega v manjši škatlici, ampak je pa tako ogabnega okusa, da sem skoraj bruhala zraven.

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Feta sir
10.9.2009 10:58:50   
lutka
Jaz ga ponavadi kupim kar tam kjer prodajajo sir. Ga imajo na kocke narezenega v slanici pa ti ga da kolikor rabiš. Sem pa zadnjič kupila kravji sir in je bil tudi zelo dober. Dam ga pa ponavadi v šopsko solato.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2009 11:07:46   
Hope2
Najboljši do zdaj, mi je bil dukatov v modri škatlici in v slanici. Do zdaj sme ga vedno kupila na hrvaškem, pri nas ga še nisem iskala, če ga ne najdem si delam zalogeuser posted image

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2009 11:30:21   
khurde
v mercatorju imajo enega "bolgarskega" - tega jaz kupujem, za kuhanje mi je pa tut ok tist samopostrežni. aja, ta bolgarski je v hladilnikih, pakiran, pa več vrst (kozji, kravji...)

< Sporočilo je popravil khurde -- 10.9.2009 11:31:22 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2009 13:45:55   
Metuljček Cekinček
Domača fetka - je slovenskega proizvajalca, v prozorni plastični foliji, pa neke zelene črte so na embalaži.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2009 17:58:54   
Anonimen
Najboljši do zdaj, mi je bil dukatov v modri škatlici in v slanici. Do zdaj sme ga vedno kupila na hrvaškem, pri nas ga še nisem iskala, če ga ne najdem si delam zalogeuser posted image

Enako.
Dalec najljubsi.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2009 18:16:33   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Enako.
Dalec najljubsi.

Kje ga kupuješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2009 18:24:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Enako.
Dalec najljubsi.

Kje ga kupuješ?

Na Hrvaskem. Pri nas ga se nisem nasla user posted image .

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2009 18:31:54   
Anonimen
Hope2, sem jim poslala mail, kdaj bo v nasih trgovinah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?