|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvni test
6.6.2005 11:22:26   
marty5
Prosila bi za pomoč:

ker so s temi urinskimi testi sami križi in težave (večinoma) in smo potem le še v dvomih ter še bolj razočarane, sem se odločila, da se bom poslužila le še krvnega testa.

Zanima pa me, kdaj se pokaže na krvnem testu - nekje se mi zdi, da sem zasledila, da pokaže že nekaj dni po oploditvi. A ve katera, kako je s tem? Sicer imam do predvidene in nezaželene :hudicek: še dobrih 10 dni, ampak vseeno.

Pa, da bi sosednji forum napolnilo čim več srečnih februarčic ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   krvni test
6.6.2005 11:38:59   
svizc
jaz vseeno mislim in trdno stojim za tem da se test opravi po izostani menstruaciji. ampak seveda vsaka odloča o sebi tako da to je moje mnenje.
pozdravček vsem:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krvni test
6.6.2005 13:11:14   
enaena
Jaz sem ravno iz laboratorija, kjer sem si dala opraviti beta hcg krvni test ..
Rekli so mi da pokličem čez cca 1,5 ure za rezultat.
Kar bo pač bo ... bom vsaj vedla na čem sm ...enostavno nisem zdržala tega čakanja več ...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krvni test
6.6.2005 13:14:46   
tinkatonka
Drzim pesti:miska::miska::miska:

Sporoči!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krvni test
6.6.2005 13:24:08   
kajča
držim pesti zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

pa čimprej nam sporoči

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   krvni test
6.6.2005 13:46:30   
enaena
Malina sem vse že napisala pod tvojo temo "test".

Hvala, za pestke ... čist se že tresem .. no sej najverjetnej nau nč ...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   krvni test
6.6.2005 14:06:30   
rija
Ker že nekaj časa spremljam forume o neplodnosti,zanositvi, moram povedati, da se včasih prav nasmehnem nad vprašanji: ali mislite da sem noseča, do M pa je še 4 dni, imam pa te in te nosečniške znake....
Pa vseeno...
Nesmiselno je opravljati kakršne koli teste pred izostankom M. Verjamem, da je težko, če si želiš zanositi. Ampak s takim mišljenjem se ustvarja psihoza, ki še otežuje zanositev. Saj ste že slišale, da je najboljša kontracepcija prevelika želja po otroku?
Možgančke na pašo, pa bo.:sloncek:zato ker vama paše, ne pa zato, da sproduciraš otroka! Ko bo tvoj čas, boš itak vesela:nosecka:!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   krvni test
6.6.2005 14:41:33   
enaena
Izvid je negativen ...
smrk, smrk

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   krvni test
6.6.2005 14:53:47   
*Neja*
Eh, kakec...

V NOVE BOJE!!!!!!!!!!!!!!!!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: ZA :modri::roza:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   krvni test
6.6.2005 14:54:59   
tinkatonka
ooo škoda......pa tko sem upala da nas boš razveselila s :roza:!

No zdaj pa v nove boje in držimo pesti za naslednji mesec:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   krvni test
6.6.2005 15:09:30   
enaena
laboratorij Metelkova

ne vem, nisem spraševala, ker sem klicala iz službe.
mi je rekla samo negativno ..

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   krvni test
6.6.2005 16:42:48   
girly
:((:((:((

nč, v nove boje bo treba ;) in veselo :sloncek::sloncek::sloncek: delat pa bo tud :duda: prišel...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!