krvni test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

marty5 -> krvni test (6.6.2005 11:22:26)

Prosila bi za pomoč:

ker so s temi urinskimi testi sami križi in težave (večinoma) in smo potem le še v dvomih ter še bolj razočarane, sem se odločila, da se bom poslužila le še krvnega testa.

Zanima pa me, kdaj se pokaže na krvnem testu - nekje se mi zdi, da sem zasledila, da pokaže že nekaj dni po oploditvi. A ve katera, kako je s tem? Sicer imam do predvidene in nezaželene :hudicek: še dobrih 10 dni, ampak vseeno.

Pa, da bi sosednji forum napolnilo čim več srečnih februarčic ;)

svizc -> krvni test (6.6.2005 11:38:59)

jaz vseeno mislim in trdno stojim za tem da se test opravi po izostani menstruaciji. ampak seveda vsaka odloča o sebi tako da to je moje mnenje.
pozdravček vsem:sloncek::sloncek::sloncek:

enaena -> krvni test (6.6.2005 13:11:14)

Jaz sem ravno iz laboratorija, kjer sem si dala opraviti beta hcg krvni test ..
Rekli so mi da pokličem čez cca 1,5 ure za rezultat.
Kar bo pač bo ... bom vsaj vedla na čem sm ...enostavno nisem zdržala tega čakanja več ...

tinkatonka -> krvni test (6.6.2005 13:14:46)

Drzim pesti:miska::miska::miska:

Sporoči!

kajča -> krvni test (6.6.2005 13:24:08)

držim pesti zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

pa čimprej nam sporoči

enaena -> krvni test (6.6.2005 13:46:30)

Malina sem vse že napisala pod tvojo temo "test".

Hvala, za pestke ... čist se že tresem .. no sej najverjetnej nau nč ...

rija -> krvni test (6.6.2005 14:06:30)

Ker že nekaj časa spremljam forume o neplodnosti,zanositvi, moram povedati, da se včasih prav nasmehnem nad vprašanji: ali mislite da sem noseča, do M pa je še 4 dni, imam pa te in te nosečniške znake....
Pa vseeno...
Nesmiselno je opravljati kakršne koli teste pred izostankom M. Verjamem, da je težko, če si želiš zanositi. Ampak s takim mišljenjem se ustvarja psihoza, ki še otežuje zanositev. Saj ste že slišale, da je najboljša kontracepcija prevelika želja po otroku?
Možgančke na pašo, pa bo.:sloncek:zato ker vama paše, ne pa zato, da sproduciraš otroka! Ko bo tvoj čas, boš itak vesela:nosecka:!

enaena -> krvni test (6.6.2005 14:41:33)

Izvid je negativen ...
smrk, smrk

*Neja* -> krvni test (6.6.2005 14:53:47)

Eh, kakec...

V NOVE BOJE!!!!!!!!!!!!!!!!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: ZA :modri::roza:

tinkatonka -> krvni test (6.6.2005 14:54:59)

ooo škoda......pa tko sem upala da nas boš razveselila s :roza:!

No zdaj pa v nove boje in držimo pesti za naslednji mesec:miska::miska::miska::miska:

enaena -> krvni test (6.6.2005 15:09:30)

laboratorij Metelkova

ne vem, nisem spraševala, ker sem klicala iz službe.
mi je rekla samo negativno ..

girly -> krvni test (6.6.2005 16:42:48)

:((:((:((

nč, v nove boje bo treba ;) in veselo :sloncek::sloncek::sloncek: delat pa bo tud :duda: prišel...

Stran: [1]