|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako......?????
6.6.2005 8:09:13   
Nia30
O.k., men pa neki ful zanima, in sicer KAKO VAM RATA, KJE NAJDETE ČAS, da lahko aktivno sodelujete na RR in to kar na več forumih, pa še na srečanja hodite? Mislim, jaz zvečer sam na hitro preberem zanimive teme, pa pogledam če je kak nov albumček (aja, to je tut ena taka stvar - vsaka vam čast kako imate urejene albumčke, s komentarjem in vsem potrebnim).
No, jaz pa enostavno ne najdem časa oz. čas verjetno že je sam jaz sem tako slab organizator in ves čas porabim za to, da se v stanovanju vrtim sem in tja in razmišljam kaj bi naj prijela v roke. O.k., tamali je res pravi tečko in povrhu še lenuh (se mu sploh ne da kaj potrudit, začne kar jokat in čaka, da mami prileti). Spi čez dan itak ne, pol ure maximum, pa si mislim da bom takrat kaj nardila - ma ni šans. Ma ne bom dolgovezla, itak zgodba nima ne repa ne glave, pri men v glavnem nič ne štima - nimam pospravljeno, časa za RR pa tud ne.
Zdaj pa mi prosim zaupajte kako ste kaj zorganizirane, da vse to rata, ker jaz sem čist zgublena. Ja, pol je pa tu še PMS, ki je zdaj po 2. porodu in po 30. letu čist znorel in ušel kontroli in pol sem jaz tisti teden ful depresivna in nervozna in tečna. Včeraj, ko sem malega hranla (itak mu hranjenje dol visi, so druge stvari bolj zanimive) sem zravn začela ful jokat ker mali spet ni jedel in je sam skakal sem pa tja. In ko sem jaz že ful hlipala se je malemu zdelo to noro smešno, za dol past in se mi je ful smejal. A mate ve tud take težave s PMS?

Ma saj ne vem, a se boste kaj znašle v tej mineštri. V glavnem: HEEEELP!!!!

Lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako......?????
6.6.2005 8:17:18   
marjanaR
Hojla! Ne sekiraj se, tudi naša :duda:spi dva- do tirikrat na dan po nekje 30-45 min. V tem času pospravim ravno posodo od kosila ali kako malenkost.:zmeden: Sicer jo dam v stolček in vlačim s seboj. In kdaj imam čas za RR? Zdaj, ko še spi:muca:. Vstanem ob 7-ih, mala pa potegne do 8-ih ali 9-ih (enkrat se pač mora naspat, če ponoči ne spi).Ne jokaj, to nikamor ne pelje. Saj vem, lahko je reči, govorim ti iz lastnih izkušenj, nekaj časa sem tudi jaz imela grenke trenutke, pa sem ugotovila, da se tako ali tako nič ne spremeni. Bo že. Pms-a pa ravno nimam, pa sem stvarco dobila v 8 tednu po porodu.
Le pogumno, vse enkrat mine.:zmeden:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako......?????
6.6.2005 8:30:39   
Bejba
Hojla
Ne obupavaj, saj bo boljše. Po vsakem dežju je vedno posijal sonček.
Jaz se organiziram nekako takole: kar se le da pospravljam sproti - se pravi, ko z malim jeva, to takoj pospravim, igrače pospravljam sproti, ko kuham, sproti pospravljam posodo, da se je na koncu ne nabere preveč,.......Ko mali dopoldne spi (sedaj je zaspal) ponavadi skuham njegovo kosilce in pripravim še za naju z :love:. Če imam čas skočim še na RR (kot sedaj, ker sem vzela za malega ven iz zmrzovalnika ;)). Veliko čiščenje kot je npr. sesanje, brisanje prahu, ribanje po tleh, pomivanje kopalnice z mojim :love: ponavadi narediva konec tedna, ko zduživa moči in je hitro opravljeno (na kakšnih 14 dni). Ali pa moj :love: vzame malega in lahko v miru pospravim.
Velikokrat za našega sončka skuham malo več in dam v zmrzovalnik, da mi ni treba vsak dan kuhati. Tako prihranim kar nekaj časa.
Če je zbujen, ga dam igrat na igralno blazino in se zamoti za nekaj časa - tako lahko pospravim kakšne drobnarije. Imamo pa srečo, ker čez dan kar lepo spi.
Jaz pravim, da se da, le ta pravo organizacijo moraš najti. Pri nas še zdaleč ni tako pospravljeno kot pred našim sončkom (ko je bilo po besedah mojega :love: dezintificirano), nimamo pa tudi kot da bi bomba notri treščila.
Vsak pospravlja za sabo in se da. Če pa bi mogla pospravljat tako za :duda:, kot za :love:, bi pa po moje tudi mene minilo.
Aja, na RR sem pa ponavadi največkrat zvečer, ko mali že spi in imam čas (če se mi da seveda).
Ne sekiraj se preveč in uživaj, saj bo prehitro minilo.

LP; Bejba :rozica:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako......?????
6.6.2005 8:31:26   
fipi
Ojla!

Ne sekiraj se. Smo skorajda vsi na istem. Čas za RR pa si ponavadi vzamem zjutraj in pozno večer, ko naš sonček spi. Ni vrag :hudicek:, da si nebi vzela 20 minut časa za RR, vsaj ponavadi tukaj najdem koristne nasvete, pa veliko dobro volje :):)-.

Stanovanje imam razmetano, kot če bi bomba padla, pa se ne sekiram, otroci zrastejo, pa bomo takrat čistili.;) Če pa se slučajno najavi kakšen obisk, potem pa imam v pol urah vse pospravljeno :)-, samo ne me vprašat kam vse zložim določene stvari :ups:.

Čao fipi:sloncek:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako......?????
6.6.2005 8:39:15   
marjanaR
ha ha , Fipi. :bravo:Tudi k nam večkrat ureže kaka bomba.:) Največja fora pa je, da se sploh ne sekiram več.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako......?????
6.6.2005 8:42:48   
Anonimen
Sem se prva dva meseca tudi sama spraševala enako, potem pa se je malo uredilo, ker je začel spat tudi podnevi. Ampak to je moj, tvoj je drugačen in zato tudi tvoja situacija.
Kaj vem, kaj lahko napišem. Stvari poskušamo dati vedno sproti na mesto, pospravljam, ko zaspi oz. medtem ko se zamoti s kakšno igračko. Spi pa dvakrat na dan zadnja dva meseca odkar z njim "telovadim" z vajami, ki mi jih je pokazala nftp.
Sicer pa itak vse več ali manj lovimo minute...

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako......?????
6.6.2005 8:51:33   
snorlax
Jaz tudi sproti pospravljam, kolikor se da, čeprav je res tudi včasih kot bi bomba vsekala.

Na RR sem tudi bolj zjutraj in pozno zvečer, ko vsi spijo. Kuham opoldne, ko mali spi kakšno urico. Večkrat tudi kaj zamrznem in drugič pogrejem.

So pa tudi dnevi, ko ne morem narediti popolnoma nič.
Ko je lepo vreme sva tudi pretežno zunaj in se ne sekiram, če ni pospravljeno. Generalno čiščenje, pranje in podobno je bolj ob vikendih, ko moj malo popazi ali pa on posesa. Likam pa ponoči.

Enkrat bo bolje!

L.p.:):):)

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako......?????
6.6.2005 8:54:31   
ZARA
Jst vstajam sploh ob tem poletnem času zelo zgodaj,vsaj uro preden se Zara zbudi,popijem kavo,pospravim,pripravim za kosilo...
Je pa mala zelo priden in nezahteven otrok...zvečer gre spat takoj po 18 uri...tako da imam še zvečer čas za RR in ostale zadeve...
lp

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako......?????
6.6.2005 9:12:54   
Nia30
Punce hvala. Vidim, da sem res slab organizator - sproti je treba pospravljat, ja. Sam jaz tega nekak ne obvladam in pol ko skuham duplo kosilo - 1x za ta veliko punco, moža in mene, pa 1x za :duda:, je naša kuhna katastrofalna. Nenapovedanih obiskov sploh ne sprejemamo;) Če pa se slučajno le zgodi (in zgodi se 100% takrat ko ni pospravljeno) da kdo pride, pol pa kuhno zapečatimo;)
Tud jaz sem mislila vstajat preden se naš :duda: zbudi, sam zdej se on zbuja ob 5-ih, pol ga pa do 6-ih dol nazaj tiščim. No ob 6-ih pol spet zaspi do kakih 6.30 ali 7-ih, ob 6 pa jaz itak vstanem ker moram ta veliki zajtrk pripravit in jo pol v šolo spravt.

Življenjski moto: nič sekirat:)-

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako......?????
6.6.2005 9:40:03   
Anonimen
Nia, jaz pa čestitam tebi, da si kljub svojim težavam napisala odkrit in ne-zloben mejl. Ker nekatere v tvoji situaciji začnejo pljuvat po ostalih.

Na rob pa bi rada povedala, da se jaz zelo nerada spominjam prvega pol leta. Tudi pri nas je bilo tako, kot pri tebi. Ko pa je Ana shodila in postajala samostojna, so se stvari postavile na svoje mesto.

Kar pa se tiče RR. Jaz vidim gor med službo in zvečer, ko gre Ani spat. Kadar sva skupej doma, nikoli.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako......?????
6.6.2005 13:24:56   
rainbow
Hojla!
te popolnoma razumem, tudi sama sem se posebej pri prvi, občasno pa tudi zdaj pri drugi sekirala glede pospravljanja, kuhe, blabla in ti lahko svetujem, kako jaz delam:
- če je razmetano, zamiži na eno oko, se bo že našel čas, da kaj na hitro pospraviš; jaz sem zadovoljna, če naredim eno stvar na dan
- kuhamo preprosto, kak dan improvizirano, če je nuja, je tu še vedno dostava hrane ali kaka dobra babica, ki da kaj zmrznjenega
- pomembni so ljudje, ne stvari-to sem jaz dokaj pozno ugotovila, ampak mi je zdaj dosti bolje- raje se ukvarjam z otroci, kot da imam stanovanje iz škatlice, raje sem na rr kot da pospravljam, ker drugega prostega časa itak nimam
-če ti je enolično, pa pojdita kam na obisk, jaz skozi razmišljam, kam bi še lahko šli ali koga povabi
(pa še z malim se lahko ukvarja)
v glavnem, bo že. otroci tako hitro rastejo, res pa je ponavadi porodniška enolična, jaz sem skoraj znorela prvič, ampak sem imela napačne poglede, vse mi je bilo težko, tečno..., dolgočasno, otrok tečen... pa ni tako, je stvat pogleda:)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako......?????
6.6.2005 13:25:07   
Pupica
Moja princeska je velikooooooooooooooooooooooooooooooo spala. Za to sem mela velikooooooooooooooooooooooooooooo časa.Pa še moj je brez službe in mi dovolj pomaga.
Sedaj ne spi več tolko, posledično je tudi časa manj:(

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?