rainbow -> Kako......????? (6.6.2005 13:24:56)
|
Hojla! te popolnoma razumem, tudi sama sem se posebej pri prvi, občasno pa tudi zdaj pri drugi sekirala glede pospravljanja, kuhe, blabla in ti lahko svetujem, kako jaz delam: - če je razmetano, zamiži na eno oko, se bo že našel čas, da kaj na hitro pospraviš; jaz sem zadovoljna, če naredim eno stvar na dan - kuhamo preprosto, kak dan improvizirano, če je nuja, je tu še vedno dostava hrane ali kaka dobra babica, ki da kaj zmrznjenega - pomembni so ljudje, ne stvari-to sem jaz dokaj pozno ugotovila, ampak mi je zdaj dosti bolje- raje se ukvarjam z otroci, kot da imam stanovanje iz škatlice, raje sem na rr kot da pospravljam, ker drugega prostega časa itak nimam -če ti je enolično, pa pojdita kam na obisk, jaz skozi razmišljam, kam bi še lahko šli ali koga povabi (pa še z malim se lahko ukvarja) v glavnem, bo že. otroci tako hitro rastejo, res pa je ponavadi porodniška enolična, jaz sem skoraj znorela prvič, ampak sem imela napačne poglede, vse mi je bilo težko, tečno..., dolgočasno, otrok tečen... pa ni tako, je stvat pogleda:) :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|