Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen porocili smo se in imamo super odnos! Ja fak, kolk vas pa je?! Cela klepetalnica?!?
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:36:06
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
superrrrr
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:38:11
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen porocili smo se in imamo super odnos! Ja fak, kolk vas pa je?! Cela klepetalnica?!? mogoče kaka varianta swinger klepetalnice.
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:39:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys mogoče kaka varianta swinger klepetalnice. Kje to najdem (pa brez porok, prosim)?
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:40:20
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: higuys mogoče kaka varianta swinger klepetalnice. Kje to najdem (pa brez porok, prosim)? a veš, da te bom pustila v zeljnik
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:41:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys a veš, da te bom pustila v zeljnik Zakaj pa me ne bi?
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:42:55
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: higuys a veš, da te bom pustila v zeljnik Zakaj pa me ne bi? Ker tudi mene ni tam.
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:44:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
Saj jaz ne bi šla tja zaradu tebe.
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:47:31
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj jaz ne bi šla tja zaradu tebe. strla si mi ....lešnik
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:48:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ah...
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 15:34:37
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen porocili smo se in imamo super odnos! Ja fak, kolk vas pa je?! Cela klepetalnica?!? Če se pa komu narežim na forumu, si pa to ti Meta.
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 15:52:15
|
|
|
|
ronja
|
POznam par, ki se je tako našel in imata tudi skoraj 1 leto starega sinka. Midva sva dolgočasna: spoznala sva se na faksu...
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 15:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja POznam par, ki se je tako našel in imata tudi skoraj 1 leto starega sinka. Midva sva dolgočasna: spoznala sva se na faksu... bah... jaz sem šla samo čez parking
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 19:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: ronja POznam par, ki se je tako našel in imata tudi skoraj 1 leto starega sinka. Midva sva dolgočasna: spoznala sva se na faksu... bah... jaz sem šla samo čez parking No, natasa, saj to ni švoh. Cel parking si čez dala, preden si spoznala njega. Izkušenj ti torej ne manjka.
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 19:22:50
|
|
|
|
mojamura
|
tudi pri nama je bil mirc kriv, da sva se spoznala, kanal pa je bil over25. letos bo 6 let odkar sva skupaj. od prej imam enega sina in mi2 skupaj imava enega sina, tako, da smo štirje nekoč je bilo 100 km razlikee, ampak zdaj ko je avtocesta je boljše....aja bemti, saj živim pri njemu, pa se ni treba več vozit haha
< Sporočilo je popravil mojamura -- 8.9.2009 19:24:52 >
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 9.9.2009 8:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: ronja POznam par, ki se je tako našel in imata tudi skoraj 1 leto starega sinka. Midva sva dolgočasna: spoznala sva se na faksu... bah... jaz sem šla samo čez parking No, natasa, saj to ni švoh. Cel parking si čez dala, preden si spoznala njega. Izkušenj ti torej ne manjka. saj sem ja plehpi**a najbolj mi je bila všeč oranžna stoenka
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 9.9.2009 8:19:12
|
|
|
|
Katy78
|
Tudi midva sva se spoznala preko neta oz. klepetalnice. Narazen sva bila samo 50km. Skupaj sva 10 let, poročena malo več kot eno leto, najin sonček ima pa 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 9.9.2009 10:29:45
|
|
|
|
Raho
|
Ko sem jaz svojega spoznala je bil internet v Sloveniji še neraziskano čudo .
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 9.9.2009 11:06:23
|
|
|
|
ronja
|
bah... jaz sem šla samo čez parking user posted image nataša, vidva sta že kičasta, ko iz romantične komedije PS: meni tudi ni bilo jasno, koliko jih je zdaj, samo se na svinger klepetalnice sploh nisem spomnila. Sem mislila, da sta primorca, pri njih je tako, da smo mi: jaz pa ti, pa midva najbolj mi je bila všeč oranžna stoenka user posted image meni tudi nekoč, potem sem pa zamenjala za bolj ekološko varianto: biciklista, ki niti izpita za avto ni imel, kaj šele avto sam, hehe. No, izpit je zdaj že naredil, celo avto imava, samo vozi se pa še vedno s kolesom, hehe (no, zato ma pa lepo postavco, pa kondicijo, hihi )
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?