Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 11:32:14
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem bivšiga preko neta spoznala-bila skupaj skoraj 5 let in sva še danes prijatelja
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 11:33:50
|
|
|
|
Kika99
|
Jaz sem svojga tut prek neta spoznala. Skupaj sva že 4,5 let, letos sva se poročila in pričakujeva prvega . V našem kraju ni blo nič pametnega
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 11:34:36
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
superrrrrrrrrr! Čestitam Kika..mogoče bomo midva tud imela
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 11:37:04
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen superrrrrrrrrr! Čestitam Kika..mogoče bomo midva tud imela držim pesti za vaju da bosta čim prej nardila
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 11:37:49
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Hvala...jutri bom nardila test
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 11:38:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Hvala...jutri bom nardila test tudi jaz držim pestke za
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 12:41:23
|
|
|
|
Spark
|
Dajte mi povedat, kako daleč živijo ti vaši dragi. Moj prijatelj si je našel punco, ki je bila s Hrvaške. Leto pa pol sta se vozila gor dol, potem pa sta šla narazen.
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 12:58:08
|
|
|
|
rija
|
Moja sošolka iz srednje šole si je ravno tako našla enega preko neta iz Hrvaške, sta poročena in živita pri nas In ko ju gledam, zgledata srečna.
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 13:29:44
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen A imate kaksne izkusnje kar se tice ljubezni prek interneta? Jst sm svojega spoznala prek interneta,porocili smo se in imamo super odnos! enako. samo midva imava še super hčerko aja, moj mož je šved - sva bila 3000km narazen
< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.9.2009 13:31:06 >
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 14:03:02
|
|
|
|
karmy
|
midva sva se tudi spoznala na internetu in sva zdaj skupaj več kot eno leto. živiva skupaj v angliji
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 16:55:35
|
|
|
|
donat
|
nikoli nisem probala, aja pa še v mojih časih ni bilo to tako aktualno , spoznala sem ga v termah in še zdaj traja
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 18:49:01
|
|
|
|
Blueberry
|
Tudi jaz sem svojega fanta spoznala preko interneta. Stara sva bila 14 let. Skupaj sva 6 let.
< Sporočilo je popravil Blueberry -- 6.9.2009 18:51:44 >
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 18:51:38
|
|
|
|
zvesta
|
Tudi jaz sem mojega spoznala v eni klepetalnici. Čisto po naključju. Ne eden ne drugi si ni namenoma tako iskal partnerja. Zdaj sva skupaj 8 let, poročena dve, pričakujeva drugega otroka.
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 19:46:41
|
|
|
|
ellie
|
Jaz sem bivšega spoznala preko neta (takrat še irca )...sva bila skupaj 11 let. In še zdaj sva v ok odnosih...ampak sva pač izživela skupaj kar sva imela za izživet. Zdajšnjega sem pa tudi spoznala preko neta. Zaenkrat funkcionirava super in pričakujeva . Kar ne morem verjet, da sem našla takšnega človeka Je pa iz drugega konca slo...je 2 uri vožnje vmes. Ampak se je on preselil k meni. Tam pa imava vikend
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 19:51:06
|
|
|
|
barika
|
uuuu midva tudi, preko irca , sedaj sma skupaj že več kot 7 let, pa pričakujeva 2 . boljše ne bi moglo biti ... in kot je ena napisala -> v mojem kraju ni bilo nič pametnega za dobit
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 20:21:27
|
|
|
|
Felicita
|
hehe, jest pa samo delno pašem v to kategorijo - sva bla sicer sošolca, sedela dobesedno 3 klopi narazen, ampak iskrice so se začele pa kresat šele po dolgih dolgih pogovorih prek msn-ja, ki so se začel, ko sva se 1x oba dolgočasila... zveza traja pa 4 leta zaenkrat
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 21:47:45
|
|
|
|
benika
|
Midva sva se spoznala prek teletekstove klepetalnice pred 7. leti. Danes naju osrečujeta dva prekrasna sinova
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 22:06:38
|
|
|
|
Virtualna
|
Jaz sem svojega tudi spoznala preko Interneta, jaz sem zivela v Ljubljani, on pa v Berlinu. Prek neta sva "komunicirala" eno leto, nakar sem se preselila v Berlin....imava tudi puncko, ki bo cez par dni stara eno leto
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 6.9.2009 23:37:42
|
|
|
|
Kliki
|
Tudi midva sva se na netu spoznala in sva skupaj že 4let in upam da kmalu pride tudi .
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 7.9.2009 9:41:13
|
|
|
|
talika81
|
midva sva se tud spoznala prek neta, zdaj bova skupaj 4,5 leta in tud midva se že trudiva, da bi imela . prav tako si bova začela kmalu urejat svoj domek. tako da jaz verjamem in sem tudi to osebno izkusila, da se dajo tudi prijetni in super ljudje spoznati prek neta.
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 7.9.2009 14:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi midva sva virtualna . Že 5 let živiva skupaj na nekaj podlage in imava krasno punčkico. Tudi slepa kura kdaj pade v koruznjak
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 7.9.2009 14:52:45
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 13:55:52
|
|
|
|
nanita
|
No tudi jaz sem spoznala sedanjega partnerja prek spletne klepetalnice. Zdaj sva skupaj že več kot 2 leti in upam, da bo bilo zmeraj tako lepo kot je bilo do zdaj:)
|
|
|
|
RE: Ljubezen prek interneta :) 8.9.2009 14:12:06
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
midva sva se spoznala leta 2000, zdej mava 2 hčerkici in 6 let poročena. sva pa oba z gorenjske, nobene pretirane razdalje
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?