|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice
4.9.2009 12:41:12   
Nea_teja_
Punce katere plenice bote dale vašim črmrlom ,ko se bojo rodil.Mi smo mel pri prejšni pamperske pa je mela vneto rito sedaj pa razmišljam o kakšnih drugih.A kera ve a so mullerjev tud tok mejhne za novorojenčka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice
4.9.2009 13:11:13   
tailor
ja pri prvi sem imela pamperske ,pri drugi pa iz mullerja-edino prvi mesec sem kupla pampers od 2-5 kg pa jih ni dolgo rabla tako da sem kupla iz mullerja in pri tretjem bom kupla enake .meni so ble super.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2009 13:47:04   
travica
mislim da so samo Pamperske in Mullerjeve št. 2 (5-8 kg), ki jih potrebuješ na začetku.
Seveda pa je vse odvisno od velikosti otroka. Naša je ob rojstvu imela 2,70 kg in smo 1 mesec Pamperske št. 1 uporabljali.
Je pa pri št. 2 očitna razlika med Pamperskami iz Mullerja in od drugod, tako da priporočam, da jih v Mullerju nabaviš.

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2009 13:48:12   
tasa_m
Tudi Muller ima za novorojenčke. Mi smo jih imeli zraven Pampersk.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2009 13:57:27   
hubi
DM

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2009 14:01:32   
zmajaz
Pamperske so 1 v redu, 2 pa bognedaj kupovat (razen tiste iz MÜllerja so morda v redu) - jaz bi jih bila najraje neporabljene vrgla stran. Sem pa že zdavnaj ugotovila, da tako kot smrdijo pamperske (pa ne glede na to, ali so nemške ali poljske) ne smrdijo nobene druge plenice - torej so verjetno tudi med bolj strupenimi. Meni so drugače super DM-ove Babylove pa Hoferjeve - nobenih vnetih ritk, ne premočijo (vsaj pri mojih dveh niso do zdaj) in obojne bistveno manj smrdijo od pampersk. Müllerjeve so tudi OK, edino meni se zdijo malj pretrde v primerjavi z DM-ovimi in Hoferjevimi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2009 14:15:57   
endrina
Moram povedat, da sem pri mojem prvem otroku uporabljala izključno pamperske, pri vseh drugih je al imel vneto ritko al pa je prišlo kaj skoz al pa so bile med nogicami ful debele. Kaj pa vem. Je pa bila v kvaliteti bistvena razlika če sme jih kupla v avstriji ali pa pri nas. Avstrijske so definitivno boljše. Tudi za ta drugega črmlja bom uporabljala pampers.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2009 21:40:08   
Isabellabina
Jaz sem prisegala na pamperske dokler se ni rodil zadnji otrok.Ma sem imela težave z nevem koliko plenicami.Pri vseh je imel pikice po ritki,pa mi moja mami reče zakaj pa ne vzameš Lumpijeve....sem se kar zgrozila ,da teh pa nikoli ne bom nataknila malemu na rito...kaj jaz vem zakaj ,kar nekak odpor sem imela do njih...in potem meni prijateljica prinese ravno Lumpijeve za darilouser posted image ....potem sem jih pa le sprobala in jih uporabljam še danes...te novejše so sploh superuser posted image ,ker so jih malo stanjšali....

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2009 22:33:50   
anika87
Trenutno uporabljam Babylove (DM), Lidlove, na vrsto pa čakajo tudi Sparove (vse smo dobili). Ponucala sem že Pamperske (poljske) in Muellerjeve.
Pamperske so zanič, škoda denarja, z ostalimi sem zadovoljna, po milerjeve ne bom hodla, ker mi je daleč, verjetno bomo kar na DM-ovih in Lidlovih.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2009 8:46:57   
Suzikaa
Jaz mam kupljenih nekaj pralnih plenic. Drugače pa sem študirala, da bom uporabljala tiste iz Mullerja ali pa Hoferja, ker jih punce full hvalijo na forumu. V glavnem pa nam bodo itak izkušnje pokazale katere bodo za naše user posted image najboljše. Konec koncev, niso vse ritke enake user posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2009 17:17:04   
lunka1
Mene pa zanima, katere PRALNE plenice priporočate?

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2009 20:17:19   
Nea_teja_
Danes sem bila v Mullerju pa sem vidla plenice samo od 5kg naprej a obstajajo tudi manjše 

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2009 20:42:13   
baby blue
Jst sem kupila Pampers pleničke baby new born baby al neki takega v taki rumeni vrečki so pakirani... 

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2009 21:25:09   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Danes sem bila v Mullerju pa sem vidla plenice samo od 5kg naprej a obstajajo tudi manjše 

Za novorojenčka rabiš 2-5 kg ali vsaj 3-6 kg. Ne vem pa, če so prav Müllerjeva znamka plenic tudi v taki velikosti, ker teh nisem veliko uporabljala - ampak skoraj dvomim, da ne bi bile. Najboljše je za začetek kupiti kar Pampers new baby 1, ker te so bile tudi meni v redu, ki sicer ne maram preveč Pampersk in raje uporabljam DM-ove Babylove ali Hoferjeve. DM ima sicer tudi 2-5 in 3-6 kg, samo te tamajhne so pa njihove ful čudne, ker so tako kratke in široke. Tiste od 4-9 kg in večje so pa potem super. Tako da jaz ti res svetujem od tehle čisto ta majčkenih kar Pampers, potem večje pa ni problem kaj drugega. Aja - pa kot sem rekla že zgoraj - Pampers new baby 2 so živi obup, najslabše plenice, kar sem jih kdaj imela - veliko veliko  slabše od new baby 1 - teh se izogibaj (razen če so tiste iz Müllerja kaj boljše).

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 5.9.2009 21:31:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2009 21:26:49   
tasa_m

imajo tudi manjše ja. Mi smo jih uporabljali za novorojenko, pa je imela samo 2330g, ko se je rodila. Tako da imajo tudi 2-5kg.

Neposredna povezava do sporočila: 15
6.9.2009 8:20:36   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

imajo tudi manjše ja. Mi smo jih uporabljali za novorojenko, pa je imela samo 2330g, ko se je rodila. Tako da imajo tudi 2-5kg.

Ja, zagotovo jih imajo-sem jih ravno včeraj gledala... (Ampak naša se je v dveh tednih toliko zredila, da sem že prejšnji teden kupila 2-kouser posted image )..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2009 16:22:39   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz
DM ima sicer tudi 2-5 in 3-6 kg, samo te tamajhne so pa njihove ful čudne, ker so tako kratke in široke. Tiste od 4-9 kg in večje so pa potem super.

Jaz sem Nejcu dajala na začetku DM 2-5, ker 3-6 takrat niso imeli na zalogi in kar menda cel mesec ali še malo dlje se jih ni dalo dobiti. Imel je 3300 ob rojstvu, pa sem jih kar neki časa uporabljala, zdaj ima 3-6 in so mi tudi ok. Saj ne vem, mogoče so res široke in čudne, ampak to bom ugotovila šele ko bom lahko primerjala z večjimi... Ponucali smo jih in so bile ok user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2009 10:03:29   
Suzikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Mene pa zanima, katere PRALNE plenice priporočate?

Jaz sem si nabavila Wonderoos, ker pri njih ne rabiš prekrivnih hlačk pa še one size so, tak da jih imaš lahko od začetka do konca.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.9.2009 9:56:19   
natalia
babylove iz DM-a, pri prvi in zdaj pri drugem...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.9.2009 11:50:36   
Bojana82
Jaz sem pri prvem lahko uporabljala samo Pamperske, druge mu niso odgovarjale! Sedaj pri drugem bom prvi mesec uporabljala Pamperske, potem pa bom prešaltala na katere druge, če bodo sevedauser posted image odgovarjaleuser posted image .......

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.9.2009 22:42:12   
šrimpf
prvi mesec smo uporabljali pamperske 1 in 2 iz milerja, sem bila zelo zadovoljna. naslednje, kao bolj ekološke, so bile moltex plenice in milerja, ki pa so katastrofa. trde, šelesteče, prepuščale so, groza v glavnem. treji poskus so beauty baby, prav tako iz milerja, ki pa so tko nekje vmes. za moj okus premalo vpojne, ampak bo za prežvet. poskusla bom še hoferjeve, ki so tako hvaljene, in babylove iz DM-a. to bo pa nekako zaključek eksperimentiranja.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.