Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako bi odreagirali ob taki izjavi? 5.9.2009 14:45:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Veste, nikoli nam ni prav! Tisti, ki nimate dedkov in babic na razpolago bi radi zamenjali z nami, ki se nam stari starši vtikujejo v življenje. Lepo je da imajo otroci stare starše. Lepo pa je tudi, da imata očka in mamica možnost samostojnega razmišljanja in odločanja. In seveda pomoč dedkov in babic. Z vsem dolžnim spoštovanjem do dedkov in babic! se strinjam z napisanim
|
|
RE: kako bi odreagirali ob taki izjavi? 5.9.2009 15:47:04
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj ne pa da je vsak dan 8 ur med penziči O faaaaak jaz samo upam, da moji otroci ne bodo mene tako dojemal, če bom kdaj čuvala svoje vnuke. kot da jim ne moreš dat nič drugega kot neko starostno nenaravno "penzič" družbo, izven neke "normale" ostalih starostnih skupin, če si preko 50 let star al kaj
|
|
|
|
RE: kako bi odreagirali ob taki izjavi? 6.9.2009 0:03:04
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Repka Ker, če je otrok večino časa npr. pri babici, ga bo ona učila svojih vzgojnih metod in kaj hitr se lohk zgodi, da otrok svoje lastne mame ne bo upošteval. To so take drobne pasti, ki na začetku zgledajo zlo nedolžne. Skratka, podpiram Najo, da otroke lepo da v vrtec in prereže "popkovino" med otroci, taščo in tastom. To o neupoštevanju lastne matere so samo strahovi matere.....še posebno, če se gre za taščo Kar se pa tiče prerezovanja popkovine.......ok....samo potem pa bolne otroke naj tudi sama čuva, ker v tem primeru pa se zdi samoumevno, da bosta babica in dedek čuvala otroka s 40 vročine..... Drugače pa se meni Najina reakcija na taščino reakcijo ob oznanilu, da gre otrok v vrtec ne zdi nič manj teatralna od izjave, da bo dedek kar umrl....imata pač rada vnuke in roko na srce zdrave vnuke je mnogo lepše čuvati kot bolne.....
|
|
|
|
RE: kako bi odreagirali ob taki izjavi? 6.9.2009 9:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Danes pa mi tašča reče,da je tastu zelo hudo, ker gre mali v vrtec in da bo umrl ko bo šel mali v vrtec???? Mogoce je v tem malo manipulacije...ampak meni se ne zdi nic hudega, najbrz zato, ker vcasih tudi sama tako recem. Da mi je tako hudo, da bi kar umrla, kadar gre za nekaj, kar mi je drago in blizu in mi je zelo zal, da je tega konec. Za mojo bejbo tudi vse sorte pravijo, koliko in kako jo bodo pogresali...samo vem, da jo imajo pac tako radi in na ta nacin ubesedijo svoje obcutke.
|
|
|
|
RE: kako bi odreagirali ob taki izjavi? 6.9.2009 9:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj ne pa da je vsak dan 8 ur med penziči O faaaaak jaz samo upam, da moji otroci ne bodo mene tako dojemal, če bom kdaj čuvala svoje vnuke. kot da jim ne moreš dat nič drugega kot neko starostno nenaravno "penzič" družbo, izven neke "normale" ostalih starostnih skupin, če si preko 50 let star al kaj Zanimivo, kako razlicno dojemamo besede. Meni so penzići (na mehki ć ) ljubkovalen izraz za tiste, ki so se fino in lepo aktivni. Tisti, ki jim je ostalo samo to, da vsak mesec cakajo penzijo, so pa upokojenci. Ljudje brez interesov. Penzići so pa meni kul.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?