Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plačilo zdravniškega pregleda - DELAVCI I... 31.8.2009 11:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni tko, da delodajalec VEDNO mora plačat zdravniški pregled, ne glede na to, a so delavci iz zavoda al ne
|
|
|
|
RE: plačilo zdravniškega pregleda - DELAVCI I... 31.8.2009 12:09:36
|
|
|
|
Moyca_
|
ne vem, zato ravno sprašujem, nam so rekli prvo na zavodu da oni plačajo za vse svoje delavce, zdaj pa pravijo da ne
|
|
|
|
RE: plačilo zdravniškega pregleda - DELAVCI I... 31.8.2009 12:47:44
|
|
|
|
lukec
|
Jaz sem šla v službo z zavoda in mi je pregled plačal delodajalec.
|
|
RE: plačilo zdravniškega pregleda - DELAVCI I... 31.8.2009 13:06:23
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Zdravniški pregled plača delodajalec.
|
|
|
|
RE: plačilo zdravniškega pregleda - DELAVCI I... 31.8.2009 13:53:16
|
|
|
|
donat
|
....sem šla na zdravniški pregleda in sem ga sama plačala, rečeno mi je bilo da bo delodajalec, vendar je, z tri mesečno zamudo mi povrnil zdravniški pregled
|
|
|
|
RE: plačilo zdravniškega pregleda - DELAVCI I... 31.8.2009 21:25:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: donat ....sem šla na zdravniški pregleda in sem ga sama plačala, rečeno mi je bilo da bo delodajalec, vendar je, z tri mesečno zamudo mi povrnil zdravniški pregled Pri meni isto, s tem da smo mi dobili denar povrjen ob prvi celotni plači.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.