|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   reklamacija sedežne
29.8.2009 20:09:09   
m@j@
Več glav več ve, pa da poizkusim še tu!

Takole je...imamo novo sedežno ,usnjeno od Toma, drago kotuser posted image . Pa ni problem denar, če bi bila takšna kot mora biti. Vglavnem začela se je ful gubati, na sedišču (po dveh mesecih). Damo reklamacijo, pride serviser, reče to je pa usnje. Napišem opozorilni, prijazen mail na Tom kaj se je zgodilo, vpletem še malo čustev in primerjav, kako je pri kolegih s sedežnimi, toda nič, niti odgovora.

Kaj mi svetujete, kaj naj še poizkusim? Namreč rada bi v 12 mesecih garancije poizkusila vse, da bi imela res sedežno takšno kot mora biti.

Pa tako sem si želela lepe, usnjene sedežneuser posted image

Hvala že vnaprej za kakšne koristne napotke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: reklamacija sedežne
29.8.2009 20:29:42   
cmokec
Kaj za prijava na Zvezo potrošnikov, pa ti bodo oni svetovali naprej.

Je pa res, da se usnje razteguje, sploh če ni 1. klase. Če je sekanec, tudi hitro razpoka in se strga na delih, ki so bolj obremenjeni.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2009 20:30:54   
Anonimen
Ti jim kar tezi in se "posteno" pritozi. Saj Tom ni skladiscna trgovina, kjer kupis nekaj za 100€.

Ali pa poklici na ZPS, na brezplacno stevilko. So fajn naviti.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 29.8.2009 20:31:23 >

(odgovor članu m@j@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2009 20:38:27   
m@j@
Ja MiČ II, saj za to se mi gre, ker to ni 100 EUR.
A imaš mogoče brezplačno številko ZPS? Sem tudi že pomislila na njih.
hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2009 20:40:36   
Anonimen
080 88 99

Ta je ziher pravi: (01) 474 06 00

< Sporočilo je popravil Mič II -- 29.8.2009 20:43:30 >

(odgovor članu m@j@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?