Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Saktosalpings in zanositev 24.9.2009 16:05:42
|
|
|
|
emaa
|
Kolikor vem je saktosalpinks vrečast jajcevod, to o čemer ti govoriš je hidrosalpinks, jajcevod zaprt, s tekočino notri. Zanositev je možna, vendar ja zarodek odmre. Meni se je to zgodilo, ker sem imela hidrosalpinks, pa cel kup zarastlin, ob spontanem splavu sem imela zaradi te tekočine visoko temperaturo, v glavnem zbolela sem zelo. Edina rešitev sicer ni odstranitev jajcevoda, meni so ga pač odprli, spustili tekočino, odstranili vse ostale zarastline. Sicer je bilo vprašanje glede funkcionalnosti samega jajcevoda. Ker se zaradi stanja toliko let resice lahko preveč poškodujejo in ne zmorejo ujeti jajčeca. Sicer sem kljub temu spontano zanosila 2x, prvič z dvojčki, drugič z enim. Tako, da imam doma dva fanta, tretjega otroka pa pričakujem v roku 10 dni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Cel danbusklcaKako razumete stavek: Danes sem cel dan gledala TV.od 0h do 24h (
2%)
od 8h do 22h (
11%)
TV sem gledala precej več časa kot običajno (
73%)
TV sem gledala nekoliko dlje kot ponavadi (
11%)
drugo - napiši kaj (
2%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!