|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: danes grem pa tut jz v Rim
25.8.2009 12:44:08   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

zakaj pa hocejo pol sprozit, ce se ni cas?
mas zastoj rasti, tko ko sem ga mela jst?

več mi ni jasno;
pred 14 dnevi je bil tako oh in sploh krasno velik in težak, da je za 2 tedna "prehiteval" v rasti in teži, po enem tednu pa je bil naenkrat premajhen in prelahek. Ne vem, a se je skrčil user posted image user posted image . Včeraj pa je bil spet krasno velik in težak (ocenjena teža 3.310g v 37.tednu).
Količina plodovnice je pa že nekaj časa v minimumu, posteljica pa tudi v slabem stanju, mislim, da je tu problem in so nagnali vik in krik, ker se je, predvidevam, gin. zmotil pri merjenju in zato ocenil, da je otroček zastal v rasti in razvoju.

Veš, da obstajajo napake v meritvah. Pri meni so se 2 dni pred indukcijo poroda zmotili za en mičken kilogramuser posted image .
Edina težava je nastala, ko nikakor nisem mogla roditi, pa so se vsi spraševali, zakaj - če pa je otrok težek "samo" 3500 gramov.
Po CR so ugotovili, zakaj ni šlo - je bil težek "samo" 4400 gramovuser posted image  - obseg glavice pa je imel "samo" 38,5 cm

aaauuuč!!! Ne me strašit, ej! user posted image user posted image

Kaj, a so ti potem CR naredili, al ste kar do konca vztrajali?...o madona je moralo boleti...

jaz sem hotela vztrajati do konca, pa oni niso bili zauser posted image . Ne strašim te - samo hotela sem ti povedati, da so te meritve bolj tako, no... netočne.

Po 12 urah umetnih popadkov so mi naredili CR.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 51
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?