Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 12:53:03
|
|
|
|
TomTaylor
|
to ne morš verjet, če ne doživiš...so me poslali domov!!! Kar naenkrat je vse tko kul, da "dejmo še do četrtka počakat" WTF?!?! ...jz pa doma vse v nulo spucan, vse speglano, pospravljeno, pa v nulo zdepilirana, pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, pa hrana, da bo imel moj čimmanj dela, pa cote vse oprane in zložene, pa prjatli in vse sorodstvo obveščeno, ... da ne govorim kolk energije sem za vse to potrošila....in si me drznejo POSLAT DOMOV?! Kaj naj rečem hčerki? Da dojenček noče ven ali da se zdravniki norca delajo iz mamice? sej ne vem ali naj se ali naj se ... Telefon pa najboljš da kar odklopim..
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 12:55:36
|
|
|
|
Katy78
|
Joj, kolk ene komplicirate. Najprej una miška, zdaj že spet ena druga.
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 12:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, Kot vem pri porodu ni dovoljeno imeti polakirane nohte ne na rokah ne na nogah.
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 12:57:04
|
|
|
|
veronikab
|
Nič se sekirat TT. Vse ob svojem času. Tudi jaz sem na svojo malo srečo morala počakati malce dlje (beri: rodila 10 dni po PDP). Želim ti čim lažji porod in da bi svjega čimprej caratala.
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 12:59:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Joj, kolk ene komplicirate. Najprej una miška, zdaj že spet ena druga. Rada bi te vidla ravnodušno, če te naročijo na datum in na uro za porod, potem pa pošljejo domov
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 13:01:23
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva*** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, Kot vem pri porodu ni dovoljeno imeti polakirane nohte ne na rokah ne na nogah. pri prvem porodu, ki je bil tudi induciran, niso nič komplicirali glede tega. Sem bila tudi nalakirana
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 14:19:51
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva*** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, Kot vem pri porodu ni dovoljeno imeti polakirane nohte ne na rokah ne na nogah. Zakaj pa ne?
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 14:37:00
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva*** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, Kot vem pri porodu ni dovoljeno imeti polakirane nohte ne na rokah ne na nogah. Zakaj pa ne? Mene tud zanima zakaj ne,sem trikrat rodila in ker si skoz lakiram nohte sem jih imela tudi pri porodih pa noben ni rekel da ne bi smela.
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 15:28:09
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor to ne morš verjet, če ne doživiš...so me poslali domov!!! Kar naenkrat je vse tko kul, da "dejmo še do četrtka počakat" WTF?!?! ...jz pa doma vse v nulo spucan, vse speglano, pospravljeno, pa v nulo zdepilirana, pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, pa hrana, da bo imel moj čimmanj dela, pa cote vse oprane in zložene, pa prjatli in vse sorodstvo obveščeno, ... da ne govorim kolk energije sem za vse to potrošila....in si me drznejo POSLAT DOMOV?! Kaj naj rečem hčerki? Da dojenček noče ven ali da se zdravniki norca delajo iz mamice? sej ne vem ali naj se ali naj se ... Telefon pa najboljš da kar odklopim.. Pa ne, no.... A ti veš, da boš še 1x morala ponoviti celo akcijo. No, generalko si dobro spelala
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 16:18:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ojej Spucano imaš vse- zdej pa nič kuhat, da bo vsaj kuhinja ostala tipi topi Pridem v četrtek pogledat, če boš še tu. Upam, da ne
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 18:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
O, hudo, da te posljejo domov .
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 18:07:59
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Joj, kolk ene komplicirate. Najprej una miška, zdaj že spet ena druga. Rada bi te vidla ravnodušno, če te naročijo na datum in na uro za porod, potem pa pošljejo domov Pri meni je bilo obratno, so mi rekli, da ga bodo sprožili čez ca. 2 dni, pa pride G naslednje jutro in reče, da bomo kar CR naredili in da naj se pripravim. Ura je bila 8 zjutraj in moža sploh nisem uspela priklicati, ker je bil v službi, potem sem nekako med odhodom v porodno uspela priklicati mamo. Tako da mi povej, kaj je hujše. Se opravičujem, ampak res se ne morem zadržati, ker ene tako komplicirate. Bi pač povedala unim pocarjem od zdravnikov, ki nimajo pojma kaj delajo, da si zdepilirana, nalakirana in v nulo spolirana, da naj ne komplicirajo in da naj ti porod sprožijo.
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 18:14:10
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva*** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, Kot vem pri porodu ni dovoljeno imeti polakirane nohte ne na rokah ne na nogah. Zakaj pa ne? Mene tud zanima zakaj ne,sem trikrat rodila in ker si skoz lakiram nohte sem jih imela tudi pri porodih pa noben ni rekel da ne bi smela. ker na nohtih najhitreje opazijo če gre kej narobe (ratajo bledi, modri, rdeči,...). PA tut z lučko ti merijo kisik 'skozi' noht in pomoje lak mal problemov dela. men so jih v bolnici pred operacijo spucal pa sm mela 'samo' bel lak gor.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 18:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
TT, slej ko prej boš tudi ti na vrsti. Mogoče bo pa tako kot pri meni, so me poslali domov, ker je bilo še vse OK, potem pa so se mi proti večeru spontano začeli popadki.
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 18:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Joj, kolk ene komplicirate. Najprej una miška, zdaj že spet ena druga. ja in???? pa ne beri, ce te zivcira. jst cist razumem da je zivcna! zakaj sem pa jst sitnarla , mam pa tud svoje razloge. sam ene so vzele to mal na hec( svaka jim cast)ene pa se zivcirajo pa sekirajo..... tko da..... tko da TT, kar pogumno....itak pa zdaj ze cartas!!!!!
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 18:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo, shit, TT!!!! sele zdaj sem vidla, da si doma v enem kosu!!!! jao!!!!!prav smilis se mi! sam ce so te pogledali kolko si odprta, se lahko zgodi da gres danes nazaj s svojimi popadki, tko je blo pri meni. v ponedeljek se vse ok. ce ne bo nic do srede, pridite, bomo sprozili. sam me je predrmala tam spodaj. in v torek sem bla nasezgodaj(ob 6ih) v porodnisnici s popadki na 2 minuti! tako, da kar bodi v nizkem startu!
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 22:23:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Bi pač povedala unim pocarjem od zdravnikov, ki nimajo pojma kaj delajo, da si zdepilirana, nalakirana in v nulo spolirana, da naj ne komplicirajo in da naj ti porod sprožijo. pa prav nekaj v tem smislu sem rekla ja, odgovor je pa bil: Delo vedno počaka, za depilacijo vam pa ni treba skrbet, ker naše sestre na oddelku to delo odlično opravljajo
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 24.8.2009 22:49:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sam ce so te pogledali kolko si odprta, se lahko zgodi da gres danes nazaj s svojimi popadki, tko je blo pri meni. v ponedeljek se vse ok. ce ne bo nic do srede, pridite, bomo sprozili. no, takole se mene naročili že za prejšnjo sredo če ne bo še nič pridite v soboto, bomo MORALI sprožit. Pridem v soboto - ah, saj še ni take panike, brezveze da danes forsiramo, pridite v ponedeljek ob 8.00, direktno na oddelek, bomo sprožili, ker do takrat pa MORA ven (da je stanje pa vendarle toliko kritično , da res čudno, da se samo od sebe noče začeti). Jz pa danes res čisto v "nizkem štartu", pol pa kar naenkrat vse super...pa spet domov. Z vso prtljago. Pa v nulo zdepilirana ...aja, pa za 4 prste odprta... jao Ne, sej ne bi bil problem, itak imam do uradnega roka poroda še kar nekaj časa, pa tut je čist kul, če je otroček notri kolikor pač rabi biti notri, nervira me samo to, da zdravniki - gin. delajo enkrat pravo paniko, naslednji hip je pa vse v redu, moji živčki pa trpijo zraven.
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 25.8.2009 7:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa hocejo pol sprozit, ce se ni cas? mas zastoj rasti, tko ko sem ga mela jst?
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 25.8.2009 7:41:34
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
TT jaz te čist razumem, saj v končni fazi je vseeno, a je sobota al sreda al ponedeljek, samo ko si že čist na ciljni črti, poln kufer vsega, psihično se pripraviš, pol te pa šetajo sem in tja ... Jaz bi tudi raje videla, da me vse skup prehiti, ne bi si pa želela scenarija od katy (da ne dobiš moža na telefona - čeprav jaz sem svojemu zabičala, da mora met skoz na glas)
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2009 8:06:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 25.8.2009 8:09:19
|
|
|
|
špelin@
|
Porkamotorka, tebe so pa prav fino nategnili Ej, sori, vem, da tebi ni smešno
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 25.8.2009 8:21:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute zakaj pa hocejo pol sprozit, ce se ni cas? mas zastoj rasti, tko ko sem ga mela jst? več mi ni jasno; pred 14 dnevi je bil tako oh in sploh krasno velik in težak, da je za 2 tedna "prehiteval" v rasti in teži, po enem tednu pa je bil naenkrat premajhen in prelahek. Ne vem, a se je skrčil . Včeraj pa je bil spet krasno velik in težak (ocenjena teža 3.310g v 37.tednu). Količina plodovnice je pa že nekaj časa v minimumu, posteljica pa tudi v slabem stanju, mislim, da je tu problem in so nagnali vik in krik, ker se je, predvidevam, gin. zmotil pri merjenju in zato ocenil, da je otroček zastal v rasti in razvoju.
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 25.8.2009 8:52:00
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute zakaj pa hocejo pol sprozit, ce se ni cas? mas zastoj rasti, tko ko sem ga mela jst? več mi ni jasno; pred 14 dnevi je bil tako oh in sploh krasno velik in težak, da je za 2 tedna "prehiteval" v rasti in teži, po enem tednu pa je bil naenkrat premajhen in prelahek. Ne vem, a se je skrčil . Včeraj pa je bil spet krasno velik in težak (ocenjena teža 3.310g v 37.tednu). Količina plodovnice je pa že nekaj časa v minimumu, posteljica pa tudi v slabem stanju, mislim, da je tu problem in so nagnali vik in krik, ker se je, predvidevam, gin. zmotil pri merjenju in zato ocenil, da je otroček zastal v rasti in razvoju. Veš, da obstajajo napake v meritvah. Pri meni so se 2 dni pred indukcijo poroda zmotili za en mičken kilogram . Edina težava je nastala, ko nikakor nisem mogla roditi, pa so se vsi spraševali, zakaj - če pa je otrok težek "samo" 3500 gramov. Po CR so ugotovili, zakaj ni šlo - je bil težek "samo" 4400 gramov - obseg glavice pa je imel "samo" 38,5 cm
|
|
|
|
RE: danes grem pa tut jz v Rim 25.8.2009 12:38:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute zakaj pa hocejo pol sprozit, ce se ni cas? mas zastoj rasti, tko ko sem ga mela jst? več mi ni jasno; pred 14 dnevi je bil tako oh in sploh krasno velik in težak, da je za 2 tedna "prehiteval" v rasti in teži, po enem tednu pa je bil naenkrat premajhen in prelahek. Ne vem, a se je skrčil . Včeraj pa je bil spet krasno velik in težak (ocenjena teža 3.310g v 37.tednu). Količina plodovnice je pa že nekaj časa v minimumu, posteljica pa tudi v slabem stanju, mislim, da je tu problem in so nagnali vik in krik, ker se je, predvidevam, gin. zmotil pri merjenju in zato ocenil, da je otroček zastal v rasti in razvoju. Veš, da obstajajo napake v meritvah. Pri meni so se 2 dni pred indukcijo poroda zmotili za en mičken kilogram . Edina težava je nastala, ko nikakor nisem mogla roditi, pa so se vsi spraševali, zakaj - če pa je otrok težek "samo" 3500 gramov. Po CR so ugotovili, zakaj ni šlo - je bil težek "samo" 4400 gramov - obseg glavice pa je imel "samo" 38,5 cm aaauuuč!!! Ne me strašit, ej! Kaj, a so ti potem CR naredili, al ste kar do konca vztrajali?...o madona je moralo boleti...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?