|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: danes grem pa tut jz v Rim
24.8.2009 12:53:03   
TomTaylor
to ne morš verjet, če ne doživiš...so me poslali domov!!! Kar naenkrat je vse tko kul, da "dejmo še do četrtka počakat" WTF?!?!

...jz pa doma vse v nulo spucan, vse speglano, pospravljeno, pa v nulo zdepilirana, pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, pa hrana, da bo imel moj čimmanj dela, pa cote vse oprane in zložene, pa prjatli in vse sorodstvo obveščeno, ... da ne govorim kolk energije sem za vse to potrošila....in si me drznejo POSLAT DOMOV?! Kaj naj rečem hčerki? Da dojenček noče ven ali da se zdravniki norca delajo iz mamice?

sej ne vem ali naj se user posted image ali naj se user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Telefon pa najboljš da kar odklopim..

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.8.2009 12:55:36   
Katy78
Joj, kolk ene komplicirate. Najprej una miška, zdaj že spet ena druga. user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.8.2009 12:56:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena,

Kot vem pri porodu ni dovoljeno imeti polakirane nohte ne na rokah ne na nogah.

Neposredna povezava do sporočila: 28
24.8.2009 12:57:04   
veronikab
Nič se sekirat TT. Vse ob svojem času. Tudi jaz sem na svojo malo srečo morala počakati malce dlje (beri: rodila 10 dni po PDP).

Želim ti čim lažji porod in da bi svjegauser posted image čimprej caratala.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 29
24.8.2009 12:59:55   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Joj, kolk ene komplicirate. Najprej una miška, zdaj že spet ena druga. user posted image

Rada bi te vidla ravnodušno, če te naročijo na datum in na uro za porod, potem pa pošljejo domov user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.8.2009 13:01:23   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva***

pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena,

pri prvem porodu, ki je bil tudi induciran, niso nič komplicirali glede tega. Sem bila tudi nalakiranauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.8.2009 14:19:51   
ZmajTolovaj

Zakaj pa ne?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.8.2009 14:37:00   
ajataja

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Zakaj pa ne?

Mene tud zanima zakaj ne,sem trikrat rodila in ker si skoz lakiram nohte sem jih imela tudi pri porodih pa noben ni rekel da ne bi smela.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.8.2009 15:28:09   
Raho

to ne morš verjet, če ne doživiš...so me poslali domov!!! Kar naenkrat je vse tko kul, da "dejmo še do četrtka počakat" WTF?!?!

...jz pa doma vse v nulo spucan, vse speglano, pospravljeno, pa v nulo zdepilirana, pa nohte na nogah na novo nalakirane, pa za hčerko oblačila za vnaprej pripravljena, pa hrana, da bo imel moj čimmanj dela, pa cote vse oprane in zložene, pa prjatli in vse sorodstvo obveščeno, ... da ne govorim kolk energije sem za vse to potrošila....in si me drznejo POSLAT DOMOV?! Kaj naj rečem hčerki? Da dojenček noče ven ali da se zdravniki norca delajo iz mamice?

sej ne vem ali naj se user posted image ali naj se user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Telefon pa najboljš da kar odklopim..

Pa ne, no....

A ti veš, da boš še 1x morala ponoviti celo akcijo. No, generalko si dobro spelalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
24.8.2009 16:18:27   
FLASK_A
Ojejuser posted image

Spucano imaš vse- zdej pa nič kuhat, da bo vsaj kuhinja ostala tipi topiuser posted image

Pridem v četrtek pogledat, če boš še tu. Upam, da neuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.8.2009 18:06:24   
Anonimen
O, hudo, da te posljejo domov user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 36
24.8.2009 18:07:59   
Katy78

Rada bi te vidla ravnodušno, če te naročijo na datum in na uro za porod, potem pa pošljejo domov user posted image

Pri meni je bilo obratno, so mi rekli, da ga bodo sprožili čez ca. 2 dni, pa pride G naslednje jutro in reče, da bomo kar CR naredili in da naj se pripravim. Ura je bila 8 zjutraj in moža sploh nisem uspela priklicati, ker je bil v službi, potem sem nekako med odhodom v porodno uspela priklicati mamo. Tako da mi povej, kaj je hujše.

Se opravičujem, ampak res se ne morem zadržati, ker ene tako komplicirate. Bi pač povedala unim pocarjem od zdravnikov, ki nimajo pojma kaj delajo, da si zdepilirana, nalakirana in v nulo spolirana, da naj ne komplicirajo in da naj ti porod sprožijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
24.8.2009 18:14:10   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Zakaj pa ne?

Mene tud zanima zakaj ne,sem trikrat rodila in ker si skoz lakiram nohte sem jih imela tudi pri porodih pa noben ni rekel da ne bi smela.

ker na nohtih najhitreje opazijo če gre kej narobe (ratajo bledi, modri, rdeči,...). PA tut z lučko ti merijo kisik 'skozi' noht in pomoje lak mal problemov dela. men so jih v bolnici pred operacijo spucal pa sm mela 'samo' bel lak gor.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.8.2009 18:16:45   
Anonimen
TT, slej ko prej boš tudi ti na vrsti. Mogoče bo pa tako kot pri meni, so me poslali domov, ker je bilo še vse OK, potem pa so se mi proti večeru spontano začeli popadki.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.8.2009 18:30:11   
Anonimen

ja in????
pa ne beri, ce te zivcira. jst cist razumem da je zivcna!
zakaj sem pa jst sitnarla , mam pa tud svoje razloge. sam ene so vzele to mal na hec( svaka jim cast)ene pa se zivcirajo pa sekirajo.....
tko da.....
tko da TT, kar pogumno....itak pa zdaj ze cartas!!!!!

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
24.8.2009 18:33:55   
Anonimen
ooooo, shit, TT!!!!
sele zdaj sem vidla, da si doma v enem kosu!!!!
jao!!!!!prav smilis se mi!
sam ce so te pogledali kolko si odprta, se lahko zgodi da gres danes nazaj s svojimi popadki, tko je blo pri meni.
v ponedeljek se vse ok. ce ne bo nic do srede, pridite, bomo sprozili. sam me je predrmala tam spodaj. in v torek sem bla nasezgodaj(ob 6ih) v porodnisnici s popadki na 2 minuti!
tako, da kar bodi v nizkem startu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
24.8.2009 22:23:53   
TomTaylor

Bi pač povedala unim pocarjem od zdravnikov, ki nimajo pojma kaj delajo, da si zdepilirana, nalakirana in v nulo spolirana, da naj ne komplicirajo in da naj ti porod sprožijo. user posted image

user posted image user posted image user posted image pa prav nekaj v tem smislu sem rekla ja, odgovor je pa bil: Delo vedno počaka, za depilacijo vam pa ni treba skrbet, ker naše sestre na oddelku to delo odlično opravljajo user posted image user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.8.2009 22:49:11   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

sam ce so te pogledali kolko si odprta, se lahko zgodi da gres danes nazaj s svojimi popadki, tko je blo pri meni.
v ponedeljek se vse ok. ce ne bo nic do srede, pridite, bomo sprozili.

no, takole se mene naročili že za prejšnjo sredo če ne bo še nič pridite v soboto, bomo MORALI sprožit. Pridem v soboto - ah, saj še ni take panike, brezveze da danes forsiramo, pridite v ponedeljek ob 8.00, direktno na oddelek, bomo sprožili, ker do takrat pa MORA ven (da je stanje pa vendarle toliko kritičnouser posted image , da res čudno, da se samo od sebe noče začeti). Jz pa danes res čisto v "nizkem štartu", pol pa kar naenkrat vse super...pa spet domov. Z vso prtljago. Pa v nulo zdepilirana user posted image user posted image ...aja, pa za 4 prste odprta...

jao user posted image user posted image user posted image

Ne, sej ne bi bil problem, itak imam do uradnega roka poroda še kar nekaj časa, pa tut je čist kul, če je otroček notri kolikor pač rabi biti notri, nervira me samo to, da zdravniki - gin. delajo enkrat pravo paniko, naslednji hip je pa vse v redu, moji živčki pa trpijo zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.8.2009 7:13:55   
Anonimen
zakaj pa hocejo pol sprozit, ce se ni cas?
mas zastoj rasti, tko ko sem ga mela jst?

Neposredna povezava do sporočila: 44
25.8.2009 7:41:34   
ZmajTolovaj
TT jaz te čist razumem, saj v končni fazi je vseeno, a je sobota al sreda al ponedeljek, samo ko si že čist na ciljni črti, poln kufer vsega, psihično se pripraviš, pol te pa šetajo sem in tja ... Jaz bi tudi raje videla, da me vse skup prehiti, ne bi si pa želela scenarija od katy (da ne dobiš moža na telefona - čeprav jaz sem svojemu zabičala, da mora met skoz na glas) user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 8:06:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
25.8.2009 8:09:19   
špelin@
Porkamotorka, tebe so pa prav fino nategnili user posted image user posted image user posted image

Ej, sori, vem, da tebi ni smešno user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.8.2009 8:21:02   
TomTaylor

več mi ni jasno;
pred 14 dnevi je bil tako oh in sploh krasno velik in težak, da je za 2 tedna "prehiteval" v rasti in teži, po enem tednu pa je bil naenkrat premajhen in prelahek. Ne vem, a se je skrčil user posted image user posted image . Včeraj pa je bil spet krasno velik in težak (ocenjena teža 3.310g v 37.tednu).
Količina plodovnice je pa že nekaj časa v minimumu, posteljica pa tudi v slabem stanju, mislim, da je tu problem in so nagnali vik in krik, ker se je, predvidevam, gin. zmotil pri merjenju in zato ocenil, da je otroček zastal v rasti in razvoju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.8.2009 8:52:00   
Raho

več mi ni jasno;
pred 14 dnevi je bil tako oh in sploh krasno velik in težak, da je za 2 tedna "prehiteval" v rasti in teži, po enem tednu pa je bil naenkrat premajhen in prelahek. Ne vem, a se je skrčil user posted image user posted image . Včeraj pa je bil spet krasno velik in težak (ocenjena teža 3.310g v 37.tednu).
Količina plodovnice je pa že nekaj časa v minimumu, posteljica pa tudi v slabem stanju, mislim, da je tu problem in so nagnali vik in krik, ker se je, predvidevam, gin. zmotil pri merjenju in zato ocenil, da je otroček zastal v rasti in razvoju.

Veš, da obstajajo napake v meritvah. Pri meni so se 2 dni pred indukcijo poroda zmotili za en mičken kilogramuser posted image .
Edina težava je nastala, ko nikakor nisem mogla roditi, pa so se vsi spraševali, zakaj - če pa je otrok težek "samo" 3500 gramov.
Po CR so ugotovili, zakaj ni šlo - je bil težek "samo" 4400 gramovuser posted image  - obseg glavice pa je imel "samo" 38,5 cm

Neposredna povezava do sporočila: 49
25.8.2009 12:38:18   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

več mi ni jasno;

Veš, da obstajajo napake v meritvah. Pri meni so se 2 dni pred indukcijo poroda zmotili za en mičken kilogramuser posted image .
Edina težava je nastala, ko nikakor nisem mogla roditi, pa so se vsi spraševali, zakaj - če pa je otrok težek "samo" 3500 gramov.
Po CR so ugotovili, zakaj ni šlo - je bil težek "samo" 4400 gramovuser posted image  - obseg glavice pa je imel "samo" 38,5 cm

aaauuuč!!! Ne me strašit, ej! user posted image user posted image

Kaj, a so ti potem CR naredili, al ste kar do konca vztrajali?...o madona je moralo boleti...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?