Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Palček zavijalček SANGENIC 3.6.2005 12:57:50
|
|
|
|
kepica
|
Se da dobit:bravo:Na srečo! Tut mi smo ga lani vrgli stran in sem bla čist obupana,ker je brez obroča koš neuporaben.Pa sem klicala na firmo,kjer jih uvažajo(telefonsko imaš napisano na navodilih) in so mi ga rade volje poslali v parih dneh.So mi pa rekli,da nisem prva,da se to veliko dogaja in so že navajeni.Plačala pa nisem nič!So mi ga poslali zastonj:bravo: Še obstajajo dobri ljudje:rozica: lp kepica
|
|
|
|
Palček zavijalček SANGENIC 3.6.2005 12:59:32
|
|
|
|
Minki
|
ooooooooooooo hvala, dons ponč nism eno uro spala, ker sem se spomnila, da sva obroč vrgla stran, sej sm že mail poslala na uvoznika, upam da se bo javil, drugače ga pokličem SUPER SUPER:bravo: hvala, lepo se imej
|
|
|
|
Palček zavijalček SANGENIC 3.6.2005 13:05:37
|
|
|
|
kepica
|
Ni kaj.vem,kako se počutiš,pa ti rada pomagam.Men se je skoraj zmešal takrat,ko sem obroč stran vrgla.:hudicek: Upam,da se ti bodo oglasili po mailu,drugače jih pa kar pokliči,saj so prijazni. lp kepica
|
|
|
|
Palček zavijalček SANGENIC 6.6.2005 10:54:54
|
|
|
|
miha_b
|
Sem slišal da bodo nehali z uvozom vreč za palčka zavijalčka. mogoče veste kaj o tem? miha
|
|
|
|
Palček zavijalček SANGENIC 6.6.2005 12:08:05
|
|
|
|
malika
|
Kako pa zgleda ta broč in kje sploh je??? Ravno sem šla gledat moj košek, pa ga nikjer ne najdem. da ga nisem kje tudi sama vrgla stran? Ampak nič ne smrdi ven :zmeden::bravo:
|
|
|
|
Palček zavijalček SANGENIC 6.6.2005 13:47:19
|
|
|
|
andrejaz
|
To je tak moder obroč. Ta obroč primeš in ga zasukaš, tako da se folija zasuka po vsaki plenici.
|
|
|
|
Palček zavijalček SANGENIC 7.6.2005 14:57:13
|
|
|
|
malika
|
Nimam ga :zmeden2: . Ampak a je možno, da je moj košek drug model, ker je tudi barva druga-bela. Ali pa sem ga res stran vrgla, se ne spomnim za leto in pol nazaj :ups::zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
novorojenčekLelly28 RRS katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?44 ali 50 (
40%)
56 (
48%)
62 (
12%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!