|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Palček zavijalček SANGENIC
3.6.2005 12:47:02   
Minki
Živjo,
zanima me če se da dobiti samo obroč za palčka zavijalčka, ker smo ga pomotoma zavrgli s kaseto s folijo v kontejner.:zmeden2:

LP;Minki
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.6.2005 12:57:50   
kepica
Se da dobit:bravo:Na srečo! Tut mi smo ga lani vrgli stran in sem bla čist obupana,ker je brez obroča koš neuporaben.Pa sem klicala na firmo,kjer jih uvažajo(telefonsko imaš napisano na navodilih) in so mi ga rade volje poslali v parih dneh.So mi pa rekli,da nisem prva,da se to veliko dogaja in so že navajeni.Plačala pa nisem nič!So mi ga poslali zastonj:bravo:

Še obstajajo dobri ljudje:rozica:
lp
kepica

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2005 12:59:32   
Minki
ooooooooooooo hvala,
dons ponč nism eno uro spala, ker sem se spomnila, da sva obroč vrgla stran, sej sm že mail poslala na uvoznika, upam da se bo javil, drugače ga pokličem

SUPER SUPER:bravo:

hvala, lepo se imej

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2005 13:05:37   
kepica
Ni kaj.vem,kako se počutiš,pa ti rada pomagam.Men se je skoraj zmešal takrat,ko sem obroč stran vrgla.:hudicek:
Upam,da se ti bodo oglasili po mailu,drugače jih pa kar pokliči,saj so prijazni.

lp
kepica

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2005 10:54:54   
miha_b
Sem slišal da bodo nehali z uvozom vreč za palčka zavijalčka. mogoče veste kaj o tem?

miha

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2005 12:08:05   
malika
Kako pa zgleda ta broč in kje sploh je??? Ravno sem šla gledat moj košek, pa ga nikjer ne najdem. da ga nisem kje tudi sama vrgla stran? Ampak nič ne smrdi ven :zmeden::bravo:

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2005 13:47:19   
andrejaz
To je tak moder obroč. Ta obroč primeš in ga zasukaš, tako da se folija zasuka po vsaki plenici.

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2005 14:57:13   
malika
Nimam ga :zmeden2: . Ampak a je možno, da je moj košek drug model, ker je tudi barva druga-bela. Ali pa sem ga res stran vrgla, se ne spomnim za leto in pol nazaj :ups::zmeden2:

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2005 12:24:58   
Minki
Živjo malika,
možno je da je druge barve (rumen npr.), ča pa lahko folijo odrežeš s tem da zavrtiš vrhnji del koša ga nisi zavrgla. Kaj pa ko menjaš kaseto, ali nisi opazila, da je na kaseti še en obroč? Mogoče si ga pa res zavrgla. Ni problema, pokliči 01 548 36 30 in ti ga zastonj pošljejo.

LP; Minki:)

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!