Palček zavijalček SANGENIC (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Minki -> Palček zavijalček SANGENIC (3.6.2005 12:47:02)

Živjo,
zanima me če se da dobiti samo obroč za palčka zavijalčka, ker smo ga pomotoma zavrgli s kaseto s folijo v kontejner.:zmeden2:

LP;Minki

kepica -> Palček zavijalček SANGENIC (3.6.2005 12:57:50)

Se da dobit:bravo:Na srečo! Tut mi smo ga lani vrgli stran in sem bla čist obupana,ker je brez obroča koš neuporaben.Pa sem klicala na firmo,kjer jih uvažajo(telefonsko imaš napisano na navodilih) in so mi ga rade volje poslali v parih dneh.So mi pa rekli,da nisem prva,da se to veliko dogaja in so že navajeni.Plačala pa nisem nič!So mi ga poslali zastonj:bravo:

Še obstajajo dobri ljudje:rozica:
lp
kepica

Minki -> Palček zavijalček SANGENIC (3.6.2005 12:59:32)

ooooooooooooo hvala,
dons ponč nism eno uro spala, ker sem se spomnila, da sva obroč vrgla stran, sej sm že mail poslala na uvoznika, upam da se bo javil, drugače ga pokličem

SUPER SUPER:bravo:

hvala, lepo se imej

kepica -> Palček zavijalček SANGENIC (3.6.2005 13:05:37)

Ni kaj.vem,kako se počutiš,pa ti rada pomagam.Men se je skoraj zmešal takrat,ko sem obroč stran vrgla.:hudicek:
Upam,da se ti bodo oglasili po mailu,drugače jih pa kar pokliči,saj so prijazni.

lp
kepica

miha_b -> Palček zavijalček SANGENIC (6.6.2005 10:54:54)

Sem slišal da bodo nehali z uvozom vreč za palčka zavijalčka. mogoče veste kaj o tem?

miha

malika -> Palček zavijalček SANGENIC (6.6.2005 12:08:05)

Kako pa zgleda ta broč in kje sploh je??? Ravno sem šla gledat moj košek, pa ga nikjer ne najdem. da ga nisem kje tudi sama vrgla stran? Ampak nič ne smrdi ven :zmeden::bravo:

andrejaz -> Palček zavijalček SANGENIC (6.6.2005 13:47:19)

To je tak moder obroč. Ta obroč primeš in ga zasukaš, tako da se folija zasuka po vsaki plenici.

malika -> Palček zavijalček SANGENIC (7.6.2005 14:57:13)

Nimam ga :zmeden2: . Ampak a je možno, da je moj košek drug model, ker je tudi barva druga-bela. Ali pa sem ga res stran vrgla, se ne spomnim za leto in pol nazaj :ups::zmeden2:

Minki -> Palček zavijalček SANGENIC (8.6.2005 12:24:58)

Živjo malika,
možno je da je druge barve (rumen npr.), ča pa lahko folijo odrežeš s tem da zavrtiš vrhnji del koša ga nisi zavrgla. Kaj pa ko menjaš kaseto, ali nisi opazila, da je na kaseti še en obroč? Mogoče si ga pa res zavrgla. Ni problema, pokliči 01 548 36 30 in ti ga zastonj pošljejo.

LP; Minki:)

Stran: [1]