Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:10:30
|
|
|
|
Pajaca
|
Viv ne me zezat, ker če boš tečna ne bo nikol.... bo ko bo. Se mi ne da delat.... ma kar napište tja na obvestilo na konc AC, da je še ni, ker je Pajaca lena in se ji nič ne da delat. Vse pritožbe in pripombe pošljite viv jih bo obdelala in naredila anketo kaj bi lahko spremenili, da bo Pajaca delala (najbrž mrk rr)
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajaaa, z vodo si je roke umila! Sem že mislila, da s tisto vodiko iz kahlice...
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:11:18
|
|
|
|
Pajaca
|
viv najmn na fizioterapije jo bo treba peljat, pa k psihologu da jo vpraša če ma probleme doma
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:12:03
|
|
|
|
viv_
|
Jaz tut premišljujem včas, da bi kr kabl povlekla iz računalnika, da bi kej pametnga nardila... sam dons je itak petek, pa šef na dunaju...
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:12:30
|
|
|
|
viv_
|
Pajaca - kaj pa raziskava na terenu in anketa "Gradnja avtocest na velikonočnih otokih?" :)- :)-
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:12:41
|
|
|
|
Pajaca
|
Splišni v bideju je odprla vodo, umila rokice in se šla igrat. Oči pospravil kahlco. Ne vem če si je ubrisala roke v brisačo al ne, pozabla vprašat.... saj je poletje, pa ni treba, se posuši.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:13:30
|
|
|
|
Pajaca
|
viv-kdaj potujem???? Mam že spokan, a grem kar takoj na letališče???
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:15:57
|
|
|
|
viv_
|
Pa mogoče lahk zaprosim za podaljšanje porodniške - da se bomo na kahlo navadl. Na CSD morm pa za kakšen dodatek poklicat :)-:)-:)- Ja bom zdele rezervirala karte, pa pol letiva... Aja, pa kšnga kjut asistenta rabva ;) Make it 2, za vsakega enga... To pa rabva iz gradbenga faxsa, tm so dobri tipi, teli naši so bljak... (večina)
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:18:17
|
|
|
|
Pajaca
|
Ma ja pr nas so fajn fantje, en bl luškan k drug..... ej kaj pa če kakšnega geodeta vzameva s sabo.... tko če bo treba kaj zmert??? Nikol ne veš kdaj prov pridejo. No fajn počakam na letališču.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:19:32
|
|
|
|
viv_
|
Saj enga geodeta NUJNO rabva :)-:)-:)- Te so pa res njami... Joj viv, :hudicek: babji! Poročena, z otrokom, čez 30, pa ti takele neumnosti hodjo po glavi!!!!!
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:24:57
|
|
|
|
Pajaca
|
To niso neumnosti, to so čist resne zadeve..... ej enga ful hudga arhitekta poznam, kaj če skenslava gradbenika, pa mava arhitekta pa geodeta???? Al pa vse tri s sabo vzameva pa še enga luštnga kelnarja... a veš da ne bova nikol žejni.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?