Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:32:58
|
|
|
|
kepica
|
Jest sem pa ravn z malce.Mjami....Mam poln želodček:)
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Matovilčica, slabo kaže...kar se sadja tiče. Če si zdržala pol dneva, dej pa še do konca, pa mej vodnega. Saj vodo pa mate, ne :zmeden2:
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej očitno bom mogla... če bom skoz tu gor čepela pa buljila v ekran.:)-
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pokorno javljam... jaz sem lačna in grem v trgovino! A katera kaj rabi?:)-
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgin že, ti glistica, črviček, gosenica na solati :)- Pa se ornk najej ;)
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:sloncek:
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst gre tud zdej po malčka, pol pa spat :)- Sem že od štirih pokonc, ko en bebec :zmeden2:
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
o najina 2. obletnica poroke se tut bliža. pa 5. obletnica spoznanstva :) ga tut proslavlava ker je blo tko edinstveno :ups: ja pa mi gremo tut v olimje..jupi jupi! komi čakamo vodicooooo!! lara
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A tebe tvoj sine pusti spat? Pa doma je.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:48:17
|
|
|
|
viv_
|
Naša Mirna pa komi čaka Tisi :)- Midva mava pa 26. oktobra 14. obletnico... Mater ja, še mal pa bo 50 :)-:)-:)-
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:49:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Spliš, a mene sprašuješ? Ja, saj greva skupej spat, ga grem po kosilu iskat, pol pa domov spat ;)
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:49:25
|
|
|
|
viv_
|
Splišni - naša tamala je pa skoz bolj podobna Tiborju (po vedenjskih vzorcih). Zjutri je včasih sitna ko :hudicek: (to je običajno, ker jo zbudim, samo da jo mal narobe pogledam cvili), včasih je pa sladka za pojest 9nebesa
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tabe. Ajaaa, to je pa super zadeva!
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ob petkih že utečena.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
midva pa zdele 10.6., pol pa 28.6. poroke. ja vidva sta pa res že skup k dva stara penzionista :)- tisa pa nč še ne ve da bo mirni tm. ji vsak dan povem 3x pa me vsakič znova čudn gleda :zmeden: je pa včer zvečer pa dons zutri spet v kahlico lulala. sedi na kahli pa zobno kratčko ma v rok pa si zobe umiva pa lula zravn :) cukr moj mali! :miska:
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:55:17
|
|
|
|
viv_
|
Naša pa zdej vsak jutr in zvečer na wc - ampak zaenkrat ji je fajn gor sedet, lula pa kaka pa še ne. Čeprou mislim, da ji je jasno čemu naprava služi...
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:56:48
|
|
|
|
viv_
|
Nekega dne pokliče Putin po telefonu Busha in mu v žalostno-tragičnem tonu pove: "Posluš, danes se nam je v Rusiji zgodila katastrofa!" "Kaj pa?" vpraša Bush. " Razneslo nam je tovarno kondomov", mu odgovori Putin. "To je bilo napopularnejše kontracepcijsko sredstvo pri nas... ne vem kaj bomo sedaj... že tako imamo probleme s preveliko nataliteto!" "A ti lahko kako pomagam v tem kriznem trenutku?", ga povpraša Bush. "Lahko... dajte nam poslat kakšnih 1.000.000 kondomov za prvo silo, dokler ne zalaufamo nove tovarne", ga poprosi Putin. "Ni problema - računaj, da je pošiljka že na poti..." mu odgovori Bush. "Mam pa še eno prošnjo", pravi Putin. "Kakšno pa?" vpraša Bush. "Kondomi naj bodo rdeče barve, dolžine 45 in premera 5 centimetrov" mu odgovori Putin. "Ni problema - kakor želiš" mu odvrne Bush. Po tem pogovoru pokliče Bush generalnega direktorja podjetja za proizvodnjo kondomov Trojan: "Gospod Mitchell? Tukaj Bush. Rad bi vas prosil za eno uslugo" "Ooo... gospod predsednik, lepo pozdravljeni. Kaj lahko naredim za vas?" mu odvrne Mitchell. "Prosil bi vas, da takoj izdelate 1.000.000 kondomov in jih pošljete v Rusijo" mu naroči Bush. "Jasno... takoj... kakor želite... vam lahko še kako ustrežemo?" pravi Mitchell. "Da" mu odvrne Bush, "kondomi naj bodo dolžine 45 in premera 5 centimetrov, pa vsi morajo biti rdeče barve!" "Že urejeno... še kaj?" pravi Mitchell. "Hmm... da" odgovori Bush, "na vsakem kondomu naj bo napisano z velikimi črkami MADE IN U.S.A. - SIZE: MEDIUM!"
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, viv, potem pri treh letih sledi tole: Včeraj je šla punčka iz bloka v travico lulat in se je polulala po hlačkah. Mmaica je šla noztri iskat druge kratke in spodnje hlačke in jo je preobleka. Tibor začne najedat: Mamiiii, gleva se midva tud pleoblečt. Pa jaz pravim, ne, da se ni treba. Pa je nekaj časa tiho, pa spet: mamiiiiii... itd., nekaj časa eno in isto. Potem pa: Jaz sem se tudi polulal, gleva se pleoblecz. In pogledam, res je imel eno mokro piko na hlačah. Sem mu rekla, nič hudega, ti kar malo teci, bo bolj vetrček pihal in bo hlače posušil. Neeeee, gleva se pleoblect. In še nekaj časa navija, ko pogled dol in pod njegovimi nogami že en moker flekec. Poštalam nogo, mokra, ker je teklo po njej. In sva se res šla preoblečt. In to vse samo zato, ker so bile tiste hkatke hlačne od punčke rdeče, take, kot jih ima tudi on in so mu všeč. Pa tega je še ogromno, takih in podobnih zgodb. Ni da ni. Vsako sekundo.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe tale je pa dobr :)
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 11:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, Spliš ta je pa močna. Dobra si, da prenašaš. Naš ma zadnje čase: mama, mama, mama, mamiiii, mamii....vsake dve sekundi :( Kar najeda v prazno, mater.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, al bina, to moj itak za zraven. Kr neki.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Viv, dober vic.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:08:21
|
|
|
|
viv_
|
LARA - smsjej me k pridete dol. Pajaca - kdaj bo avtocesta??? :)-:)-:)- Splišni - kar se tiče obnašanja pri treh letih... če citiram mojga moža: "Joj, kako se že veselim" :zmeden2:
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:08:24
|
|
|
|
Pajaca
|
Evo mene z malce, mnjami je blo dobr. Naša je včeri peljala očita v kopalnico mu pokazala kahlco, jo je dal sedet, je nardila lužico in pol ustala in si roke umila..... mene je skor kap ko sem dam pršla, pa od kje ji to. Ok sej lula zjutri pa zvečer v kahlco, ampak kar sama od sebe, to ji še ni ratal.
|
|
|
|
vse GLUPE DEBATE in ZEZANJA! 3.6.2005 12:09:36
|
|
|
|
viv_
|
Mater mate vsi kahlično napredne otroke... a mislte da morm do pediatrinje k naša noče na kahli sedet? :)
|
|
|
AlergijeMichonne RRAli ima vaš otrok kakšno alergijo?Ne (
82%)
Da, na cvetni prah (
12%)
Da, na pršice (
0%)
Da, na hrano (
6%)
Da, na več različnih (
0%)
Da, drugo (
0%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!