|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje 4-mesečnika
20.8.2009 15:04:42   
Mici7
Pozdravljene!

Mene pa zanima, koliko časa kaj spijo vaši malčki, stari med 4 in 5 mesecev. Vem, da so otroci različni. Meni se včasih zdi, da kar preveč spi.

Naš že kar nekaj časa prespi celo noč; nazadnje je med 20. in 21. uro, zaspi tam nekje okrog 21.30 in spi do 6-ih, včasih tudi do 7-ih zjutraj. Potem ponavadi jeva, se previjeva in ostane kaki dve uri pokonci in je že spet siten, zaspan. Spet zaspi in spi eno do dve uri. Potem spet je okrog 9-ih, pa malo ven in včasih zunaj spet zaspi. Sicer ne takoj ampak čez kakšno urico. Pa spet med 12. in 13. uro je, pa bi spet malo dremal. Ponavadi spet urco do dve. Potem pa je več ali manj vedno do kopanja okrog 19.30 buden. Skratka v 24 urah včasih spi tudi 15 ur ali več.
Meni se to včasih zdi kar veliko....Sploh zadnji teden se mi zdi, da bi samo spal. Mogoče ga tudi ta vročina malo zdela....ne vem....skrbi me predvsem zato, ker se tudi pod lokom ne zamoti več toliko časa in hitro postane siten....mogoče mu tudi to igralo ne odgovarja več in bi morali probati kaj drugega....od cepljenja naprej se mi zdi, da je popolnoma drugačen...prej se je non stop smejal, zdaj pa mu nič ne paše....mogoče ga tudi malo zobki že matrajo, saj si vse tlači v usta, pa tudi moja masaža s prstom mu izgleda zelo odgovarja....

Kakšna igrala oz. igrače vi dajete vašim malčkom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje 4-mesečnika
20.8.2009 18:47:58   
PC Baby
Naš 4 mesečnik spi točno tako kot vaš user posted image
Ma jaz mislim, da naj spi kakor in kolikor mu paše. Še prekmalu bomo pogrešale ta čas...

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2009 23:31:46   
NINOLINA
fajn da spi...raste

mi spimo od sedmih zvečer do sedmih zjutri , pol spi dopoldan pol ure in od 12.00-14.00 po kosilu in še popoldan pol ure to je vse star bo 5m
lp
nin@

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2009 23:41:45   
jutranja rosa
Kako ti to uspe ;)? Moj je pri 3 mesecih dlje spal, sedaj, pri 4. mesecih pa se ponovno zbuja na 2-3 ure in hoče jesti. Vsakič je cca 20 min user posted image . Kako ti je uspelo, da prespi celo noč? Se je zbudil in si ga nazaj uspavala ali je enostavno prespal noč sam od sebe?

Glede časa spanja tvojega sončka, pa mislim, da je povsem OK, če prespi na dan 15 ur. Bodi brez skrbi in uživaj.

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2009 12:58:37   
Mici7
Ponoči ga ni bilo treba nič vmes uspavati. Je lepo zaspal v postelji, jaz ali očka zraven, malo božanja in petja in to je to. Kakšen dan ima malo krize in ga potem vzamem v naročje, pa ravno tako zaspi. Se pa zdaj že dva dni precej premetava, njegov spanec ni več tako miren. Mogoče je vzrok moja prehrana....jedla sem namreč doma kuhan kompot iz breskev in šele nato prebrala, da so breskve zelo alergene....mogoče ga to daje....se ponavadi po takem premetavanju tudi zbudi in potem čez kakih deset minut kaka.....in to zelo glasno....včasih je slišati kot bi imel drisko....sicer je blato tudi bolj tekoče....vendar mislim, da ni driska....Na 2-3 ure se mi je spet zbujal tik pred 4. mesecem....vsi so rekli, da je pač verjetno poskok v rasti in verjetno je bil res....pa ta vročina jih tudi zdela...je najbrž bolj žejen....Če je drugače dobrovoljen, nič ne skrbi, gotovo dobi dovolj....

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!