Mici7 -> Spanje 4-mesečnika (20.8.2009 15:04:42)
|
Pozdravljene! Mene pa zanima, koliko časa kaj spijo vaši malčki, stari med 4 in 5 mesecev. Vem, da so otroci različni. Meni se včasih zdi, da kar preveč spi. Naš že kar nekaj časa prespi celo noč; nazadnje je med 20. in 21. uro, zaspi tam nekje okrog 21.30 in spi do 6-ih, včasih tudi do 7-ih zjutraj. Potem ponavadi jeva, se previjeva in ostane kaki dve uri pokonci in je že spet siten, zaspan. Spet zaspi in spi eno do dve uri. Potem spet je okrog 9-ih, pa malo ven in včasih zunaj spet zaspi. Sicer ne takoj ampak čez kakšno urico. Pa spet med 12. in 13. uro je, pa bi spet malo dremal. Ponavadi spet urco do dve. Potem pa je več ali manj vedno do kopanja okrog 19.30 buden. Skratka v 24 urah včasih spi tudi 15 ur ali več. Meni se to včasih zdi kar veliko....Sploh zadnji teden se mi zdi, da bi samo spal. Mogoče ga tudi ta vročina malo zdela....ne vem....skrbi me predvsem zato, ker se tudi pod lokom ne zamoti več toliko časa in hitro postane siten....mogoče mu tudi to igralo ne odgovarja več in bi morali probati kaj drugega....od cepljenja naprej se mi zdi, da je popolnoma drugačen...prej se je non stop smejal, zdaj pa mu nič ne paše....mogoče ga tudi malo zobki že matrajo, saj si vse tlači v usta, pa tudi moja masaža s prstom mu izgleda zelo odgovarja.... Kakšna igrala oz. igrače vi dajete vašim malčkom?
|
|
|
|