Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 15:06:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
kokica, v katero enoto pa je vpisan tvoj ? dovolijo, da je eden od staršev z otročkom oziroma tudi oba starša; če pa vzgojiteljica vidi, da otrok ne potrebuje nekega uvajanja pošlje strše domov.....vendar krajše kot je uvajanje oz. krajša kot je prisotnost staršev, boljše je za otroka; prej se navadi
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 15:14:29
|
|
|
|
t5t6
|
Ja seveda dovolijo in tudi zelo dobro sodelujejo s starši. Pomembno je, da pri uvajanju sodeluješ z vzgojiteljicami in da nisi v igralnici po nepotrebnem, ker je to za otroka samo še slabše.
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 15:16:20
|
|
|
|
kokica2007
|
Mi smo bili sprejeti v Hrvatine. In sem malo zaskrbljena ker bomo z vstopom imeli šele 11 mesecev. A si ti že poskusla tak način?
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 15:25:26
|
|
|
|
kokica2007
|
Aja, pa hvala obema za odgovore.
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 15:26:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokica2007 Mi smo bili sprejeti v Hrvatine. In sem malo zaskrbljena ker bomo z vstopom imeli šele 11 mesecev. A si ti že poskusla tak način? Naš hodi v Prisoje, v vrtec je šel z 15meseci, vzgojiteljica je bila super; že na roditeljskem sestanku nam je povedala kako je s tem uvajanjem, kdaj se njej zdi da so potrebni starši, kdaj ne in tako....pa je prišel 1.9. in smo šli v vrtec; z možem sva si vzela tudi copate (ker je tako rekla vzgojiteljica), pridemo do vrtca, se je Žigi zdelo lepo, ker je blo veliko novih reči, igrala, avtki in tako; ga preobujeva in ga vzame vzgojiteljica ter nese v igralnico, midva z možem se ta čas preobujeva v copate in greva za njim pa reče vzgojiteljica: Žiga ne potrebuje uvajanja, lahko greste˝ mi2 sva samo pogledala. Je rekla, da če bo kaj da nas pokliče ampak misli, da ne bo treba. In sva šla na kavo, jaz sem skozi telefon držala v roki pa ni klicala; sva ga pustila še za kosilo tam, že prvi dan je bil od 9 do 12 v vrtcu, brez težav. So pa zelo v redu vzgojiteljice, lepo sodelujejo s starši; če ti kaj ni všeč poveš in uredijo zadevo takoj;
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 15:30:03
|
|
|
|
kokica2007
|
O hvala si me potolažla, upam, da bo tudi pri nas steklo brez težav
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 15:36:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokica2007 O hvala si me potolažla, upam, da bo tudi pri nas steklo brez težav bo, brez skrbi; samo ne delat panike; če gre in se ne ozira kje si, je to OK; pač mu ne rabiš; pa ga vsak dan pusti dlje samega in bo šlo....ker tudi če si ti z njim teden, dva ali več ni dobro za njega, ker bo pol skozi iskal kje si....tudi, če malo pojokca, ko greš, ni nič narobe; tam je tolko novih reči in stvari, da ga bodo zanimale....je pa veliko odvisno od vzgojitejice, res
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 20:03:07
|
|
|
|
frutka_
|
Zakaj ne vprašaš v vrtcu? Tam bodo menda najbolje vedeli. Sicer pa ima vsak otrok pravico do uvajanja in ti nihče ne more tega preprečiti.
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 20.8.2009 23:37:31
|
|
|
|
mala zirafa
|
Včasih je odvisno od vzgojiteljice, kak režim si naredi.Večinoma pa se prilagajajo otrokovim potrebam, kar je logično.Jaz pravim da bi moralo bit uvajanje, največ en teden.Včasih pa na srečo ni potrebno, kot je že predhodnica opisala. To je moje mnenje.
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 29.8.2009 12:38:11
|
|
|
|
bibusha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokica2007 Mi smo bili sprejeti v Hrvatine. In sem malo zaskrbljena ker bomo z vstopom imeli šele 11 mesecev. A si ti že poskusla tak način? Tudi mi smo bili sprejeti v Hrvatine.... A si bila na 1.rod. sestanku?
|
|
|
|
RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec 29.8.2009 15:00:46
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Včasih je odvisno od vzgojiteljice, kak režim si naredi.Večinoma pa se prilagajajo otrokovim potrebam, kar je logično.Jaz pravim da bi moralo bit uvajanje, največ en teden.Včasih pa na srečo ni potrebno, kot je že predhodnica opisala. To je moje mnenje. Otroci so si različni. Eden potrebuje nekaj dni, pri večinih zadostuje en teden, so pa definitivno izjeme, ki potrebujejo dosti več časa, da se prilagodijo. Tako da se nikakor ne strinjam s tabo, da bi moralo biti omejeno. Ker pravica vsakega starša je, da je prisoten v prvih tednih uvajanja. Smisel vrtca pa je tudi, da je vsem otrokom prijetno. In otroci so različni, torej imajo različne potrebe. Kriza pri otrocih pa je vedno. Če ne na začetku, pa kasneje. Je popolnoma vseeno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?