|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec
20.8.2009 15:00:59   
kokica2007
Pozdravljeni, zanima me če ima katera izkušnje oz. če ve ali v vrtcu Semedela dopuščajo uvajanje otroka tako da so prvih nekaj dni lahko prisotni  straši (eden od staršev v skupini) v skupini z otrokom? Prosim za info če katera ve.

Havala

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec
20.8.2009 15:06:07   
mama_milchy
kokica, v katero enoto pa je vpisan tvoj user posted image ? dovolijo, da je eden od staršev z otročkom oziroma tudi oba starša; če pa vzgojiteljica vidi, da otrok ne potrebuje nekega uvajanja pošlje strše domov.....vendar krajše kot je uvajanje oz. krajša kot je prisotnost staršev, boljše je za otroka; prej se navadi

(odgovor članu kokica2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2009 15:14:29   
t5t6
Ja seveda dovolijo in tudi zelo dobro sodelujejo s starši. Pomembno je, da pri uvajanju sodeluješ z vzgojiteljicami in da nisi v igralnici po nepotrebnem, ker je to za otroka samo še slabše.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2009 15:16:20   
kokica2007
Mi smo bili sprejeti v Hrvatine. In sem malo zaskrbljena ker bomo z vstopom imeli šele 11 mesecev. A si ti že poskusla tak način?

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2009 15:25:26   
kokica2007
Aja, pa hvala obema za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2009 15:26:10   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: kokica2007

Mi smo bili sprejeti v Hrvatine. In sem malo zaskrbljena ker bomo z vstopom imeli šele 11 mesecev. A si ti že poskusla tak način?

Naš hodi v Prisoje, v vrtec je šel z 15meseci, vzgojiteljica je bila super; že na roditeljskem sestanku nam je povedala kako je s tem uvajanjem, kdaj se njej zdi da so potrebni starši, kdaj ne in tako....pa je prišel 1.9. in smo šli v vrtec; z možem sva si vzela tudi copate (ker je tako rekla vzgojiteljica), pridemo do vrtca, se je Žigi zdelo lepo, ker je blo veliko novih reči, igrala, avtki in tako; ga preobujeva in ga vzame vzgojiteljica ter nese v igralnico, midva z možem se ta čas preobujeva v copate in greva za njim pa reče vzgojiteljica: Žiga ne potrebuje uvajanja, lahko greste˝ mi2 sva samo pogledala. Je rekla, da če bo kaj da nas pokliče ampak misli, da ne bo treba. In sva šla na kavo, jaz sem skozi telefon držala v roki pa ni klicala; sva ga pustila še za kosilo tam, že prvi dan je bil od 9 do 12 v vrtcu, brez težav.

So pa zelo v redu vzgojiteljice, lepo sodelujejo s starši; če ti kaj ni všeč poveš in uredijo zadevo takoj;

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2009 15:30:03   
kokica2007
O hvala si me potolažla, upam, da bo tudi pri nas steklo brez težavuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2009 15:36:35   
mama_milchy

O hvala si me potolažla, upam, da bo tudi pri nas steklo brez težavuser posted image  

bo, brez skrbi; samo ne delat panike; če gre in se ne ozira kje si, je to OK; pač mu ne rabiš; pa ga vsak dan pusti dlje samega in bo šlo....ker tudi če si ti z njim teden, dva ali več ni dobro za njega, ker bo pol skozi iskal kje si....tudi, če malo pojokca, ko greš, ni nič narobe; tam je tolko novih reči in stvari, da ga bodo zanimale....je pa veliko odvisno od vzgojitejice, res

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2009 20:03:07   
frutka_
Zakaj ne vprašaš v vrtcu? Tam bodo menda najbolje vedeli. Sicer pa ima vsak otrok pravico do uvajanja in ti nihče ne more tega preprečiti. 

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2009 23:37:31   
mala zirafa
Včasih je odvisno od vzgojiteljice, kak režim si naredi.Večinoma pa se prilagajajo otrokovim potrebam, kar je logično.Jaz pravim da bi moralo bit uvajanje,  največ en teden.Včasih pa na srečo ni potrebno, kot je že predhodnica opisala.
To je moje mnenje.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2009 12:38:11   
bibusha

Tudi mi smo bili sprejeti v Hrvatine.... user posted image
A si bila na 1.rod. sestanku?

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2009 15:00:46   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Včasih je odvisno od vzgojiteljice, kak režim si naredi.Večinoma pa se prilagajajo otrokovim potrebam, kar je logično.Jaz pravim da bi moralo bit uvajanje,  največ en teden.Včasih pa na srečo ni potrebno, kot je že predhodnica opisala.
To je moje mnenje.

Otroci so si različni. Eden potrebuje nekaj dni, pri večinih zadostuje en teden, so pa definitivno izjeme, ki potrebujejo dosti več časa, da se prilagodijo. Tako da se nikakor ne strinjam s tabo, da bi moralo biti omejeno. Ker pravica vsakega starša je, da je prisoten v prvih tednih uvajanja. Smisel vrtca pa je tudi, da je vsem otrokom prijetno. In otroci so različni, torej imajo različne potrebe. Kriza pri otrocih pa je vedno. Če ne na začetku, pa kasneje. Je popolnoma vseeno.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?