mama_milchy -> RE: vrtec semedela-uvajanje otroka v vrtec (20.8.2009 15:26:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokica2007 Mi smo bili sprejeti v Hrvatine. In sem malo zaskrbljena ker bomo z vstopom imeli šele 11 mesecev. A si ti že poskusla tak način? Naš hodi v Prisoje, v vrtec je šel z 15meseci, vzgojiteljica je bila super; že na roditeljskem sestanku nam je povedala kako je s tem uvajanjem, kdaj se njej zdi da so potrebni starši, kdaj ne in tako....pa je prišel 1.9. in smo šli v vrtec; z možem sva si vzela tudi copate (ker je tako rekla vzgojiteljica), pridemo do vrtca, se je Žigi zdelo lepo, ker je blo veliko novih reči, igrala, avtki in tako; ga preobujeva in ga vzame vzgojiteljica ter nese v igralnico, midva z možem se ta čas preobujeva v copate in greva za njim pa reče vzgojiteljica: Žiga ne potrebuje uvajanja, lahko greste˝ mi2 sva samo pogledala. Je rekla, da če bo kaj da nas pokliče ampak misli, da ne bo treba. In sva šla na kavo, jaz sem skozi telefon držala v roki pa ni klicala; sva ga pustila še za kosilo tam, že prvi dan je bil od 9 do 12 v vrtcu, brez težav. So pa zelo v redu vzgojiteljice, lepo sodelujejo s starši; če ti kaj ni všeč poveš in uredijo zadevo takoj;
|
|
|
|