Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nemirne roke in noge, bolečine v hrbtu 20.8.2009 15:00:56
|
|
|
|
bellamia
|
prosim, če ima katera kakšno idejo za kakršnekoli vaje, telovadbo za nemirne roke in noge. G mi je rekla da je to zaradi zožanja živčnih kanalov, kar posledično vodi v nemirnost rok in nog. je pa ful grozno, ker zaradi tega ponoči ne morem spat - kot bi bila živčna v rokah in nogah!! ful zoprn občutek. G mi je rekla da je rešitev samo porod, jaz imampa do tja še 3m in že zdaj skoraj nič ne spim. druga stvar pa je bolečina v hrbtu, okrog leve lopatice me tako boli in žge, da se mi je za zrolat... (ponoči masiram, telovadim, hodim, ....) enake težave sem imela že v 1 , samo ne tako hude in samo zadnji mesec... prosim za nasvete, vaje, mnenja, izkušnje... hvala in lp vsem
|
|
|
|
|
RE: nemirne roke in noge, bolečine v hrbtu 20.8.2009 20:55:13
|
|
|
|
hubi
|
Pij magnezijeve tablete, sprošča zakrčenost mišic. Pa kakšna blaga masaža zna pomagati.
|
|
|
|
|
RE: nemirne roke in noge, bolečine v hrbtu 25.8.2009 13:15:48
|
|
|
|
dojencl
|
pomaga knajpanje in podlaganje blazin, tako da imaš noge višje od srca.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.