Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ženska v družini in službi 23.8.2009 21:29:37
|
|
|
|
ronja
|
A mislis da ne ves, koliko zmorem user posted image . jaz ne vem, koliko zmorem - saj pravim, da sem še mladič in se še učim . Pa predvsem se to tudi spreminja: včasih zmoreš več kot drugič. ko si naložiš, si v dobri kondiciji in ni problema, potem pa pride ena **** stvar nekje na sredi poti in breme rata precej težje kot je bilo v štartu - to govorim. Zato se mi ne zdi rešitev, da si ne bi nikoli naložila toliko kot lahko nesem, ampak rajši malo manj, za ziher... Sicer pa v zivljenju redko prevlada maximum, v vecini primerov je to second best solution ali se kaksna za njo. Hehe, se vsekakor strinjam. Ampak vseeno pa se ne bi odpovedala izzivom - ki so prav to - testi, koliko lahko neseš. Ker brez izzivov se mi zdi, da rasteš malo počasneje. Tako pa moraš predelat ene stvari v sebi, ker sicer se zrušiš. zmaj, razlaga za slabo voljo tvoje kolegice bi bilo mogoče tole: včasih ej lažje sam naredit kot pa da delajo drugi namesto tebe, ker to vedno nekje plačaš - mogoče se ji zdi cena previsoka?
|
|
|
|
RE: Ženska v družini in službi 23.8.2009 21:44:38
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mišek, se strinjam, da je včasih res zoprno poslušat nekoga, ki non stop jamra, naredi pa nič, da bi se situacija spremenila. Ampak po moje ljudje takrat dejansko mislijo, da ni izhoda, ne vidijo rešitve - in zato jamrajo. ... Naceloma se povsem strinjam s teboj. Bi pa dodala, da ko jamranje preraste potoziti se, olajsati si duso, potarnati in postane nenehno zafrustrirano jamranje in ko jamras o krivici, ki se ti dogaja s strani slabe drzave, slabih zakonov, grdih, nefer, nepostenih ljudi, ko te sistem sili da delas proti sebi in imas baje na izbiro samo ali bolecino da nimas otrok ali bolecino da si vedno na koncu z mocmi.. skratka, ko so ti vsi drugi razen samega tebe krivi za vse slabo kar ti je v zivljenju.... takrat je to golo jamranje. Ljudje, ki nikoli ne poiscejo kancek odgovornosti v sebi ... ki jim je vedno najtezje in vedno se njim godi najvecja krivica... vsem ostalim je lahko, samo njim je pa najtezje.... niti ne iscejo izhoda, niti ga ne zelijo videti. Ker imajo krasno opravicilo za vse - grde druge. Tako jamranje vcasih postane obrambni mehanizem pred lastno nesposobnostjo in neucinkovitostjo.
< Sporočilo je popravil Misek -- 23.8.2009 21:45:00 >
|
|
RE: Ženska v družini in službi 24.8.2009 15:51:50
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ronja mišek, se strinjam, da je včasih res zoprno poslušat nekoga, ki non stop jamra, naredi pa nič, da bi se situacija spremenila. Ampak po moje ljudje takrat dejansko mislijo, da ni izhoda, ne vidijo rešitve - in zato jamrajo. ... Naceloma se povsem strinjam s teboj. Bi pa dodala, da ko jamranje preraste potoziti se, olajsati si duso, potarnati in postane nenehno zafrustrirano jamranje in ko jamras o krivici, ki se ti dogaja s strani slabe drzave, slabih zakonov, grdih, nefer, nepostenih ljudi, ko te sistem sili da delas proti sebi in imas baje na izbiro samo ali bolecino da nimas otrok ali bolecino da si vedno na koncu z mocmi.. skratka, ko so ti vsi drugi razen samega tebe krivi za vse slabo kar ti je v zivljenju.... takrat je to golo jamranje. Ljudje, ki nikoli ne poiscejo kancek odgovornosti v sebi ... ki jim je vedno najtezje in vedno se njim godi najvecja krivica... vsem ostalim je lahko, samo njim je pa najtezje.... niti ne iscejo izhoda, niti ga ne zelijo videti. Ker imajo krasno opravicilo za vse - grde druge. Tako jamranje vcasih postane obrambni mehanizem pred lastno nesposobnostjo in neucinkovitostjo. Aleluja!
|
|
|
|
RE: Ženska v družini in službi 24.8.2009 16:09:28
|
|
|
|
picola1
|
Uh...sem šele zdej uspela prebrat še ostali (vmesni) del debate... In sem ugotovila, da se v določenih stvareh strinjam z Gino, ronjo, Ankico, mič in Mišek-om...(zato se čudim, da se med sabo ne razumete )... Jst tut včasih pojamram (pokažite mi nekoga, ki ne!) Včasih zato, ker mi je pač zato lažje in grem lažje naprej brez neg. energije in lahko lažje naredim spremembo, včasih pa pač zato, da okrivim druge in ne rabim nič naredit zato. Jebi ga, nisem popolna. Se pa poskušam vseeno zavedat, da jamranje zarad te druge variante noi zdravo in poskušam čimmanj jamrat in čimveč naredit, da rešim stvari, ki me težijo (če se pa ne dajo rešit, potem se pa pač poskušam prepričat, da itak jamranje ne pomaga). In poskušam se bolj zavedat, da imam vse, kar potrebujem zato, da sem srečna. Mir pa tut iščem...
< Sporočilo je popravil picola1 -- 24.8.2009 16:10:34 >
|
|
|
kolikokrat na teden imate spolne odnosecupacups1x (
34%)
2x (
15%)
3x (
16%)
vec kot 4x (
8%)
vsak dan (
7%)
ali sploh ne (
20%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!