|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prišla od G
2.6.2005 12:46:14   
PiaM
Pa da povem kako sem opravila.Sestra mi je naredila urinski test, ki je bil negativen po 2 tednih zamujanja (no jutri bo 2 tedna). Zatem me je pregledal še G in povedal, da nisem noseča, pa da, hvala bogu, ni nič narobe, da je vse o.k., ko pa je bilo konec pregleda, pa je rekel - evo, zdaj je pa še menzes tu. :)- Sem na stolu dobila M!;) Smo se malo nasmejali, kljub temu, da nisem noseča.Kar breme je padlo z mene, da je drugače vse vredu in nič nisem žalostna, da ta mesec ni ratalo.:) Bo že, ne bomo se vdali!;) Sem kar dobre volje zdaj, ko vem, da so se samo hormončki po prejšnjem ciklusu samo malo zmešali...:)

Hvala vsem za :miska: in lep dan še naprej!

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prišla od G
2.6.2005 12:47:48   
biba77
No, vsaj ves na cem si in da je vse ok. :)
Bo pa v naslednji rundi, ne? :bravo:
:rozica::rozica::rozica: za dobro voljo!!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prišla od G
2.6.2005 12:49:11   
Marina_
Samo da je vse ok-zdaj pa v nove podvige;)
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prišla od G
2.6.2005 12:54:32   
pupika
PiaM, bo naslednji mesec tolko slajše:).

Glavno je, da je s teboj vse v redu.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prišla od G
2.6.2005 12:55:12   
Linda25
PiaM,

kakšna škoda. Bila sem prepričana, da ti je uspelo, pa poglej...

Pogumno naprej v nove boje. Dobro se opremi in uspešno ter redno izvajaj vse aktivnosti :sloncek::sloncek:.

Držim pestke, da se bo čimprej prijelo in boš kaj kmalu srečka:nosecka:.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prišla od G
2.6.2005 12:55:37   
aljča
Ej Pia mal so te moral požokati tko kot mene in sedaj je tu ta:)-:)-:)- smotka:hudicek:.Jaz je nisem nič vesela zate pa verjamem da si se odahnila.Sedaj pa v nove zmage naproti.
L.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prišla od G
2.6.2005 14:43:14   
fionaP
Pia, sem mislila nate danes, pa držala pesti.
Da je le vse v redu, čeprav ni :modri:!
(Ne)čakamo konec meseca, a velja?
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Meni samo to ni jasno, kaj potem, če ti enkrat zamuja 10 dni. Kdaj potem čakati - enako po npr. 27 dneh a kako?

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prišla od G
2.6.2005 15:50:24   
Kornelija
PiaM in fionaP vidve vsaj vesta, da ni nič narobe in se bosta kmalu podale v nov boj:sloncek::duda::sloncek::duda: pri meni pa še vedno nič novega. Tudi jaz sem se naročila pri svojem G, lahko pa pridem šele 14.6. Če do takrat seveda ne bo že prišla:hudicek: Mogoče pa jo tudi jaz dobim na stolu pri G - PiaM ta pa je bila huda (ob tem si še na žalost pozabila...)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za tvoj optimizem!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prišla od G
2.6.2005 16:05:47   
Anitka
PiaM še malo pa gremo v nov boj. Me veseli, da je drugače vse v redu.

Pa pa,

:pika:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prišla od G
2.6.2005 16:07:50   
girly
Pia, ta je bla pa dobra :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

pa sej bo pa drug mesec :roza: , a ne? :sloncek: pa eno :rozica: ker si tko dobra in pozitivno razpoložena...

fiona: če več kot 45 dni ni :hudicek:, potem se gre do g. sicer ti bojo povedal, da se to pač dogaja. jst sicer se je pa za bunit, če več kot 90 dni ni :hudicek:, prej je ponavadi vse ok :)

pa lep dan
girly :kuza:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prišla od G
2.6.2005 18:24:01   
PiaM
Punce, hvala, zlate ste.;)
Prejšnji mesec 1 teden, ta mesec 2 tedna zamujanja, naslednji je pa ne bo...;) Tu smo zato, da se borimo in bodrimo, prav imate!!
:rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prišla od G
2.6.2005 18:24:44   
PiaM
Vedrimo:ups:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prišla od G
2.6.2005 20:10:50   
fionaP
Kornelija, še je upanje! Držim pesti za tebe, da se pridružiš seznamu novih :nosecka:!
Pa še en šopek za tebe, da ti odžene negativne misli
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

IVF spol
larci22

Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?

punčko (53%)

fantka (47%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!