Prišla od G (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

PiaM -> Prišla od G (2.6.2005 12:46:14)

Pa da povem kako sem opravila.Sestra mi je naredila urinski test, ki je bil negativen po 2 tednih zamujanja (no jutri bo 2 tedna). Zatem me je pregledal še G in povedal, da nisem noseča, pa da, hvala bogu, ni nič narobe, da je vse o.k., ko pa je bilo konec pregleda, pa je rekel - evo, zdaj je pa še menzes tu. :)- Sem na stolu dobila M!;) Smo se malo nasmejali, kljub temu, da nisem noseča.Kar breme je padlo z mene, da je drugače vse vredu in nič nisem žalostna, da ta mesec ni ratalo.:) Bo že, ne bomo se vdali!;) Sem kar dobre volje zdaj, ko vem, da so se samo hormončki po prejšnjem ciklusu samo malo zmešali...:)

Hvala vsem za :miska: in lep dan še naprej!

:rozica:

biba77 -> Prišla od G (2.6.2005 12:47:48)

No, vsaj ves na cem si in da je vse ok. :)
Bo pa v naslednji rundi, ne? :bravo:
:rozica::rozica::rozica: za dobro voljo!!

Marina_ -> Prišla od G (2.6.2005 12:49:11)

Samo da je vse ok-zdaj pa v nove podvige;)
:rozica::rozica::rozica:

pupika -> Prišla od G (2.6.2005 12:54:32)

PiaM, bo naslednji mesec tolko slajše:).

Glavno je, da je s teboj vse v redu.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

Linda25 -> Prišla od G (2.6.2005 12:55:12)

PiaM,

kakšna škoda. Bila sem prepričana, da ti je uspelo, pa poglej...

Pogumno naprej v nove boje. Dobro se opremi in uspešno ter redno izvajaj vse aktivnosti :sloncek::sloncek:.

Držim pestke, da se bo čimprej prijelo in boš kaj kmalu srečka:nosecka:.

aljča -> Prišla od G (2.6.2005 12:55:37)

Ej Pia mal so te moral požokati tko kot mene in sedaj je tu ta:)-:)-:)- smotka:hudicek:.Jaz je nisem nič vesela zate pa verjamem da si se odahnila.Sedaj pa v nove zmage naproti.
L.p.Alja:metulj::metulj:

fionaP -> Prišla od G (2.6.2005 14:43:14)

Pia, sem mislila nate danes, pa držala pesti.
Da je le vse v redu, čeprav ni :modri:!
(Ne)čakamo konec meseca, a velja?
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Meni samo to ni jasno, kaj potem, če ti enkrat zamuja 10 dni. Kdaj potem čakati - enako po npr. 27 dneh a kako?

Kornelija -> Prišla od G (2.6.2005 15:50:24)

PiaM in fionaP vidve vsaj vesta, da ni nič narobe in se bosta kmalu podale v nov boj:sloncek::duda::sloncek::duda: pri meni pa še vedno nič novega. Tudi jaz sem se naročila pri svojem G, lahko pa pridem šele 14.6. Če do takrat seveda ne bo že prišla:hudicek: Mogoče pa jo tudi jaz dobim na stolu pri G - PiaM ta pa je bila huda (ob tem si še na žalost pozabila...)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za tvoj optimizem!

Anitka -> Prišla od G (2.6.2005 16:05:47)

PiaM še malo pa gremo v nov boj. Me veseli, da je drugače vse v redu.

Pa pa,

:pika:

girly -> Prišla od G (2.6.2005 16:07:50)

Pia, ta je bla pa dobra :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

pa sej bo pa drug mesec :roza: , a ne? :sloncek: pa eno :rozica: ker si tko dobra in pozitivno razpoložena...

fiona: če več kot 45 dni ni :hudicek:, potem se gre do g. sicer ti bojo povedal, da se to pač dogaja. jst sicer se je pa za bunit, če več kot 90 dni ni :hudicek:, prej je ponavadi vse ok :)

pa lep dan
girly :kuza:

PiaM -> Prišla od G (2.6.2005 18:24:01)

Punce, hvala, zlate ste.;)
Prejšnji mesec 1 teden, ta mesec 2 tedna zamujanja, naslednji je pa ne bo...;) Tu smo zato, da se borimo in bodrimo, prav imate!!
:rozica:

PiaM -> Prišla od G (2.6.2005 18:24:44)

Vedrimo:ups:

fionaP -> Prišla od G (2.6.2005 20:10:50)

Kornelija, še je upanje! Držim pesti za tebe, da se pridružiš seznamu novih :nosecka:!
Pa še en šopek za tebe, da ti odžene negativne misli
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]