|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič na spermiogram
1.6.2005 20:14:17   
andreas
Živjo, pisala bom v imenu obeh (Zvončica)

kar nekaj časa se nisva oglasila, ker sva potrebovala malo miru a vse dogajanje imava pod budnim očesom.

Po mojem uspelem HSG-ju je mož odšel v torek na spermiogram k dr. Rešu v Dravlje.

Zelo prijazen zdravnik nama je vse razložil moj HSG pa potem je naredil UZ pri moževih modih in nato je sledil spermiogram.

Žal:zmeden2: sva bila zelo razočarana nad izvidi. Njegovi spermiji niso ravno zelo aktivni in zelo malo jih je :((. Ne morem vam povedati kako se nama je v trenutku sesul svet. Dr. Reš nama je povedal, da s tako spermo bi lahko zanosila v 10 letih.

Povedal nama je, da se kvaliteta sperme spreminja in ne vedo natančno od česa je to odvisno.

Sama sem že nekje brala, da se da z vitaminom C to malo urediti.

Punce in fantje prosiva za NUJNO POMOČ, kaj lahko sama narediva glede kvalitete sperme?

Sama bom začela konec tedna jemati Klomifen in vse gre narobe zelo sva žalostna :((.

Hvala za nasvete, :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvič na spermiogram
1.6.2005 20:23:18   
tinkamiška
Draga Zvončica in Andreas!:rozica:

Tudi moj mož je imel slabši spermiogram, zelo malo živih spermijev, edina prednost je bila, da je bila količina večja kot je ponavadi. Sva kupila vitami-C, koencim Q10 in cink. Vse te tabletke je jemal vsak dan po jedi. Po moji operaciji je ratalo v drugo. Ne vem a se je sperma kaj izboljšala, očitno je bil največji problem pri meni, verjetno pa ima pri vsem skupaj tudi prste zraven tisto "srečno naključje" o katerem ponavadi govori dr.Pušenjak.

Poskusita z temi dodatki k prehrani in se čim manj obremenjevat, verjet v to, da bo ratalo, ker so se vama z HSG-jem vseeno odprla ena vrata:rozica:

Želim vama vse lepo!

Tinka

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvič na spermiogram
1.6.2005 22:51:10   
Pikipoki
Tudi midvasva doživela podoben šok kot vidva Zvončica!:((
Še huje je bilo mogoče zato,ker tega sploh nisva pričakovala, ker sem mislila, da je z mano nekaj narobe. Saj je bilo, pa se je rešilo. Imela sem endometriozo in pregrado, pa so z operacijo vse rešili. :)
Ampak je G takoj rekel, da verjetno ne bo šlo zaradi slabe morfologije plavalčkov. Moj je jemal potem vse po vrsti - vitamin c, cink, Qencim ... Na žalost ni nič pomagalo. Zdaj čakava na IVF (avgust oz. začetek septembra).

Mogoče pa vama vseeno uspe! Vedno obstaja upanje!!!:)

LP

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?