|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa kaj vse folk ne oddaja
1.6.2005 21:27:50   
Anja
Kaj ko bi ti njega izplacala? Zajedalca... Tak na obroke... :hudicek:

saj vem, da ti je hudo, da si cajt zapravljala s takim dodlekom, samo... daj sebi priloznost in dobi cim vec od njega. Daj upostevaj pravnico :)... da ti ne bo kdaj za kaj zal...

Jaz bi ga obrala, ze zato ker je tak hmmmm... Kdo je za? :hudicek:

Anja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.6.2005 21:55:06   
Pia73
:)-:)-:)- Jaz sem ZA,... :hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.6.2005 22:01:11   
Gina
:bravo::)- Ja, jaz tudi!:bravo: Ne pusti mu vsega, Pikec, ti bo žal čez par let. Jaz sem tudi bila takole jezna na mojega B, pa sem mu čisto preeeeeveč pustila, skoraj vse. Zdaj ne bi bila več tako dobrega srca. Zakaj le. Lepo ga toži in mir. Upam, da nista že kakšne pogodbe sestavila ali pri notarju podpisala.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.6.2005 22:20:37   
Anonimen
Ni denarja za izplačat. **** ...:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
1.6.2005 22:25:55   
Annny
Prodat vse skupaj- avto + stan. in fifti- fifti:zmeden2::zmeden2:;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.6.2005 22:31:52   
Tanyya
še dobro da ti je vsaj nekaj denarja dal.Sama najboljve veš kaj pa kako,ker ga najbolje poznaš,ampak jaz se strinjam s tistimi,ki so rekle da naj ti vse izplača.Mi smo (imamo) problem,ko je mami fotra vrgla ven iz stanovanja,ker je kronični pijanec(ne bom naštevala podrobnosti,ker je preveč žalostno),pa vse stvari je s sabo vzel,ki sta jih skupaj kupila,(poročena hvalabogu nista bila)pa mami tudi pare ni nazaj dobila ker ni imela računov,oz. ni mogla dokazat da je res vse odpeljal.In še po 12 letih se pričkamo po sodiščih,pa ne zgleda da bo kdaj konec.Če nekdo hoče biti :pujs: to tudi bo,samo z namenom da nagaja,saj od tega nima nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.6.2005 22:39:20   
Anonimen
Sem že sla z odvetnico skozi in sem dobila, kar sem hotela. Je že v redu.
Pa tud ni vedno fifti-fifti.
Pa tud ni vedno vredno tožit.
Pa tud moj duševni mir in dejstvo, da mi ga ne bo treba nonstop gledat odtehta kak tolar.
Pa tud men dol visi.
Jaz hočem svoje stanovanje - moje. In tega mi ne bo mogel vzet noben idiot (tujega nočem, svojga ne dam).
Hočem svoje življenje nazaj. Brez bivšega moža.
Se bom že postavla na noge.

Pa še to. Danes je ugotovil, da bi bilo fajn, da ostaneva v dobrih odnosih. Ker kaj pa veš, kaj vse se še bova rabila v življenju. Ko bo on naprimer kupoval stanovanje :grrr: (ker sem iz tega foha, pa vse vem).
Mi pa ni jasno zakaj naj jaz rabim dr. ekon.znanosti, razen, če bom kdaj mulca na EF vpisovala. Zdaj je pa pogruntal, da me bo še rabu. Ja 1:0 za genije :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.6.2005 22:46:38   
Tanyya
pikec0,zgleda da je šele zj začel s ta zgornjo glavo mislit:)- bravo zate:bravo::bravo::bravo:Ni :hudicek: da ne boš nekaj našla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.6.2005 22:48:18   
Anonimen
Tipa al stanovanja :zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
1.6.2005 22:50:08   
Gina
Joj, jaz sem ravno tako razmišljala kot ti. Ampak ko kupuješ stanovanje, ti vsak tolar prav pride in ga ful pogrešaš, če ti ga je kdo ukradel.

No ja, ti že veš. Aja, lahko se zmenita, da ti vsako leto izplača še en del zraven. Npr. 500.000.- ali 800.000.- -toliko bo že zmogel ob doktorski plači.:( Pa to plačuje nekaj let. Seveda preračunano v eure.

Sicer pa, kot se bosta zmenila. Važno, da ti zaživiš in da se boš imela fajn. 9nebesa Ampak če si se odločila, boš sigurno tudi stanovanje našla.:bravo: Včasih je treba nekaj časa iskat, da kaj najdeš. Je pa za stanovanja zdajle najlažje, ker študentje poleti ponavadi ne plačujejo najemnine, pa zato kaj izpraznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.6.2005 22:51:20   
Tanyya
oboje!razen če nimaš tipov za nekaj časa dost.kolegica pravi da je raje sama kot pa da bi bila z enim idiotom,pa ji dam čist prov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.6.2005 23:00:22   
Anonimen
Ma ne sva se že zdilala tko, da je prav.
Odvetnica pa je moja tabolš prjatlca iz srednje šole oz. njena šefica. Verjemi, da sem potegnila maksimum. Je še hipoteka na stanovanju, bo moral tudi to odplačevat, če bo hotel stanovanje obdržat.
Preveč, pa ne smem privijat, ker če ne, se strma pol pa mam :hudicek:.
Saj si tudi jaz želim začeti znova. Bo težko, si ne delam utvar.
Pa v življenju ga ne bi rada več videvala prepogosto.

Pa sem se hotla sam mal potožit, kaj vse folk oddaja tle v LJ. Pol pa smo pri mojemu pristale.:ups:
Svašta...:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
1.6.2005 23:12:48   
Gina
Ne se jezit. Saj te razumem, čisto prav imaš.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.6.2005 23:14:38   
Tanyya
Novo stanovanje,nova gsm številkajaz bi namesto tebe še telefonsko zamenjala,pol naj te pa na mobi k.... kliče ko te bo rabil:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.6.2005 7:02:50   
Anonimen
Pikec, glede tvojega vprašanja okoli stanovanj. Probaj zdržat še junija, ker se bo konec meseca začelo na veliko oddajat v LJ. Študenti se bodo izselili, zato bo precej več na voljo. Konec avgusta, septembra pa bo spet naval in cene bodo skočile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
2.6.2005 7:55:28   
zoya_
pikec, če boš rabla kakšnega ekonomista, ti bomo že mi kakšnega zrihtal, jest poznam enga, sam ma pa samo MBA magisterij :)-:)- sam mislem, da bi bil v redu :)-:)-
ČE boš rabila kej, ti sam povej, ti bomo pomagale :bravo:

PS: In res je, včasih se ne splača preveč težit glede delitve premoženja... važno je da dobiš vsaj tisto, ker ti misliš, da ti pripada, pol ima pa tud vsak človk rad svoj mir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.6.2005 8:15:59   
Anonimen
zoya, jest sem se zaklela, da vse, sam doktorja ekonomije nikoli več.8)8)
Če je pa zračunal, kolk sem ga koštala v vseh teh letih.

Če ima MBA na EF je zelo velika verjetnost, da ga mogoče celo poznam.:zmeden:Je Slo ena velika mala vas...

Sem odprta za predloge :)-:)-:)-:)-
Še najbolj mi je všeč tisti od Yasmin in kamel...:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
2.6.2005 8:17:44   
JASNA D
Pikec0 - kaj pa če samo zamenjaš stroko. Jaz bi včasih začasno oddala svojega doktorja:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. Ko se ga naveličaš, pa mi ga pošlješ nazaj....

Jasna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.6.2005 8:23:09   
Anonimen
Kaj bodo pa tamali rekli?

Ja pa o menjavi stroke sem tud že razmišljala, sam kaj ko trga ne poznem preveč dobro 8)

Saj veš kako to gre...če se preveč usmeriš na en trg, druge zanemariš, pol je pa velik problem ker moraš porabit ogromno časa in financ za tržne raziskave, strateško pozicioniranje in marketing. Pa je začetni vložek fuuul velik :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
2.6.2005 8:33:57   
JASNA D
Vse to kar praviš, je res. Vendar upoštevaj, da je ta moj doktor že utečen, pa tudi ti imaš nekaj kilometrine za sabo - zmeniva se takole - jaz ti ga dam za čez teden, ko ga itak ni nič doma, čez vikend je pa pri mojih lumpkih - pa morda še jaz izvem, kakšni so to intelektualni orgazmi....

Jasna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.6.2005 8:41:44   
Anonimen
Pol pa bomo furali idealen zakon - vsak bo dobil kar rabi in česar je vajen
jaz: vedno odsotnega partnerja,
ti: hepi moža za čez vikend (vikend paket delux: z intelektualnimi orgazmi)
služba: vedno spočitega in zadovolj(e)nega delavca
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
2.6.2005 8:53:08   
JASNA D
Pikec0, zdaj ga pa že malo serjeva - je pa veliko resnice na tem kar si napisala. Samo kaj, ko je vikend prekratek. Če mene vprašaš, bi raje uredila tako, da bi bili vsi zadovoljni - ti deda, ki bi dovoplj časa imel tako za službo, kot za tebe, meni pa naj nekdo naredi tako, da bo imel dan 36 ur. Bom uspela vse noter stišat.

Kakorkoli že - upam, da čimprej rešiš svoj stanovanjski problem in naletiš na deda, kot se šika! Idealnega pa itak ni!

Jasna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?