zoya_
|
pikec tole je pa čist kriza. Midva sva tud v najemu, ko sva najemala stanovanje, sva videla svega i svašta... tko kot si rekla, folk oddaja vsako lukno, samo da bi služili.... potem sva pa šla čist slučajno gledat eno novo stanovanje, sem si tko rekla, da bo svinjska najemnina, potem pa spoznava lastnico, prijazna gospa mau čez 50, stanovanje novo, lepo, svetlo... enosobno, prijetno... meni so se kar oči zasvetile. Potem pa pove, da je tu še garaža pa klet zraven, stanovanje slabih 40 kvadratov, pa prašam za ceno... pa reče, da ne bo obirala mladih, ker ve kako je to, ko si mlad... in 300€ in to v Ljubljani. Jaz sem mojmu samo nakazala, da hočem to stanovanje. Pol sva šla gledat eno v Medvode, je hotu tip 270€ za eno staro lukno, pa ena v šiški je hotla 280€ za brezvezno stanovanje, staro... Tle sva tko zadovoljna, lastnica nama vedno, ko pride, kaj prinese, midva ji greva pa pomagat na primorsko, k majo dolj vinograd. Smo kot prijatelji in upam, da bomo tudi ostali, kljub temu, da se bova enkrat preselila...:sloncek: Pikec... čim več sreče, kva nej rečem. Upam, da ti bo ratal. Midva sva preko Salomonca najdla...
|