|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke pomoč
1.6.2005 14:21:45   
Anonimen
*Danes sem končno vse zlikala in zložila v predalnik pa me zanima, koga imate ve največ: pliša, bombaža, kradki ali dolgi rokavi?
*Kdaj pa boste postavljale posteljico-zibko z posteljnino. Prah se hitro nabira. Rada bi bila zraven ko se to postavlja, ker če bo moj:love:sam postavljal me je kar strah.
*Kaj pa slinčki ze pridejo v poštev?
Zaenkrat je to to, če se pa kaj spomnim pa se oglasim, hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke pomoč
1.6.2005 14:42:32   
Talči
Jaz imam pretežno bombaž.
Samo en plišasti komplet in enega pajacka.
Ostalo pretežno dolgi rokav, razen par bodijev in majčk s kratkimi.
Prali bomo čez kakšnih 14 dni, etikete pa smo že dol pobrali :-)
Mi imamo tudi posteljico že doma, jogi bomo kupili danes, postavljali pa verjetno šele čez kakšne 3 tedne, ko bomo stari dobrih 34t.
Slinčke seveda tudi že imamo - skupaj 8 kom. Bomo videli, kdaj bodo prišli v poštev. Najprej bodo verjetno tako bolj plenice imele to funkcijo...
LP
Talči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke pomoč
1.6.2005 15:24:42   
pravljica
jaz kar sproti, ko kupim, operem in pospravim v omaro (likam ne)
stvari je vsakega nekaj...kak plišast pajacek, nekaj bodijev z dolgimi, s kratkimi in brez rokavov, nekaj hlačk, majčk s kratkimi in dolgimi rokavi, pajacki s kratkimi rokavi in hlačnicami, nogavičke, kapice in kapice s šiltom, copatki, puloverček in kakšna trenerkica...v glavnem, vsakega nekaj (1 ali 2 komada), kaj se bo rabilo bomo pa sproti videli in dokupili
posteljica je že postavljena in oblečena...kdaj bom oprala pa še ne vem...mogoče bo :love: opral ko bom v porodnišnici
slinčki še ne pridejo takoj v poštev, sploh če boš dojila, mislim da manj polivajo...če pa že, pa imaš za to pleničke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke pomoč
1.6.2005 16:20:09   
Anonimen
Mi imamo tudi že vse pospravljeno v predalih. Večino je bombaža..en ali dva pajacka sta iz pliša. V bistvu imamo velik žabic (teh do pasu), pa bodijev...dost kratek rokav + mako majčke. Niti sama ne vem, kaj mi bo prišlo v poštev :zmeden:
Posteljica že stoji in tud oblečena je, ampak je pokrita z rjuho. Malo sem pohitela, ker imam občutek, da bo prej minilo, če bo vse zrihtano :ups:
Slinčkov pa sploh nismo kupovali.
Tale teden bom pa tudi pripravila za tamalega oblečt za iz porodnišnice...nekak mi ni za zaupat mojemu :love: :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke pomoč
1.6.2005 18:12:30   
malika
Kupila sem vse samo bombažno, dolgi in kratek rokav. Dolgi rokavčki in pliš, so mi ostali od prvega :modri: , tako da sem samo dokupila. Imam pa enih 5 bodijev kratek rokav(56-62), pa dva poletna kratka pajacka, dva tanjša bomb. kompleta dolgi rokav, dolge hlače; in pa ostalo od prvega 5 bodijev dolgi rokav in nekaj pliš pajackov, ki pa jih najverjetneje ne bom rabila.

Posteljico je moj postavil sam, ko sem bila v porodnšnici, oblečt pa jo je prišla mama. No če je nebi, bi jo pa sama oblekla, ko bi prišla domov-saj s tem ni dosti dela.

Slinčki pa ti bodo prišli kasneje v poštev; pri nas po 3 mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julijke pomoč
1.6.2005 21:25:06   
Pia73
Nimam še nič urejeno,... :ups: PDP imam 22.07.2005 pa še 2 dni delam, nato bomo pa malo pogledali kaj je od prvega ostalo, pa po 10.06. grem v Avstrijo,... Doma nimamo še niti posteljice, je pri tašči, voziček in lupinico moramo kupiti,... Še je čas,... upam,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kaznovanje otrok
binyy

Kako kaznujete svojega otroka (če stori nekaj,kar ni lepo,..koga udari,užali,kaj zlomi,..če je to potrebno)?

pošljem ga v kot (17%)

prepovem gledanje risank (21%)

ne dovolim mu najljubših igrač (8%)

posedem ga na stol cca. 10 min. (23%)

nikoli ga ne kaznujem (8%)

se zaderem nanj (23%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!