julijke pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> julijke pomoč (1.6.2005 14:21:45)

*Danes sem končno vse zlikala in zložila v predalnik pa me zanima, koga imate ve največ: pliša, bombaža, kradki ali dolgi rokavi?
*Kdaj pa boste postavljale posteljico-zibko z posteljnino. Prah se hitro nabira. Rada bi bila zraven ko se to postavlja, ker če bo moj:love:sam postavljal me je kar strah.
*Kaj pa slinčki ze pridejo v poštev?
Zaenkrat je to to, če se pa kaj spomnim pa se oglasim, hvala.

Talči -> julijke pomoč (1.6.2005 14:42:32)

Jaz imam pretežno bombaž.
Samo en plišasti komplet in enega pajacka.
Ostalo pretežno dolgi rokav, razen par bodijev in majčk s kratkimi.
Prali bomo čez kakšnih 14 dni, etikete pa smo že dol pobrali :-)
Mi imamo tudi posteljico že doma, jogi bomo kupili danes, postavljali pa verjetno šele čez kakšne 3 tedne, ko bomo stari dobrih 34t.
Slinčke seveda tudi že imamo - skupaj 8 kom. Bomo videli, kdaj bodo prišli v poštev. Najprej bodo verjetno tako bolj plenice imele to funkcijo...
LP
Talči

pravljica -> julijke pomoč (1.6.2005 15:24:42)

jaz kar sproti, ko kupim, operem in pospravim v omaro (likam ne)
stvari je vsakega nekaj...kak plišast pajacek, nekaj bodijev z dolgimi, s kratkimi in brez rokavov, nekaj hlačk, majčk s kratkimi in dolgimi rokavi, pajacki s kratkimi rokavi in hlačnicami, nogavičke, kapice in kapice s šiltom, copatki, puloverček in kakšna trenerkica...v glavnem, vsakega nekaj (1 ali 2 komada), kaj se bo rabilo bomo pa sproti videli in dokupili
posteljica je že postavljena in oblečena...kdaj bom oprala pa še ne vem...mogoče bo :love: opral ko bom v porodnišnici
slinčki še ne pridejo takoj v poštev, sploh če boš dojila, mislim da manj polivajo...če pa že, pa imaš za to pleničke

Anonimen -> julijke pomoč (1.6.2005 16:20:09)

Mi imamo tudi že vse pospravljeno v predalih. Večino je bombaža..en ali dva pajacka sta iz pliša. V bistvu imamo velik žabic (teh do pasu), pa bodijev...dost kratek rokav + mako majčke. Niti sama ne vem, kaj mi bo prišlo v poštev :zmeden:
Posteljica že stoji in tud oblečena je, ampak je pokrita z rjuho. Malo sem pohitela, ker imam občutek, da bo prej minilo, če bo vse zrihtano :ups:
Slinčkov pa sploh nismo kupovali.
Tale teden bom pa tudi pripravila za tamalega oblečt za iz porodnišnice...nekak mi ni za zaupat mojemu :love: :)- :)-

malika -> julijke pomoč (1.6.2005 18:12:30)

Kupila sem vse samo bombažno, dolgi in kratek rokav. Dolgi rokavčki in pliš, so mi ostali od prvega :modri: , tako da sem samo dokupila. Imam pa enih 5 bodijev kratek rokav(56-62), pa dva poletna kratka pajacka, dva tanjša bomb. kompleta dolgi rokav, dolge hlače; in pa ostalo od prvega 5 bodijev dolgi rokav in nekaj pliš pajackov, ki pa jih najverjetneje ne bom rabila.

Posteljico je moj postavil sam, ko sem bila v porodnšnici, oblečt pa jo je prišla mama. No če je nebi, bi jo pa sama oblekla, ko bi prišla domov-saj s tem ni dosti dela.

Slinčki pa ti bodo prišli kasneje v poštev; pri nas po 3 mesecu.

Pia73 -> julijke pomoč (1.6.2005 21:25:06)

Nimam še nič urejeno,... :ups: PDP imam 22.07.2005 pa še 2 dni delam, nato bomo pa malo pogledali kaj je od prvega ostalo, pa po 10.06. grem v Avstrijo,... Doma nimamo še niti posteljice, je pri tašči, voziček in lupinico moramo kupiti,... Še je čas,... upam,...

Stran: [1]