|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice
1.6.2005 15:35:06   
Jančika_
Gaya, hvala. Če boš kdaj želela kak nasvet ali samo malo pojamrati, se pa javi.:rozica:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Januarčice
1.6.2005 15:39:33   
gaya
Hvala Janička bom, verjetno ko bom resnično dojela kaj se mi je zgodilo. Je pa lep občutek, da imaš nekje nekoga, ki veš da misli nate :rozica:. Hvala vsem

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Januarčice
1.6.2005 15:51:36   
Nannn
gaya ne obupat...upanje umre zadnje...sicer ne vem ce si mene kaj brala zadnja dva tedna...

Mlao pobrskaj se verjamem da bos nasla kaksno tolazbo...poglej mene jest se vedno nosim bejbija kljub krvavitvam ki se z njimi skoz ubadam...

Punce danes se ze itak zelo slabo pocutim in sedaj se vsi te pripetljaji me zelo razzalostijo...:((:((

LP Nannn :angel:

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Januarčice
1.6.2005 16:19:35   
gaya
Nannn, sem te brala, samo razlika med nama je, da je pri tebi plodek viden in srček tud, pri meni pa nič. :(( 2 G ne znata povedat koliko časa sem noseča. Če drži izjava moje G, pol je normalno da se nič ne vidi,ker sem šele v začetku 6 tedna. Ta na urgenci pa pravi, da bi mogla bit 8t noseča in bi se mogled videt srček in plod.

Zdaj sem se odločila takole, čakala bom dokler ne zakrvavim full, vsaj do 22.06. ko imam uradno 2 prelged, pol bomo pa vidli, prej me pa noben ne pripravi na abrazijo. Tolk sta me zdaj oči k je medicinc in moj :love: napumpala z optimizmom.

Sploh pa ve punce ste ena taka svetla točka v mojem življenju!!! Hvala vam!

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Januarčice
1.6.2005 16:39:14   
Anonimen
Lej jo, gaya, pa ne bit tolk obupana no! Sej mogoče ni tolk slabo. Če tvoja g. pravita, da je plodek velik za 5-6 tednov, takrat je še bolj redko, da se vidi utripanje srčka. Lahko, da si kasneje zanosila glede na tvojo zadnjo M. in je plodek še toliko manjši. Do 22.6. sem sigurna, da se bo videl srček!

Sicer bom pa tudi tebi rekla isto kot Jančiki: če pride do najhujšega, ne bodi preveč žalostna, narava zelo dobro ve, kaj počne.

Zdej pa: Gremo z optimizmom naprej :bravo:

Pa :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: naj vaju čuvajo!

Neposredna povezava do sporočila: 30
   Januarčice
1.6.2005 16:40:33   
Anonimen
Jančika, žal mi je :((

Neposredna povezava do sporočila: 31
   Januarčice
1.6.2005 17:31:31   
gaya
problem G je, da eden trdi, da sem noseča 5-6 tednov in je normalno da se nič ne vidi, drugi pa da sem noseča 8 tednov in da ni normalne razvoj :duda: in bi se mogel videt utrip in da bo verjetno potrebno čiščenje. In to me najbolj moti, noben mi ne zna potrdit ali ovržt da je kaj narobe, jst pa ostajam s svojim peštastim rjavim izcedkom. In kaj mi preostane drugega kot čakanje. :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 32
   Januarčice
1.6.2005 18:39:17   
Nannn
gaya kaj pa ce bi sla se k drugemu G da ti tudi on pove kaj se dogaja...logicno je da se v 5 ali 6 tednu nic ne vidi...jest mislim da bo to to...

Ko sem bila jest dve leti nazaj :nosecka: mi je moja G rekla da ploda ni nikjer videt in da bom mogla na abrazijo..kar nisem mogla verjeti in sem se drugi dan odpravila k drugi G kjer mi je dala se eno upanje in rekla da mogoce nisem v 8 tednu in naj pridem cez en teden do takrat pa naj strogo mirujem...in sem sla domov potem pa se je itak po parih dneh ulila ornk kri in takrat je bilo konec mojega upanja...tebi pa ni sledu o taki krvavitvi...pocakaj se malo ne kar obupat in misli pozitivno ker z tem si bos veliko dobrega naredila...

Jest mislim da ta tvoj izcedek ne pomeni nic...poglej mene...ze dva tedna skoz izcedki pa UPAM da bo vse v redu...

Naj te cuvajo :angel:

Nannn :zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 33
   Januarčice
1.6.2005 18:46:35   
gaya
ja sej vem nannn, ful se trudim pozitivno razmišljat, da ti ne povem, da že clo razmišljam o tem, da sta dva :), ker bolj ko berem tele izvide manj mi je jasno. Jst mam mnenje 2 G že, in sta si čist različna, a zdaj naj grem pa do tretjega, da bo spet čist kontra. Bom kr lepo čakala, konec konec je res, krvavitve nimam, mela sem packast izcedek, ki ga pa zdaj tud ni več. Po mmenju 2 G ni v redu razvoj, vidi tri mehurčke, en mehurček je premera 8 mm in mu on pravi rumenjak, baje se po tem plod hrani :zmeden:, pol sta pa še dva mehurčka 4mm in 2,5 mm. In jst sem si zdaj v glavi naslikala 2:duda:, da bi bla le res tko mal noseča, ker pol je pa logično da se nič ne vidi.

Bo že , mislim pozitivno :)

Neposredna povezava do sporočila: 34
   Januarčice
1.6.2005 18:54:34   
Nannn
gaya kar pogumna bodi...jest se pa zdele tko :((:(( kar ne gre mi iz glave Jancika in ti in potem spet sebe vidim v tem...tok mi je hudo da sploh ne morem nic...dobila napad jokanja :((:(( bols da grem saj za danes dol iz RR...ker se tudi jest grozno pocutim....pa tko znam bit pozitivna ampak sedaj mi ne gre...prevec mislim na vse to in mi samo skoduje :((:((

Neposredna povezava do sporočila: 35
   Januarčice
2.6.2005 9:24:51   
natja_
Jančika....

Hudo mi je zate, da se tudi tokrat ni obdržalo :ups:. Vem, da je hudo, vendar glej optimistično - vse punce mislimo nate :rozica: :angel: :rozica:

natja

Neposredna povezava do sporočila: 36
   Januarčice
2.6.2005 9:48:44   
A & T
Jančika :rozica:

tudi jaz sem v mislih s teboj.

Drži se :pika:.

Neposredna povezava do sporočila: 37
   Januarčice
2.6.2005 10:01:11   
Jančika_
Hvala:rozica:. Saj bo, ampak tokrat bo trajalo malo dlje, da se poberem.

Neposredna povezava do sporočila: 38
   Januarčice
2.6.2005 10:10:21   
Nyah*
Jancika, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,

tukj smo zate, za tvoj :(( in tezave,

drzi se:rozica::rozica::rozica::rozica:!

Neposredna povezava do sporočila: 39
   Januarčice
2.6.2005 10:48:36   
simonas
Jancika :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, žal mi je...

Gaya ti pa ohrani upanje. Jaz sem bila na pregledu v 6 tednu po izračunu od moje zadnje M, pa se je tudi videl ovojček in pikica ter rumenjakec, druga pa še nič. G je sicer rekla, da se z domišlijo da videt srček in mi je pokazala neko pikico, vendar pa da je še premajhen. Ni mi rekla, da bi bilo kaj narobe in sem naročena v 12 tednu, tako da nikar ne obupaj. Morda pa si res komaj v 6 tednu. Kdaj si imela zadnjo M?

Simona

Neposredna povezava do sporočila: 40
   Januarčice
2.6.2005 12:34:23   
gaya
evo mene punce, danes sem bla frej,se kujpozna, da nisem tolk kle. Sem bla pri svoji G z unimi izvidi, me je takoj potolažila,mi razložila par stvari, da sem verjetno mela tko pozno oploditev in sva zato še tko macena. V pon me je naročila na še en UZ, pol bomo pa vidli. Krvavitve in izcedki so se čisto ustavili, tko da sem danes res prešerne volje, no razen slabo mi je blo zjutraj :).
Aja zadnjo M sem mela 27.03.

Janička, tebi pa pošiljam en velikk koš objemov in :rozica: za lepši dan.

Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?