|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice
1.6.2005 12:09:07   
tinkamiška
Naša tema je spet zadaj ostala, pa sem jo prestavila naprej.

Danes sem žalostna, ker se z našo januarčico Jančiko nekaj dogaja. Zadnjič smo si lahko ogledale njen lep trebušček, včeraj zvečer pa je malo zakrvavela. Danes sva se slišali in povedala je, da močno krvavi, tako kot, da bi bila M:( Zdaj je pri G in močno stiskam pesti, da se bo javila z vzpodbudno novičko:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Vse lepo želim vse vam in božajte svoje bušije!:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarčice
1.6.2005 12:15:19   
nejca1
Tudi jaz upam, da bo z njo vse dobro, vse te slabe novice me zelo žalostijo, ker imam tudi jaz probleme, sem imela rjav izcedek v petek, no zdaj ga ni več, in jutri imam pregled, če je s pikico vse OK. Saj smo pozitivne, ampak včasih "pa ti vse dol pade", a ne.
Ker se baje vse zgodi z nekim razlogom ...

Res punce, mislim na vse in na naše :duda:.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarčice
1.6.2005 12:17:15   
gaya
o joj, ob takileh novicah se pa jst cist zgrozim :(. Prav hudo mi je in stiskam pesti, da bo z njo in :duda: vse ok.

Jst sem tudi mal naživčirana danes, ker se mi je spet pojavil rjav izcedek, pa G nisem klicala, ker me je v ponedeljek tko grdo, da je to cist normalno, pa da če ni sveža kri, da je v redu. Sem klicala v bolnico na urgenco, pa mi je rekla,da če do jutri ne bo dobro, da naj pridem gor. :(
Pa so mi rekli, da naj ful počivam, moja G pa, da tega ni treba zdravit in da ni treba posebnega počitka, zdaj pa nič več ne vem. :( Samo čakam lahko, pa še dobro da imam sedeče delo v službi.

Upam, da se Janička oglasi s pozitivnimi novicami :rozica:, držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarčice
1.6.2005 12:20:58   
pinka
Tudi jaz držim Jančiki pesti, da bo z njeno pikico vse OK. Je mela res že prav lep buši!!!Pa same lepe misli!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarčice
1.6.2005 12:21:55   
nejca1
Jaz pa tega sploh ne razumem!!! Ko se je meni pojavil rjav izcedek, mi je G ugotovila na UZ, da je pikica že dva tedna mrtva. Zato naj ne govorijo, da je vse ok. Gaya ti pa kar kompliciraj za svojo pikico!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarčice
1.6.2005 12:26:34   
gaya
jst že kompliciram, ker vem, da nobena krvavitev v nosečnosti ni normalna, ampak kaj ko nikamor ne pridem, sem prav :grrr:. Glih tak občutek mam, kakor da una G misli, da hočem na vsak način na bolniško??? haloo, jst rada delam, ampak ne pa za ceno mojga :duda: to pa ne!!! Tko da, resno razmišlam o menjavi G, pa pojma nimam kako se to naredi, pa na koga naj se obrnem.

A ma ker kakšen nasvet?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarčice
1.6.2005 12:29:58   
tinkamiška
Gaya, ne vem od kot si, ampak jst sem že preden sem postala:nosecka: šla do druge G in ji povedala, da si želim, da bi bila njena pacientka, povedala sem tudi, da z dosedanjo G nisem zadovoljna. Morala sem podpisati samo izjavo o izbiri G. To je bilo vse. Zdej sem res zadovoljna in mi ni čisto nič žal.

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarčice
1.6.2005 12:34:14   
gaya
Jst sem iz Bleda, no natančneje iz Lesc :). Imam eno G v Rad k je privat in dela na koncesijo. Ampak, so mi vsi rekli, da se o njej širi slab glas in tud šefica mi je včeraj rekla, če hočem :duda: donosit, naj jo zamenjam. Sicer na prvem pregledu sem bla ful zad z njo, samo v pon me je pa tko grdo odpikala, da jo zdaj sploh nočem poklicat. So mi pa priporočili eno v Kranju - Podlipnik, a kera pozna?

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarčice
1.6.2005 12:36:53   
tinkamiška
Jst sem iz Celja...Če se le da zamenjaj G, ker se mi zdi zelo pomembno, da ji zaupaš. Upam, da boš uredila:rozica:

Pa-pa

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarčice
1.6.2005 12:43:09   
gaya
hvala Tinka,

sem ravno govorila z eno kolegico, k je pred kratkim rodila in bom verjetno njeno G vzela. Zdaj bom počakala kaj bo jutri, pol pa gas v akcijo. Meni se tud zdi pomembno, da ji zaupam :zmeden:.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarčice
1.6.2005 13:20:10   
patuh
Živjo,

vas spremljam že nekaj časa ampak sodelovala pe še nisem. Gaya jaz sem tudi s tega konca Gorenjse. Za ginekologinjo sem si pa po dolgi kalvariji s prejšnjo izbrala kar dr. Ribičevo, ki sc. dela v Ljubljani ob ponedeljkih pa dela v samoplačniški ambulanti na Bledu ( vila Bogatin). Moram reči da brez nje ne bi imela doma malega razgrajača ( skoraj dve leti) in verjetno ne bi pričakovali še enega :duda:- predvidoma 15.januarja.

:rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarčice
1.6.2005 13:23:36   
gaya
patuh, a potem je ta G samo v ponedeljkih tukaj, al pop, al dop. A mi lahko zaupaš katero G si imela prej?
Mene so zdaj vsi čist prestrašili in sem se odločila da grem popoldne na Jes v bolnico na urgenco, da vidim kaj je z mojim :duda:. Jst bi ful rada dobila Sredanoviča, pa baje ne moreš do njega, ker nima pacientov???:zmeden: Moram še mal pobrskat. drugače se moram pa obvezno odločit za drugega G, ker s tole očitno ne bova zvozile do konca.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarčice
1.6.2005 13:30:31   
patuh
Ojla,

ja ta ginekologinja je tukaj samo ob ponedeljkih popoldan - drugače jo pa lahko vedno dobiš tudi v Ljubljani. Prej sem pa hodila v Kranj k dr. Rantovi.

:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarčice
1.6.2005 13:32:48   
gaya
Aha, no hvala za info. zdaj se bom pa kr odpravila na urgenco, ker me spet boli cel spodnji del.

Punce se vam oglasim ko končam, pa upam, da bo z janičko in :duda:tudi vse v redu.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarčice
1.6.2005 13:40:02   
Anonimen
patuh, joj me veseli, da je še ena iz našega konca! Me je že "skrbelo", da se bom naslednje leto sama šetkala nokoli :)-. Boš tudi ti šla na Jes. rodit? Vidim, da imaš 15.1. rok, jz ga imam pa 17.1.. Verjetno se srečava.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januarčice
1.6.2005 13:55:09   
Nannn
ko slisim da ena punca spet krvavi je res grozno...se spomnim na sebe in kar ne morem iz svoje koze..kar strah me je vsega...pa ze dva tedna se dogajajoj izcedki pa enkrat rjav pa enkrat spet sveza kri...no sedaj se je umirilo ker jem Buscopan...pa ne morem celo 9nebesa jest tablete...kr slabe volje ratam :(( upam da bo z Janciko vse v redu in ji posiljam :angel: varuha....

Jest sem pa danes tko cudna..vse me boli...utrujena sem...razdrazljiva...grozaaa....ko pridem domov grem pa sam se spat...

Punce in ce imate izcedke kakrsne koli barve pejte ce ne drugace na urgenco...

LP Nannn :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Januarčice
1.6.2005 13:59:21   
simonas
Jaz imam danes kar gužvo v službi, a upam, da bom jutri brala kaj lepše novičke tu gor.

Jančika in vse ostale, ki imate probleme, za vas pa :miska::miska::miska::miska::miska:.

Simona

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Januarčice
1.6.2005 14:05:53   
Nannn
kje dadica danes?

Se je kaj oglasila?

Nannn :racka:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Januarčice
1.6.2005 14:11:56   
patuh
Ojla,

jaz bom šla rodit kar v Kranj - imam zelo dobro izkušnjo s prvim porodom:).

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Januarčice
1.6.2005 14:48:44   
puri
Joj, Jančika,........pa ne že spet:(,....upam, da se bo tokrat dobro izteklo:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Januarčice
1.6.2005 15:17:15   
gaya
punce moje

jst sem ravno iz urgence in mislim, da se bom poslovila od vas :(:((. Zdajle sem bila na UZ in mi je rekel, da bi morala bit noseča 8 tednov in ne 5-6 tolk kot pravi moja G. Ne vidi ploda, ne vidi utripa. Bom prepisala iz izvida viden rumenjakov mehurček 8mm v premeru in še dva manjša mehurčka 4 in 2,5 mm v premeru. Ni mi dal veliko upanja. v petek moram še enkrat v bolnico kri dat, da mi merijo nosečniški hormon. Zdaj ne krvavim nič več. Če pa slučajno bi, moram pa nazaj. :(( Meni je tko hudo, sploh ne vem kaj naj. cel svet se mi je podrl. :((:((

A katera ve,ali sploh obstaja upanje, da je z mojo :duda: vse v redu?

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Januarčice
1.6.2005 15:17:21   
tinkamiška
Sem čakala, če se bo Jnčika tu oglasila, pa se je na Naš vsak dan.

Ni se končalo tako kot bi želeli...Jančika še tukaj ti napišem, da mi je res hudo in upam, da boš kmalu boljše:rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel:

Drži se:angel:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Januarčice
1.6.2005 15:20:10   
tinkamiška
Joj Gaya zdej pa še ti...ne vem kaj naj ti rečem, ker nimam nobenih izkušenj in bi ti tako rada rekla kaj vzpodbudnega! Jst ti iz srca želim, da bi bilo vse vredu! Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Oh, danes sem pa res žalostna:(

Da bi bilo vse dobro:angel::angel::angel:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Januarčice
1.6.2005 15:23:23   
Jančika_
Sem se javila na oni drugi januarski temi (če jih je pa toliko:)). Kot je napisala Tinkamiška, pri meni je prišlo do splava. Sem žalostna, ampak se bom pobrala, tako kot sem se prvič.

Gaya, močno močno upam, da bo vse vredu. Če ne bo, pa želim, da ohraniš voljo in moč za naslednjič.:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Januarčice
1.6.2005 15:33:04   
gaya
Janička a mi verjameš, da ko sem ležala na mizi za UZ, sem se spomnila nate in res mi je hudo za tebe. Veš pa tudi, da te pazita dva :angel: in pa sinko in možek.

Pa vem da smo vse me v mislih s tabo.

Jst sem pa bl pesimistična kot ne in tud upanmja nimam nobenega, ker se potem bojim še večjega razočaranja.

Zdaj se bom izjokala do konca, pol pa bom :duda: zaklenila v srček in ga tam čuvala.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?