|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa Kiddyloo?
5.8.2009 20:52:39   
Klarita
http://ep.yimg.com/ip/I/yhst-59559725948576_2054_0

Uporablja mogoče kdo ta pripomoček za WC? Jaz razmišljam,
da bi ga nabavila, ampak sem skeptična, če bo sploh uporaben.
Izgleda čist O.K., ampak ni mi jasno kako se otrok sam sleče in
stopi na stopničko ali se šele na stopnički sleče? user posted image  Ja, vem malo
čudno vprašanje, ampak res me to zanima, predenj spet nabavim
stvar, ki bo neuporabna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa Kiddyloo?
5.8.2009 21:06:45   
tailor
mi imamo v kopalnici kahlico in posebej še stolček tako da gre lepo na školjko

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2009 21:11:42   
OliveOyl
Mi imamo lih take lojtrce,smo jih v Rutarju kupili.Pa veš kje stojijo?V wc-ju pa prah se nabira na njih.
Če je šla sama gor se je slekla do golega,ker drugače so jo hlačke ovirale pri obračanju,saj veš kaj mislim..Tako,da sem imela več dela s ponovnim oblačenjem in ostalim,kot če bi jo sama gor dala.Jih ne bi več kupila,ja brezvezne so ja..user posted image user posted image

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2009 22:02:06   
ksenija12
meni osebno ni všeč, bi imela ves čas slab občutek, da se bo vse skupaj prevrnilo..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2009 22:39:38   
krtek 1
Tudi jaz sem bila od začetka ful navdušena nad tem,sedaj me je minilo.Se mi zdi preokorno za čiščenje in tako ali tako moraš biti poleg ko navajaš otroka na wc in ga sam posedeš na školjko.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2009 14:00:38   
ALWAYS LARA
moje nista prenesle nobenih nastavkov na wcju tako da bi vrgla denar preč. od začetka sem ju lepo držala na wcju, pol sta se pa naučile držat same.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2009 14:04:36   
livia
Stran vržen denar, če mene vprašaš.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2009 14:10:20   
ČebelicaMaja
nam je pa tak nastavek za WC zelo prav prišel pri ta večji, ko se je navajala, ker jo je bilo strah na školjki (negotoovst, ni se imela za kaj prijet, ipd)- ko smo ji dali samo pručko spodaj in se je nelagodno počutila-je začela prav kričat- ko smo ji pa namontirali tole, je pa začela normalno na školjko hodit- res pa da je bilo uporabno le kake 3 mesece, sedaj pa čaka na ta mlajšo uporabnico- če že, morda poglej za kako rabljeno... pa tudi sicer, jaz sem dala preko Neckermana (no taščauser posted image ) mislim da 19€... pa do takrat res ni hotela it na školjko- smo pred tem dva nastavka šli v BC zamenjat...potem pa, ko se je navadila, kot bi odrezal, samo še školjka...brez vsakih nastavkovuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2009 18:54:57   
Klarita
Hvala punce, sem si kar mislila. Sicer je vse odvisno od otroka, ampak prvi korak je v otrokovi glavici...

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2009 9:05:12   
Adelina
Mi imamo podoben nastavek in ga mala zelo lepo uporablja. Jaz sem se tud spraševala, kako se otrok sleče in potem pleza na stranišče, pa ji to ni delalo kakih problemov. Na začetku me je parkrat prosila, da ji pomagam, zdaj pa vse opravi sama. Jaz sem ga kupila, ko sem ravno na RR našla par pozitivnih kritik in mi ni žal. Smo pri prvem imeli navaden nastavek za WC, tam sem pa res mogla bit ves čas zraven, ker je bil tako nestabilen, da sploh ni mogel zlest gor.
Sicer pa naš nastavek (kupljen v Rutarju) nima spredaj tako povišano-to se mi zdi, da zna malce ovirati otroka pri plezanju nanj, res pa imamo punčko, ki tega ne potrebuje, za fantka pa je fino, da ima povišan sprednji del, a kot sem že rekla, je lahko malce neudobno za zlezt gor. Sicer pa imajo tak nastavek (ki si ga ti prilepila) v Leclerku za 20 evrov, v Rutarju pa ta isti stane 27 evrov, tisti naš pa 30 evrov.
Še najboljša pa se mi zdi tista WC deska, ki ima otroški nastavek že na njej in je lahko školjka pokrita, ko ni v uporabi, vendar pri nas ne pride v poštev, ker na našo školjko paše samo original njihova deska. Se pa ta deska dobi v eni internetni trgovini za otroke.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2009 9:25:07   
mateyka
naša ima podoben nastavek in se da lepo it na wc. samo ko naša še noče wc-ja ali kahle uporabljat user posted image je pa treba pogledat da paše na tvojo školjko, ker nam paše na wc, pri babi pa npr. ne.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?