Adelina -> RE: Kaj pa Kiddyloo? (7.8.2009 9:05:12)
|
Mi imamo podoben nastavek in ga mala zelo lepo uporablja. Jaz sem se tud spraševala, kako se otrok sleče in potem pleza na stranišče, pa ji to ni delalo kakih problemov. Na začetku me je parkrat prosila, da ji pomagam, zdaj pa vse opravi sama. Jaz sem ga kupila, ko sem ravno na RR našla par pozitivnih kritik in mi ni žal. Smo pri prvem imeli navaden nastavek za WC, tam sem pa res mogla bit ves čas zraven, ker je bil tako nestabilen, da sploh ni mogel zlest gor. Sicer pa naš nastavek (kupljen v Rutarju) nima spredaj tako povišano-to se mi zdi, da zna malce ovirati otroka pri plezanju nanj, res pa imamo punčko, ki tega ne potrebuje, za fantka pa je fino, da ima povišan sprednji del, a kot sem že rekla, je lahko malce neudobno za zlezt gor. Sicer pa imajo tak nastavek (ki si ga ti prilepila) v Leclerku za 20 evrov, v Rutarju pa ta isti stane 27 evrov, tisti naš pa 30 evrov. Še najboljša pa se mi zdi tista WC deska, ki ima otroški nastavek že na njej in je lahko školjka pokrita, ko ni v uporabi, vendar pri nas ne pride v poštev, ker na našo školjko paše samo original njihova deska. Se pa ta deska dobi v eni internetni trgovini za otroke.
|
|
|
|