|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porušil se mi je svet :(
1.6.2005 13:08:43   
girly
joj frizerka :(( . jst sm bla pa tko vesela zate, še posebej, ker mava enako dolg stalež (beri poskušava od julija lani).

A je možno, da je bil kakšen spontani splav al kaj takega? Ker 2 testa pozitivna ! mislem ej...pa si mogoče kakšne hormonske tablete jedla al kaj takega?

ker to je res čudno...

jst ti želim, da se čimprej pobereš, da obrneš nov list v knjigi življenja. počakaj, da bo :hudicek: mimo, potem pa takoj v nov boj in veselo :sloncek:, da bosta s :love: kmalu svojga :duda: crtala

srečno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.6.2005 13:29:14   
simonas
Žal mi je, da se ti je to zgodilo. Pošiljam ti :angel: da te naslednjič čuva in cel kup :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za malo tolažbe.

Simona

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.6.2005 13:31:17   
Gina
Meni je zelo hudo zate.:rozica: Po moje si bila zihr noseča. Zakaj ti na krvi pokaže ne vem. Vem pa, da so naši G veliki pocarji. No, ne vsi, ampak kar precej njih pa nima pojma. Imam več zelo slabih izkušenj. No, razen z mojo G, ki je res super. Počivaj in počakaj, kaj bo. A pa zihr ni ploda v maternici, ali so ti dovolj dobro pogledali? Včasih tudi kaj ne vidijo. Tudi to sem že doživela in to pri slavnih G. Npr. srčka pri 8. tednih in podobno.:((:((:((

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.6.2005 13:46:19   
biba77
Frizerka, a si mela vrednost hormona 0, al ti je samo rekla, da ni nic (v smislu, da ni nosecnosti)? Mogoce pa je samo bila prenizka vrednost...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.6.2005 14:22:53   
Nannn
Hojla frizerka,

Mi je zal da se pikica ni obdrzala :(( sem bila pa 100% da si nova :nosecka:

Sedaj saj ves da zanosis lahko in kaj kmalu se bo pokazal :modri: :roza:

Mene zanima zakaj imam doma recept za Dabroston...pravi moja G ce se bodo krvavitve se pojavljale kljub tabletam Boscopan ki jih sedaj jem...

Srecno Nannn :muca:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.6.2005 14:33:30   
Anitka
:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((

Ojoj Frizerka. Drži se in naj te :angel: čuvajo.

Pa srečno,

Anitka:pika:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.6.2005 15:29:14   
Marina_
Astra-meni je sestra samo rekla da v krvi ni bilo tega nosečniškega hormona in čisto nič druga.Zato jaz sklepam da je bila 0.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.6.2005 15:41:31   
Gea1
Pa tebi bi morali v številkah povedat vrednost hormona. Bebci!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.6.2005 15:47:45   
BaGSi
žal mi je:(:(:(

Ne obupat, naslednji mesec pa spet hitro :sloncek::sloncek:

Vse dobro ti želim!!!!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.6.2005 17:08:17   
vampirka
Porušil se mi ti je svet...verjamem :(( ...točno tako kot meni pred enim letom! CB 2x pozitiven (zelo zelo rahla druga črtica - ni bilo še teh s pluskom). 5.dan izostanka pa krvavitev!!! Takoj na urgenco, tam pa me je zdravnica nadrla zakaj hodim, če je samo navadna :hudicek:...:zmeden: Tudi bHCG je pokazal ničlo! Pušenjak pa je lepo razložil - gre za biokemično nosečnost - urinski testi zaznajo ko je hormona manj kot 20 enot (BC mini še celo manj) - nosečnost pa je prava šele od 40 naprej :( ...
Torej gre najverjetneje za oploditev, pri kateri ne pride do uspešne vgnezditve...Ampak deklice - ne obupat!!! Kmalu bo prišel naš čas :bravo:!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.6.2005 19:04:43   
Pia73
:(:((:( Sočustvujem s teboj :(:((:(

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.6.2005 19:12:04   
PiaM
Zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo.:(:((:(
Popolnoma ista zgodba je bila pri meni prejšnji mesec, tako da vem, kako se počutiš...:rozica:
le da je meni po 2 rahlih + prišla M po 1 tednu in nisem šla k zdravniku.(No, sedaj pa imam spet neki šmorn)
Zelo mi je žal,draga frizerka, probaj se nekako potolažit...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
3.6.2005 12:11:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?