Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 13:08:43
|
|
|
|
girly
|
joj frizerka :(( . jst sm bla pa tko vesela zate, še posebej, ker mava enako dolg stalež (beri poskušava od julija lani). A je možno, da je bil kakšen spontani splav al kaj takega? Ker 2 testa pozitivna ! mislem ej...pa si mogoče kakšne hormonske tablete jedla al kaj takega? ker to je res čudno... jst ti želim, da se čimprej pobereš, da obrneš nov list v knjigi življenja. počakaj, da bo :hudicek: mimo, potem pa takoj v nov boj in veselo :sloncek:, da bosta s :love: kmalu svojga :duda: crtala srečno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 13:29:14
|
|
|
|
simonas
|
Žal mi je, da se ti je to zgodilo. Pošiljam ti :angel: da te naslednjič čuva in cel kup :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za malo tolažbe. Simona
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 13:31:17
|
|
|
|
Gina
|
Meni je zelo hudo zate.:rozica: Po moje si bila zihr noseča. Zakaj ti na krvi pokaže ne vem. Vem pa, da so naši G veliki pocarji. No, ne vsi, ampak kar precej njih pa nima pojma. Imam več zelo slabih izkušenj. No, razen z mojo G, ki je res super. Počivaj in počakaj, kaj bo. A pa zihr ni ploda v maternici, ali so ti dovolj dobro pogledali? Včasih tudi kaj ne vidijo. Tudi to sem že doživela in to pri slavnih G. Npr. srčka pri 8. tednih in podobno.:((:((:((
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 13:46:19
|
|
|
|
biba77
|
Frizerka, a si mela vrednost hormona 0, al ti je samo rekla, da ni nic (v smislu, da ni nosecnosti)? Mogoce pa je samo bila prenizka vrednost...
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 14:22:53
|
|
|
|
Nannn
|
Hojla frizerka, Mi je zal da se pikica ni obdrzala :(( sem bila pa 100% da si nova :nosecka: Sedaj saj ves da zanosis lahko in kaj kmalu se bo pokazal :modri: :roza: Mene zanima zakaj imam doma recept za Dabroston...pravi moja G ce se bodo krvavitve se pojavljale kljub tabletam Boscopan ki jih sedaj jem... Srecno Nannn :muca:
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 14:33:30
|
|
|
|
Anitka
|
:(:((:(:((:(:((:(:((:(:(( Ojoj Frizerka. Drži se in naj te :angel: čuvajo. Pa srečno, Anitka:pika:
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 15:29:14
|
|
|
|
Marina_
|
Astra-meni je sestra samo rekla da v krvi ni bilo tega nosečniškega hormona in čisto nič druga.Zato jaz sklepam da je bila 0.
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 15:41:31
|
|
|
|
Gea1
|
Pa tebi bi morali v številkah povedat vrednost hormona. Bebci!
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 15:47:45
|
|
|
|
BaGSi
|
žal mi je:(:(:( Ne obupat, naslednji mesec pa spet hitro :sloncek::sloncek: Vse dobro ti želim!!!!
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 17:08:17
|
|
|
|
vampirka
|
Porušil se mi ti je svet...verjamem :(( ...točno tako kot meni pred enim letom! CB 2x pozitiven (zelo zelo rahla druga črtica - ni bilo še teh s pluskom). 5.dan izostanka pa krvavitev!!! Takoj na urgenco, tam pa me je zdravnica nadrla zakaj hodim, če je samo navadna :hudicek:...:zmeden: Tudi bHCG je pokazal ničlo! Pušenjak pa je lepo razložil - gre za biokemično nosečnost - urinski testi zaznajo ko je hormona manj kot 20 enot (BC mini še celo manj) - nosečnost pa je prava šele od 40 naprej :( ... Torej gre najverjetneje za oploditev, pri kateri ne pride do uspešne vgnezditve...Ampak deklice - ne obupat!!! Kmalu bo prišel naš čas :bravo:! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Porušil se mi je svet :( 1.6.2005 19:04:43
|
|
|
|
Pia73
|
:(:((:( Sočustvujem s teboj :(:((:(
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2005 12:11:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?