|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Temperaturne žličke
5.8.2009 13:15:24   
tikatonka
V pikapolonici sem hotela kupit temperaturne žličke pa mi je prodajalka rekla da so jih umaknili iz prodaje. Baje da je tista snov vsebovala neke nedovoljene nevem kaj user posted image user posted image .Ali ste že slišale za to?

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Temperaturne žličke
5.8.2009 13:30:11   
miapia
Nisem slišala, res jih pa nisem nikoli kupovala. Sem kupila kar navadne plastične. Se mi zdijo brez veze.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2009 13:40:30   
J.L.
wtf? mi jih imamo od tommee tippee, pa nevem nič o tem. so še vedno na poličkah. smo pa kupili v BC.
daj, če bo kera vedla kaj več, prosim naj javi.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2009 13:46:15   
tikatonka
Jutri grem še v BC in bom tam vprašala. Javim kaj bodo pa tam povedali user posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2009 13:50:41   
J.L.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137111

mi imamo takšno, ki eje v kompletu z posodico. dvomim da bi bile ukinjene, glede na to, da so še na spletu v prodaji. morda kakšne druge. sem brskala, pa so bile odpoklicane v letu 2007, za tekoče leto pa nimam nobenih informacij.
tikatonka javi jutri.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2009 13:58:20   
tasa_m
Mi smo tudi tem. žlički kupili v BC in še ne dolgo nazaj. Upam,da ni res kaj v tem, ker naša žaba z nobeno drugo žličko noče jesti, kot s to user posted image
Upam, da nam jutri poveš kaj so ti rekli v BC?!

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2009 14:46:05   
Bonnie_RR
Kopiram iz novo odprte teme:

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Sm bila v BC in so mi razložili za kaj gre. Vsake toliko vzamejo vzorec določenega artikla za analizo. Za tisti čas ko čakajo rezultate analize pa morajo v trgovini odstranit artikel iz prodaje. Prodajalka ni vedela da bi bile te žličke odstranjene iz prodaje. No jaz sem kupila Nubi-jeve so v akciji 1,99€ 2 kos.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2009 16:54:09   
naia
pa so vam všeč te žličke, mi smo kupili v šparu, mislim da malo čez 2 eur koštata dve in sta mi čist neuporabni. obarvajo se pri ful nizki temperaturi v glavnem sta skoz rozi pa tud jaz probam hrano in vidim da je ok, žlička pa kr roza user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2009 17:12:38   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Nisem slišala, res jih pa nisem nikoli kupovala. Sem kupila kar navadne plastične. Se mi zdijo brez veze.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.