Temperaturne žličke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

tikatonka -> Temperaturne žličke (5.8.2009 13:15:24)

V pikapolonici sem hotela kupit temperaturne žličke pa mi je prodajalka rekla da so jih umaknili iz prodaje. Baje da je tista snov vsebovala neke nedovoljene nevem kaj [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif].Ali ste že slišale za to?

miapia -> RE: Temperaturne žličke (5.8.2009 13:30:11)

Nisem slišala, res jih pa nisem nikoli kupovala. Sem kupila kar navadne plastične. Se mi zdijo brez veze.

J.L. -> RE: Temperaturne žličke (5.8.2009 13:40:30)

wtf? mi jih imamo od tommee tippee, pa nevem nič o tem. so še vedno na poličkah. smo pa kupili v BC.
daj, če bo kera vedla kaj več, prosim naj javi.

tikatonka -> RE: Temperaturne žličke (5.8.2009 13:46:15)

Jutri grem še v BC in bom tam vprašala. Javim kaj bodo pa tam povedali [sm=smiley13.gif]

J.L. -> RE: Temperaturne žličke (5.8.2009 13:50:41)

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137111

mi imamo takšno, ki eje v kompletu z posodico. dvomim da bi bile ukinjene, glede na to, da so še na spletu v prodaji. morda kakšne druge. sem brskala, pa so bile odpoklicane v letu 2007, za tekoče leto pa nimam nobenih informacij.
tikatonka javi jutri.

tasa_m -> RE: Temperaturne žličke (5.8.2009 13:58:20)

Mi smo tudi tem. žlički kupili v BC in še ne dolgo nazaj. Upam,da ni res kaj v tem, ker naša žaba z nobeno drugo žličko noče jesti, kot s to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Upam, da nam jutri poveš kaj so ti rekli v BC?!

Bonnie_RR -> RE: Temperaturne žličke (6.8.2009 14:46:05)

Kopiram iz novo odprte teme:

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Sm bila v BC in so mi razložili za kaj gre. Vsake toliko vzamejo vzorec določenega artikla za analizo. Za tisti čas ko čakajo rezultate analize pa morajo v trgovini odstranit artikel iz prodaje. Prodajalka ni vedela da bi bile te žličke odstranjene iz prodaje. No jaz sem kupila Nubi-jeve so v akciji 1,99€ 2 kos.

naia -> RE: Temperaturne žličke (6.8.2009 16:54:09)

pa so vam všeč te žličke, mi smo kupili v šparu, mislim da malo čez 2 eur koštata dve in sta mi čist neuporabni. obarvajo se pri ful nizki temperaturi v glavnem sta skoz rozi pa tud jaz probam hrano in vidim da je ok, žlička pa kr roza [sm=zmeden.gif]

miapia -> RE: Temperaturne žličke (6.8.2009 17:12:38)

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Nisem slišala, res jih pa nisem nikoli kupovala. Sem kupila kar navadne plastične. Se mi zdijo brez veze.

Stran: [1]