Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prdenje in NE kakanje????? 1.6.2005 10:50:03
|
|
|
|
cukrmali
|
a jes veliko mlecnih izdelkov? probaj kaksen dan brez.
|
|
|
|
Prdenje in NE kakanje????? 1.6.2005 10:53:31
|
|
|
|
Maja Z
|
ja ful mlečnih stvari pojem, od jogurtov, sira do mleka.....a misliš da je to krivo????bom poskusla lp
|
|
|
|
Prdenje in NE kakanje????? 1.6.2005 10:57:34
|
|
|
|
fipi
|
Ojla! Če je otrok :duda: dojen,je normalno če dnevno kaka 5-6 krat ali pa tedensko enkrat. Tako mi je rekla pediatrinja. Zakaj pa tolko prdi pa ne vem, mogoče si kaj takega pojedla, pa tebe ne napinja otroka pa ja. Jaz sem prejšnji teden jedla ananas, pa v ponedeljek tudi, pa je mojega sončka :duda: tko zvijalo. Mama je bila poredna:ups: :ups::zmeden2:, pa če mi je tako dober ananas. Lep dan še naprej, zdajle pa bom uživala pri kavi :kava: Čao!
|
|
|
|
Prdenje in NE kakanje????? 1.6.2005 11:05:45
|
|
|
|
Maja Z
|
fipi, kok pa je tvoj :duda: star? meni je tut ananas ful dobr in ga jem zdej že dva dni:zmeden: bom nehala in vidla kaj bo.. hvala lp maja
|
|
|
|
Prdenje in NE kakanje????? 1.6.2005 11:38:07
|
|
|
|
Magi*
|
Maja Z, pri nas je bilo (in je še tako). nekje pri enem mescu je začela kakati na 7 do 10 dni (parkrat celo po 14 dni kakala). prdela je pa ko taveliki dedci. je tudi samo (še vedno) dojena. pediatrinja je rekla, da je to povsem OK, če je otrok zadovoljen, ma apetit, nima napetega in/ali trdega trebuščka, nima vročine in veselo prdka. prebava naj bi se kasneje uredila z uvedbo goste hrane. bo pa treba pazit, da ne bo jedla samo stvari, ki zapirajo (banana, korenčke, rižek). če bo kaj bolje, ti sporočim v kratkem, ker nameravamo kmalu začeti jesti kot taveliki;)
|
|
|
|
Prdenje in NE kakanje????? 1.6.2005 11:56:52
|
|
|
|
fipi
|
Ojla! Maja Z moj sonček :duda: je včeraj bil star 2 meseca :bravo::bravo:. Do sedaj sem opazila, da ne smem jesti ananas :((, pa nikakor dosti ne mleka in mlečnih izdelkov. Kakšen kozarec mleka, pa malo sira na pici ne povzroči vsaj mojemu sončku :duda: krče. Pa tudi čokoladi se morem odpovedati :( (no majhen košček lahko). Nič zato, da vsega ne smemo jesti, bomo vsaj shujšali :):). Čao!
|
|
|
|
Prdenje in NE kakanje????? 1.6.2005 21:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja Maša po deset dni ni šla kakat,prdela je pa huje kot dedi:)- Bila je tudi samo dojena.Ko enkrat ni šla dvanajst dni,jo je pretipal pediater in videl da ni nič zamašeno in tudi trebušček je imela mehak. Nč bat,vse porabi za rast in ima malo izmeta;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?