Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeča okrogla pika na trebuhu 3.8.2009 18:35:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
mislim, da nima veze z nosečnostjo. Pojdi pa raje k osebnemu zdravniku, da ne bi slučajno šlo za lymsko boreliozo, ki se zdravi z antibiotiki.
|
|
RE: rdeča okrogla pika na trebuhu 3.8.2009 18:39:13
|
|
|
|
Felicita
|
pomoje tut nima veze z nosečnostjo... kako velika je, kakšne robove ima, srbi, je znotrej svetlejše barve,...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: rdeča okrogla pika na trebuhu 3.8.2009 20:34:40
|
|
|
|
dali1
|
Ne, je majnša, nič ne srbi in tudi raste ne, cela je rdeča. Takšna je že od samega začetka.
|
|
|
|
RE: rdeča okrogla pika na trebuhu 4.8.2009 11:51:18
|
|
|
|
mayamaya
|
pozdravljena! koliko si pa noseča? jaz imam tudi že od samega začetka na zgornjem robu trebuha, skoraj tik pod desno dojko, en rdeč krogec. in sem to že na začetku pokazala g, pa je rekel, da če ne srbi, ne raste, v glavnem se ne spremninja, ni nobene panike. da se pač lahko pojavijo nosečniški znaki tudi v taki obliki. in zdaj sem v 27. tednu in je zadeva še vedno ista. vsekakor pa ob prvi priliki to pokaži g ali osebnemu zdravniku lep dan
|
|
RE: rdeča okrogla pika na trebuhu 6.8.2009 8:40:05
|
|
|
|
dali1
|
Ja sedaj sem v 30.tednu Drugi teden imam pregled pa bom pokazala svoji G. Sam da ni povezano z nosečnostjo, to me je najbolj skrbelo, ker je to moja prva in se hiter ustrašim za vsako spremembo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......