Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 16:01:54
|
|
|
|
saša24
|
mojca vse smo s tabo in js še vedno upam, da ti je tokrat le uspelo. držim pesti zate.:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: lp sasa24
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 16:13:42
|
|
|
|
Mediteranka
|
DRŽIM PESTKE, DA BOSTA VELJALI TISTI :modri: IN NE IZVID URINA. Dokler ni :hudicek:, še vedno obstaja verjetnost, da si :nosecka:, torej glavo pokonci in ne izgubi upanja. Pa morda ponovi test čez kakšen dan.
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 16:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Super mocno drzim pesti zate, Mojca!!!!!:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 17:00:22
|
|
|
|
Tanyya
|
če si že 2 krat delala test,pa se je vsakič pojavila močnejša črtica jaz verjamem da si :nosecka:,sploh če je zdravnica rekla da imaš povečano raven hormonov.Možno da ti urinski test ni pokazal zato,ker so ti ga delali popoldne.Jaz bi namesto tebe ju3 še enkrat poskusila.Če bo še močnejša črtica pol nekaj je na tem.Zaradi Debrostona pa mislim da ti ne more kar tako v tri dni kazat pozitivnih testov.A te je dr. pregledala ultrazvočno ali ti je samo kri vzela?
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 17:43:45
|
|
|
|
baguSka
|
Tud jst verjamem da se v tebi nekaj skriva.;)
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 18:15:32
|
|
|
|
eva1
|
Mojca nekaj se definitivno dogaja-v lab imajo tašne teste urinske kot so za domačo uporabo, zato mislim, da je pokazal neg. ker ni bil jutranji urin! Glede vrednosti Bhcg-pod 10 je neg, nad 40 je nosečnost, kar je vmes, je neka siva cona-kadar je test med 10 in 40 ga je dobro ponoviti čez 3-7 dni, da se vidi ali hormon raste ali ne! Jaz bi na tvojem mestu še jemala Dabroston in ponovila BC čez 2 dni in boš videla, ali pa čez tri dni pojdi na odvzem krvi-magari samoplačniško! Držimo pesti :miska::miska::miska::miska:še naprej! Lp, Eva in Luka
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 18:25:28
|
|
|
|
ZOOJA
|
Mojca9000, tud jaz držim močno pestke zate. Zooja
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 19:33:09
|
|
|
|
biba77
|
Meni je takrat ambulantni urinski test pokazal pozitivno, ceprav je bila vrednost na krvnem malo pod 6. Zal, je tudi pri meni nekaj bilo, pa je slo... Dabroston ti na izvid testa ne vpliva! Jaz mislim, da je krvni test bolj zanesljiv, zato: NE SKRBI!!! :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 31.5.2005 19:41:11
|
|
|
|
rozi81
|
Držim pesti da končno zagledaš :roza::modri:! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: LP S
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 1.6.2005 6:11:02
|
|
|
|
Nyah*
|
Mojca :bravo::bravo::bravo::bravo:, jaz verjamem Baby Checku in krvnemu testu in mislim, da ti laho ze cestitamo! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: in drzi se :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 1.6.2005 6:17:27
|
|
|
|
Nyah*
|
Saj ni mozno, da bi BC kazal lazno pozitivno kaj :zmeden2::zmeden:? Meni je v lekarni rekla, da je to trenutno najbolj obcutljiv test in da ce je pokazal :roza:, to sigurno velja! Sedaj pa slisim tole :((:((:((
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 1.6.2005 7:19:34
|
|
|
|
girly
|
kr verjemi krvi! po mojem si :nosecka:. sej je mela ena punca tud podobno izkušno...malo pobrskaj po iskalniku. je mela domače teste pozitivno, dala urin pri g. negativno, ona pa trdila da je :nosecka:, zato je šla še v laboratorij in dala kri in bila JE :nosecka: . zato ti kr verjemi krvi!!! držim :miska: zate! srečno :rozica:
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 1.6.2005 7:58:17
|
|
|
|
hati
|
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: mojca, jaz mislim, da vama je uspelo in da boš ena lušna :nosecka: po mojem je kri dovolj zanesljiva ... vsekakor ti močno stiskam pesti... pa sporoči nam še kaj.... :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: SREČNO!!
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 1.6.2005 8:12:56
|
|
|
|
pupika
|
Mojca jaz sem prepričana, da pod tvojim srčkom raste ena mala pikica, kajti krvni izvidi ne bi imeli tako visokega nosečniškega hormona. Jaz ti predlagam, da se naročiš pri svoji G. Je pa sicer čisto možno, da v urinu nimaš tako močnega hormona, kajti če čez dan veliko piješ je potem v urinu samo voda.Kri je pa le kri. Verjemi krvnim izvidom. :bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE!!!! :angel::angel::angel:
|
|
|
|
Punce rezultat iz MB!!!!!! 1.6.2005 12:06:17
|
|
|
|
Gea1
|
jaz tudi mislim, da si naša nova :nosecka:, in vso srečo še naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.