|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce rezultat iz MB!!!!!!
31.5.2005 15:39:27   
Sulfinija
Ojla!!!!!!!

Najprej lep pozdrav.Vsem še enkrat iskrena hvala,da ste za mene držale pesti :miska:,me bodrile in kaj je najpomembnejše,da ste mislile name.
Maloprej sem prišla domov z nerazvozlanoi uganko.Tile testi,tole moje telo je zame še enkrat velika uganka,...
In kaj boste vse ve povedale in kako boste komentirale tole moje dogajanje.
2 test baby chack plus doma pozitivna rahla črtica.Pol kri v MB na izvid sem čakala dve uri.In pol grem v ambulanto k sestram in po računalniku preverijo rezultat in je pokazal da je hormon v krvi 16.Sestre so samo gledala,tudi dr.Kovačeva je bla notri in je rekla tu se nekaj dogaja,ali se mora dogajati,kajti hormon je kar precej visok.Pol mi še dajo posodico za vodo dam vodo na wc in čez kakih par minut pride ven sestra me pokliče v pisarno in reče gospa voda je negativna.Nekajte jemati dabraston,če ne pride :hudicek: pa pokličite in pridite še enkrat da vas ponovno pregledamo.In kako boste vse to komentirale?
Ne od izcdka in ne od :hudicek: pa ne duha in ne sluha.
Joj vedno bolj se resno bližam koraku ko bom končno zagledala svoji :duda::duda:.

LP in saj veste upanje umre zadnje invsake tolažilne besede bom izjemno vesela.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.5.2005 16:01:54   
saša24
mojca vse smo s tabo in js še vedno upam, da ti je tokrat le uspelo.

držim pesti zate.:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

lp sasa24

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2005 16:13:42   
Mediteranka
DRŽIM PESTKE, DA BOSTA VELJALI TISTI :modri: IN NE IZVID URINA. Dokler ni :hudicek:, še vedno obstaja verjetnost, da si :nosecka:, torej glavo pokonci in ne izgubi upanja. Pa morda ponovi test čez kakšen dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2005 16:37:26   
Anonimen
Super mocno drzim pesti zate, Mojca!!!!!:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2005 17:00:22   
Tanyya
če si že 2 krat delala test,pa se je vsakič pojavila močnejša črtica jaz verjamem da si :nosecka:,sploh če je zdravnica rekla da imaš povečano raven hormonov.Možno da ti urinski test ni pokazal zato,ker so ti ga delali popoldne.Jaz bi namesto tebe ju3 še enkrat poskusila.Če bo še močnejša črtica pol nekaj je na tem.Zaradi Debrostona pa mislim da ti ne more kar tako v tri dni kazat pozitivnih testov.A te je dr. pregledala ultrazvočno ali ti je samo kri vzela?

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2005 17:43:45   
baguSka
Tud jst verjamem da se v tebi nekaj skriva.;)

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2005 18:15:32   
eva1
Mojca nekaj se definitivno dogaja-v lab imajo tašne teste urinske kot so za domačo uporabo, zato mislim, da je pokazal neg. ker ni bil jutranji urin!
Glede vrednosti Bhcg-pod 10 je neg, nad 40 je nosečnost, kar je vmes, je neka siva cona-kadar je test med 10 in 40 ga je dobro ponoviti čez 3-7 dni, da se vidi ali hormon raste ali ne! Jaz bi na tvojem mestu še jemala Dabroston in ponovila BC čez 2 dni in boš videla, ali pa čez tri dni pojdi na odvzem krvi-magari samoplačniško!
Držimo pesti :miska::miska::miska::miska:še naprej!
Lp, Eva in Luka

Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2005 18:25:28   
ZOOJA
Mojca9000,

tud jaz držim močno pestke zate.

Zooja

Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2005 19:33:09   
biba77
Meni je takrat ambulantni urinski test pokazal pozitivno, ceprav je bila vrednost na krvnem malo pod 6. Zal, je tudi pri meni nekaj bilo, pa je slo...
Dabroston ti na izvid testa ne vpliva!
Jaz mislim, da je krvni test bolj zanesljiv, zato: NE SKRBI!!!
:miska::miska::miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2005 19:41:11   
rozi81
Držim pesti da končno zagledaš :roza::modri:!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LP S

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2005 6:11:02   
Nyah*
Mojca :bravo::bravo::bravo::bravo:,

jaz verjamem Baby Checku in krvnemu testu in mislim, da ti laho ze cestitamo!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

in drzi se :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!

Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2005 6:17:27   
Nyah*
Saj ni mozno, da bi BC kazal lazno pozitivno kaj :zmeden2::zmeden:?

Meni je v lekarni rekla, da je to trenutno najbolj obcutljiv test in da ce je pokazal :roza:, to sigurno velja!

Sedaj pa slisim tole :((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2005 7:19:34   
girly
kr verjemi krvi! po mojem si :nosecka:. sej je mela ena punca tud podobno izkušno...malo pobrskaj po iskalniku. je mela domače teste pozitivno, dala urin pri g. negativno, ona pa trdila da je :nosecka:, zato je šla še v laboratorij in dala kri in bila JE :nosecka: . zato ti kr verjemi krvi!!!

držim :miska: zate! srečno :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2005 7:58:17   
hati
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
mojca, jaz mislim, da vama je uspelo in da boš ena lušna :nosecka: po mojem je kri dovolj zanesljiva ... vsekakor ti močno stiskam pesti... pa sporoči nam še kaj....

:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:
SREČNO!!

Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2005 8:12:56   
pupika
Mojca jaz sem prepričana, da pod tvojim srčkom raste ena mala pikica, kajti krvni izvidi ne bi imeli tako visokega nosečniškega hormona. Jaz ti predlagam, da se naročiš pri svoji G.

Je pa sicer čisto možno, da v urinu nimaš tako močnega hormona, kajti če čez dan veliko piješ je potem v urinu samo voda.Kri je pa le kri.

Verjemi krvnim izvidom.

:bravo::bravo::bravo::bravo:
ČESTITKE!!!!
:angel::angel::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2005 12:06:17   
Gea1
jaz tudi mislim, da si naša nova :nosecka:, in vso srečo še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 16
1.6.2005 15:55:55   
BaGSi
jaz bi na tvojem mestu počakala dva dni in šla samoplačniško na krvni hCG
Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.