Sulfinija -> Punce rezultat iz MB!!!!!! (31.5.2005 15:39:27)
|
Ojla!!!!!!! Najprej lep pozdrav.Vsem še enkrat iskrena hvala,da ste za mene držale pesti :miska:,me bodrile in kaj je najpomembnejše,da ste mislile name. Maloprej sem prišla domov z nerazvozlanoi uganko.Tile testi,tole moje telo je zame še enkrat velika uganka,... In kaj boste vse ve povedale in kako boste komentirale tole moje dogajanje. 2 test baby chack plus doma pozitivna rahla črtica.Pol kri v MB na izvid sem čakala dve uri.In pol grem v ambulanto k sestram in po računalniku preverijo rezultat in je pokazal da je hormon v krvi 16.Sestre so samo gledala,tudi dr.Kovačeva je bla notri in je rekla tu se nekaj dogaja,ali se mora dogajati,kajti hormon je kar precej visok.Pol mi še dajo posodico za vodo dam vodo na wc in čez kakih par minut pride ven sestra me pokliče v pisarno in reče gospa voda je negativna.Nekajte jemati dabraston,če ne pride :hudicek: pa pokličite in pridite še enkrat da vas ponovno pregledamo.In kako boste vse to komentirale? Ne od izcdka in ne od :hudicek: pa ne duha in ne sluha. Joj vedno bolj se resno bližam koraku ko bom končno zagledala svoji :duda::duda:. LP in saj veste upanje umre zadnje invsake tolažilne besede bom izjemno vesela. Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|